Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Mehed konksu otsas
 
triinu 11. oktoober 2005, kl 10.35
huvitav on see, et mida halvemini meestega käituda ja mida vähem nendest hoolida ja mida julmemini neile "pähe istuda" seda rohkem nad sind armastavad ja seda pöörasemaks nad su järele lähevad.
Kui veel mõnega seksi teed, siis muutub ennem vähegi normaalne mees lambaks, kes hoiaks ainult kätt ja teeks ainult romantikat. SEE kullakesed on see, mis ära tüütab. ma tahan ainult HEAD SEKSI, aga peale esimesi pööraseid öid muutub mees mingiks hellakeseks, kes tahaks kallistada ja musitada ja ainult kahekesi olla.

Väga tüütav !
 
Barbarella! 11. oktoober 2005, kl 10.41
Normaalne teema yle pikka aja.Mina kasutan ka mehi ainult enda füüsilise rahuldamise eesmärgil!Võtan neid nagu sidruneid,esialgu huvitav ja hea aga pärast"kokkupigistamist" nõme ja igav!Tuleb siis prükkarissse visata!
 
umberto 11. oktoober 2005, kl 10.46
Ma lausa kardan sinu laadi tüdrukuid. kogemus paari aasta tagant olemas. Niikaua suhe toimis, kui tunnetest ei räägitud. Kui küsisin, et mis lahti, siis löödi pilk maha. Siis sain aru, et mind kasutati ära. Nii et siit väike soovitus, kui tahad ainult seksi, siis ütle teisele inimesele seda ja et sa rokem ei oota ja jutul lõpp. Mitte nii „mängid” suhet, teine inimene võtab kätte, armub ära jne. Ootuste ja lootuste teadlik petmine on väike kuritegu, tahame seda või mitte. Sinu jutust võib aga aru saada, et sa ei ole lihtsalt suhteks valmis, kuid paned teise inimese seda arvama. Ise oled aga pettunud, kui teine inimene samamoodi kerglaselt ei mõtle.

Ja see meeste julmalt kohtlemise jutt...anna andeks, aga see ei kannata mitte mingit kriitikat.
 
Sidrun 11. oktoober 2005, kl 10.47
Mind kasutati kord ühe vanema naise tupe kokkutõmbamiseks. Ja jätkus veel teistelegi pigistamiseks.
 
Karel 11. oktoober 2005, kl 10.48
Vaesekesed! Kas te nüüd tundsite ennast minu teemast puudutatuna ja tegite mingi naljateema siia vastu? Rohkem enesekindlust naised, vähem rumalat möla! :)
 
sohvi2 11. oktoober 2005, kl 10.54
mehed ise nimetavad seda neile nn pähe istumist iseseisva naise salapäraks. :)parimad naised on ikka läbi aega olnud need, kes mehi kodus käed puusas või supikulbiga ähvardades vastu võtavad. neid naisi kujutatakse karikaduuridel suurte ja paksudena. no suured ja emalikud need naised ju ongi, isegi siis, kui tegemist väliselt pisikese ja nääpsukese naisega.
 
ayhaaa 11. oktoober 2005, kl 10.54
kui teie jaoks kõik nii roosiline oleks te ei halaks siin spermapumbad
 
umberto 11. oktoober 2005, kl 10.57
to sohvi2:

iseseisvad naised ongi tihti üksikud, seest tegelikult ebakindlad ja katki. huvitav küll miks? :)
 
triinu 11. oktoober 2005, kl 11.06
to umberto:
mina olin aus... ja alguses oli ka mees aus, aga kui tavaliselt mehed hädalavavad, et naised muutuvad selliseks, siis seekord juhtus nii, et muutus mees. meil olid algusest peale suhtlemisel "reeglid" ja tema ei pidanud nendest kinni.
seks oli lihtsalt NII HEA või ma ei tea ka mis talle pähe lõi. suhtleme siiamaani, aga kui räägin talle ausalt, et ta on mulle väga kallis, aga ma ei taha temaga argipäeva ega kõike seda, mis tuleb paaride vahele koos elades, siis näen kuidas suur, intelligentne ja väga tore mees konkreetselt nutab, sest ta ütleb et temal on tunded ja tal on sellest kõigest vähe.
 
ohoo 11. oktoober 2005, kl 11.07
Nõustun umbertoga, et iseseisvad naised on tihti ainult välispidiselt tugevad ja enesekindlad. Eelnevas Kareli teemas oli juttu just sellistest naistest, kes mängisid tugevat ja isepäist, aga pärast seksi enam ei pidanud vajalikuks seda teha, sest tundus, et mees on käes ning pole vaja enam teeselda ja tõenäoliselt mõni ka ei jaksanud teeselda enam või mõni ka unustas teeselda, sest seks ajas ajud krussi.
 
ohoo 11. oktoober 2005, kl 11.11
Kui triinu kommentaari lugeda, siis ka mehed teesklevad alguses kõva meest, aga mingil hetkel tuleb tõeline pale välja ning seks on see välja tooja tihti. Ei usu, et ollakse suhte alguses aus. Ikka teeseldakse kedagi teist, kuigi teinekord on see alatedlik käitumine.
 
vic 11. oktoober 2005, kl 11.17
to triinu:

aga su partner tunneb, et on justkui ärakasutatud ja äravisatud. sina hakkad eemalduma, sest ei taha, et ta haiget saaks. natuke läheb aega mööda, siis saad aru, et ei taha teda tegelikult elust maha tõmmata, tahaks mingil moel edasi suhelda, kuid siis juba hilja.

nii võib juhtuda...
 
triinu 11. oktoober 2005, kl 11.28
vic, nii võib juhtuda, aga kas ei ole siis nii, et ma tahan teda AINULT sellepärast, et enam ei saa?
See oleks ju väga väiklane?

