Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Kas Eesti on rahvusriik?
 
kelli 31. oktoober 2005, kl 14.55
Rahvusriigis on kandvaks ideoloogiaks rahvuslus.
 
prooton 31. oktoober 2005, kl 15.10
no vat ei oska öelda. riigimehi vaadates siis ütleks, et ei ole. Omade huvide eest seismisel käitutakse täiesti selgrootu molluskina.
Noori vaadates siis suurel osal on suhtumin selline ... nii nõme maa, kopp ees, saaks väljamaalasele mehele kuhugi, tööle väljamaale. Noored, kes on tulnud kroonust onsaanud kõva ajuloputuse, nemad on mingi aeg patriootlikult meelestatud.Hilisem elu näitab , et ka paljud kipuvad minema.
Keskealised on ...krt seda teab. paljud tahaks minemaminna ag pere, laenud jm selline hoiab.
üldiselt ainukesed fännid vist on vanakesed kes veel midagi loodavad ja kaitseliitlased:))))))) aga mida sa siin kaitsed kui puha maad on väljamaalastele maha parseldatud võileiva hinna eest. Meie siis oleme need lollikesed, kes peavad siin nende vara kaitsma?
 
Norija 31. oktoober 2005, kl 15.20
Ikka on. Mis mõte sel Eesti Vabariigil muidu oleks?
 
prooton 31. oktoober 2005, kl 15.24
siin on vaid nimi kaardil ja mingi hunnik pisikesi mittemidagi ütlevaid firmasi kes tegelevad ainult vahendamisega.Ok mõn tiba suurem teeb ka midagi aga see on amu välismaiste investorite käpa all või siiskohe sinna minemas. üldiselt on olukord minu meelest küll masendav. loodan et kunagi tuleb pukki mõni tõeline riigimees ka kes korra majja lööb ja ei lömitaks euro ees.
 
tjah 31. oktoober 2005, kl 19.53
AS Eesti Vabariik
 
N 01. november 2005, kl 12.50
ei taha küll olla õel, kuid ega enam küll ei olegi mingit mõtet sel Eesti Vabariigil
 
boamadu 01. november 2005, kl 12.52
oot-oot! Kui põlisrahvas oma kodumaasse nii suhtub, siis miks me muulastelt austust ja lugupidamist nõuame! Entusiasmi, ideoloogiat ja truudust kodumaale, armsad eestlased!!!!:)
 
Undiin 01. november 2005, kl 15.15
No minu jaoks on veel rahvus olemas, riiki ikka ka. Kuigipalju. Ja tahtmine on mõlemat näha ka edaspidi.
 
netu 01. november 2005, kl 16.36
ei ole see enam liha ega kala. On mingi multikulturaalsest ideoloogiast kantud soperdis. Varsti on kaks riigikeelt ja kaks põlisrahvust, aga loomulikult mitte setud ja saarlased.

Iseasi, kui põlisrahvuseks hakata nimetama RAHA...
Olen jah masendunud pessimist.
Aga ärge laske ennast sellest segada.
 
võibolla 05. märts 2020, kl 20.01
võibolla
 
Andrei 21. märts 2020, kl 04.55
Algusest peale kui EV -i taastekitati 90- tel aastatel siis see oli rahvusriik, aga minu arvates, aja möödudes ta vähehaaval muutus vähem rahvuslikuks riigiks, pehmemaks selles mõttes. Selline on tendents, kui seda protsessi kõrvalt pealt vaadata. Ja ilmselt varsti saabub aeg kui ta ei ole RR.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!