Ta meeldib mulle väga ja kindlasti oleks ta VÄGA HEA mees, aga no mehed tulevad ja mehed lähevad.

küsimus on selles, et see pole esimene kord, kus mehed muutuvad. alguses on kõik OK ja nad suudavad ka asja kergelt võtta. lihtsalt nautida ja seksida, aga mingi hetk käib nagu mingi klõps ja nad MUUTUVAD. Ütlevad et mina olen nende jaoks see õige ja mul ei ole midagi tunnete vastu. jumaldan armumise tunnet, aga ma ei saa aru miks peab kõik ja kogu suhtumine niiviisi muutuma?

lihtsalt hea seks ajab mehed peast segi? NAtukene targem naine, kes armastab väljakutseid esitada ja ei jäta kõike mehe otsustada. Julge naine kes teab mis ta tahab. KAs see on tõesti nii haruldane, et mehed peast segi lähevad?
 
tead triinu 11. oktoober 2005, kl 11.32
tundub, et sul pole oma elukesega lihtsalt miskit asjalikku ettevõtta. laristad suhetega ja ei oma eesmärke. lihtsalt kulged ruumist ruumi, ajast aega. miks...? liiga muretu elu sul ehk, aga on sul siis ikka kõik korras ja vajalik olemas? mis sa selleks teinud oled, et oleks korras? muuda oma ellusuhtumist ja leiad endale ka kaaslase keda ise vajad. hõljud pilvedes, sest pole sul eesmärke ega plaane, mida teostad.
vaata õigest küljest!
:) mehed ikka panevad sind, mitte sina neid! sul pole ju neile midagi panna, sinul on küll kohta kuhu panna saab!!
arvesta sellega
 
vic 11. oktoober 2005, kl 11.32
to triinu:

ok. nõus isegi. suutsid põhjendada. aga...aga kas sina siis ei muutu? mõtle tõsiselt järele
 
vic 11. oktoober 2005, kl 11.35
Mul siin tuli mõtteke selline, et öeldakse, et mehed (enamus mehed) on need, kes kepi peal väljas...kuid see teemaarendus näitab, et ka naisi on selliseid, kes käituvad samamoodi. Mehed ja naised ei olegi nii erinevad vist, tuleb välja.
 
Barbarella! 11. oktoober 2005, kl 11.44
Vaata mina ei kujutaks ette,kui mees kogu aeg pläkutaks,Räägime meie Suhtest!On Meil yhised elueesmärgid!jne.Selline tyyp kohe tõmbab eemale ja veel ei tahaks ma endale platoonilisi meessõpru.kuigi peded just kui tahavadki naistele suhete alaselt ola nagu mingid pihiõed!
Nii et,ma olen emanipatsieerunud ja mehi vajan ainult teatud eesmärkidel!
 
sohvi2 11. oktoober 2005, kl 12.37
to imberto:
a kes need iseseisvad naised seesmiselt ebakindlaks ja katki tegi?
 
T 11. oktoober 2005, kl 12.51
to sohvi2:

Selles on süüdi ikka naised ise. Mitte keegi muu. Kui kujutad endale liiga palju ette, siis lõpuks istud ikka enda tehtud sitaämbris.
 
orakel 11. oktoober 2005, kl 13.36

Arvestage Te iseseisvad ringitõmbavad naised sellega, et vananete kiiremini kui mehed ja teha keha lõtvub tsellust
Siis te pole enam pandavad ja ei saa enam mehi manipuleerida.
Targemad naised mõistavad seda varem ja hakkavad tõsiseid väärtusi ja mehi otsima.Loodus on loonud Teid järglasi saama- , mitte ringi vegeteerima ärge võtke üle meeste funktsioone see hukutab Teid ja on ebaloomulik ning Teie peale langeb nn. damokhlese mõõk.
 
gto 11. oktoober 2005, kl 14.13
deem... miks ma ei satu kunagi selliste naiste otsa kes lihtsalt keppi tahaks. ma ei viitsi jahuda mingitest tunnetest aga nemad tahavad. tahaks ka lihtsalt selgroo tühjaks lasta ja edasi olla järgmise korrani.
 
triinu 11. oktoober 2005, kl 15.47
vabandage, aga siinsed naised ajavad mind lihtsalt naerma. nagu ma teie jutust aru saan, siis see, kui ma võtan meestelt seda, mida ma TAHAN ehk siis nende imetlust ja tähelepanu ja sellega kaasnevat head seksi ning kindlasti ka lähedustunne, siis EI ... see on ikkagi vale, kuna ühiskond näeb ette, et naine peab igast mehest, kes tema teele satub 10 küünega kinni hoidma sest jumal hoidku mis naine see on ,kellel ei ole kodus mune sügavat meest ja PROBLEEME.

mida mina tahan mehelt on probleemivaba suhe. probleemivaba suhtlemine. ma ei taha argipäeva ja mugavaks muutumist. ma käin trennis, elan aktiivset elu, ma NAUDIN elu, aga tuleb välja, et hoopis naised on need, kes siin hakkavad seda hukka mõistma.

isegi kui ma olen 50 ja mul on menopaus ma ei usu, et ma siis tahan rutiini ja viriseda, et mu elu on õnnetu, kuna mul on kodus mees, kes mind ei armasta. mul on armastust elus piisavalt. mul on minu tagala inimestest, kes minust väga hoolivad ja kellest mina hoolin.

küsimus on meestes, kellele ei mahu pähe, et naine ei taha nende "sokke pesta" ja kes ei näe põhjust miks ta peaks ennast siduma kellegagi ja siis hakkama endale KEELAMA asju.. mõtetu ju ?
 
gto 11. oktoober 2005, kl 16.15
mina pesen oma pesu ise, söögiga saan hakkama pole mulle ses mõttes teenijannat vaja.
 
mamsel 11. oktoober 2005, kl 18.24
Tubli triinu! Kui oleks rohkem selliseid naisi, siis oleks ka mehed vähem ülbed. Normaalne, ausalt ka.

Ja, orakel, ei vanane need naised sugugi kiiremini kui mehed.
Lugu vaid selles, et mehi vähem ja nad justkui püsivad kauem
"lihaturul". A seda ei maksaks väga komplimendina võtta, kui mõni meeleheite naesterahvas üritab mõne vana ja lõtvunud meest endale sebida (tal pole lihtsalt valikut), sest teda on õpetatud, et iga naise kõrval PEAB mees olema.
Vana on vana olgu mees või naine.
 
T 11. oktoober 2005, kl 19.50
Meeste ja naiste vahelist võrdsust ei ole ega saa kunagi tulema. Seeda meedia poolt loodud illusioon, ajutine ühiskonna pinnapealne hälve.
 
andropov 11. oktoober 2005, kl 20.41
sellised naised kohe Rakverre ja lasta koera vorsti sisse mida sa veel muud need ju peast soojad idikad........
 
ohoo 12. oktoober 2005, kl 11.31
Mulle meeldib see, kui naine tunnistab, et tahab keppi siin ja kohe, mitte ei hakka teesklema, et ikka kohe ei taha, et olen korralikuke või vaja venitada, et mees armuma saada. Vot viimast suhtumist põlgan. Ole aus ja tunnista, mida soovid ja otsi selleks vastav kaaslane. Selline süütukeste teesklemine, et, mida kõike muidu mees mõelda võib, on igatahes palju nõmedam ja vastikum, kui oma soovide järgi ausalt käitumine. Ma ei rääkinud siinkohal nendest, kes tõesti loomult korralikukesed ja süütukesed. Ise kuulun ka viimaste hulka, kes peavad enne pikalt käima kinos ja teatris enne voodisse maabumist, sest lihtsalt loomus on selline. Ühe sõnaga segane jutt sai, aga teemaalgatajal on õigus tegutseda oma soovide järgi, peaasi, et tahtlikult teistele haiget ei teeks.
 
kuri 12. oktoober 2005, kl 13.30
Nojah, nüüd tuleb välja, et tark naine tähendab seda, et ta oskab endale noores eas mehe sebida ja on siis austusväärne abielunaine. Mis sajandis me elame? Ja need vigisejad on paljuski siin naised ise. Mees kasutab kindlasti naist ära? Kuidas see välja näeb? Kasutab tema "kohta" ja see kulub? Missugune lamba- ja kanakari! Mingi omastarust kõva mees ütleb paar halba sõna naiste ja kogu naissoo kohta ning kanad kaagutavad kooris takka! Jah, teemaalgatajal on õigus tegutseda oma soovide kohaselt ja siin pole mingit vahet, kes keda seekord ära kasutab.
 
m 12. oktoober 2005, kl 19.40
Aga paneks need vastassugupoole ärakasutajad mehed ja naised vastamisi ja vaataks õige, kes keda nüüd ära kasutada suudab!Mul on selge veendumus, et ära kasutada saab ikka ainult seda, kes laseb seda vabatahtlikult lamba kombel sündida. Ehk nagu öeldakse:loll saab ka kirikus peksa! Seega,inimsool pole vahet sool.Ja kes ütles, et lolle tuleb poputada.
 
peeves 13. oktoober 2005, kl 16.24
mina jälle ei saa aru mis vingumine see käib koguaeg ärakasutamise teemal.vahet pole kas naised või mehed. ükskord oleme kõik nii vanad, et enam ei kõlba kellelegi ära kasutada- mis häält te siis teete ?
olge rõõmsad niikaua kui kõlbate
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!