Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
kuidas saada meest tagasi
 
väga väga õnnetu 20. september 2007, kl 18.41
Olen suures segaduses- mul oli superhea suhe, suur armastus, olin üliõnnelik temaga koos. Peale mõnda päeva nägelemist, kus heitsin talle ette, et tal pole minu jaoks piisavalt aega jne (kuigi tal tegelikult on, olin lihtsalt loll), ütles ta, et ei taha enam jätkata. Et ma olen teda nii palju sellistes asjades süüdistanud ja oma paha tuju tema peale välja valanud, ta oli kannatlik, aga lõpuks kannatus katkes. Mina sain aru, et olen jah niimoodi teinud, vabandasin, lubasin oma käitumist muuta, ma tõesti armastan teda vägaväga. Ma pole tegelikult teda nii palju süüdistanud või oma paha tuju tema peale välja valanud. Aga jah, aeg-ajalt vingun ja olen võimatu :(
Ma ei taha teda kaotada, tahan muutuda ja suudan seda teha. Seletasin talle pikalt, et tunnistan oma vigu, hoolin temast väga jnejne. Tema ütles, et ta ei usu enam meisse ja tunneb, et ei taha jätkata. Olen täielikus ahastuses, see kõik tundub halva unenäona. Ma olen nii loll, ei hinnanud teda piisavalt. Teeksin kõik, et ta oleks nõus mulle veel ühe võimaluse andma. Tihti ei saa inimesed aru, mis neil on, enne kui neil seda enam pole :(((
Andke nõu! Kas saan midagi teha?? Või oleks targem ta rahule jätta...
 
Mõtlik 20. september 2007, kl 18.45
Hmh.. No kui sa oled tõesti kindel, et suudad ennast edaspidi talitseda. Muidu kipuvad vanad probleemid ikka mingil hetkel pinnale tulema ja iseloomude sobimatus on tegelikult suur probleem. Samas proovida tasub alati.
 
keiser Nero eraelu 20. september 2007, kl 18.59
kuula nüüd ennast...."veel ühe võimaluse". ja siis kunagi veel. ja veel. ma ei tahaks selle su partneri nahas olla. koguaeg ole millekski valmis. õudne.
 
hipi 20. september 2007, kl 19.48
Minu arust sa alandad ennast. Ära luba midagi. AJa selg sirgu ja küll ta siis hakkab järele jooksma.
 
Mõtlik 20. september 2007, kl 20.04
Kas kompromiss suhtes on enese alandamine?
Ega muidu inimese iseloomu teravad nurgad saa lihvitud, kui just tänu sellistele situatsioonidele.
 
hipi 20. september 2007, kl 20.12
Aga meestel polegi pahatihti naiste jaoks piisavalt aega? Tegelikult pole kellelgi teise jaoks piisavalt aega. Alati on üks kiire ja kiire. Või võib keegi siin väita, et tal on seda aega?
 
Niina 20. september 2007, kl 20.23
Ega muud aita kui püüa koti kergendamisele meelitada.
 
aga 20. september 2007, kl 21.16
miks sa sellist meest tagasi tahad? ta ütles juba sulle, et ei taha enam jätkata. liigu parem edasi. minu mees valetas mulle, et tahab jätkata, aga ikka tõmbas minema. hoolimata 13-aastasest ühisest minevikust ja kolmes lapsest. sado-maso oli olulisem, kui meie lapsed, leidis endale naise, kes teda alandaks, kinni seoks jne. ära põe, liigu edasi. ta ju ütles sulle selgelt - ei soovi enam jätkata - no mida sa alandad ennast. on jah raske aeg mõned kuud, aga elu läheb ju edasi ja pole mõtet ennast kellelegi haletsusega kaela määrida. pea püsti ja edasi!!! või sulle meeldiks, et ta oleks haletsusest sinuga koos? ÄRATUS!!!!!!!!!!!!
 
Mõtlik 20. september 2007, kl 21.42
:D
Alla anda on niiiiii kerge. Ja oma egoismis iseenda vigu mitte parandada. Ei tea, kas sellepärast tänapäeval suhted nii lühikesed kipuvadki olema?
Eks igaüks tea muidugi ise, kuidas elab oma elu. Ise ikka seda meelt, et mis ise kokku keeratud, tuleb ise ka heastada.
 
lissi 20. september 2007, kl 21.42
arvan, et kui ta oleks sind armastanud ja tõesti tahtnud, ei oleks ta sulle nii öelnud.
ei ole mõtet enam jamada. liigu parem tõesti edasi. ta ei hooli sust eriti. nüüd oli tal vaid hea põhjus asjale lihtne lõpp teha. ta oleks ükskord niikui nii su juurest minema kõndinud.
 
arvan 20. september 2007, kl 22.03
Sina tegid omalt poolt sammu-vabandasid ja lubasid end parandada. Kui aga teine pool seda millekski ei pea, endiselt raiub seda, et tahab lõpetada...no siis ma ütleks ka, et "tüdruk, ära alanda ennast". Mehed ei austa alandlikku ja lömitavat naist, vaid ikka sellist, kes pea selga ajab ja enesekindlalt teatab: Ise tead !...ja minema kõnnib. Siis on mees kohe kutsikana sul sabas sörkimas.Oma kogemused.
 
? 20. september 2007, kl 22.16
Kutsikana sabas? Kui vähe peab oma partnerit austama, et nautida tema kutsikalikku sabasjooksmist? Mul neist egoistide meestest kahju. Tõsiselt.
 
lissi 20. september 2007, kl 22.22
?
sa ei saanud üldse aru, mis eelpool öelda taheti.
 
? 20. september 2007, kl 22.30
Millest ma aru ei saanud? Et kõigepealt käid mehele pinda, teed ta elu üsna põrgulikuks ja kui esimese vabandamise peale põlvili ei laskuta, siis viskad pea selga ja loodad, et mehest saab hoobilt kutsikas, kes nii hea naise minemakõndimisel kutsikana järgi jooksma hakkab? Ma vist ei saanud tõesti pihta, miks inimene, kellele haiget tehakse, ei peaks tahtma esmalt tõestust ja alles siis andestama. Aga noh, kui ei viitsi vaeva näha, egas midagi, siis kõnnitakse minema ja leidub neid, kel mõistmisoskust ja kes ei võta meest kui kutsikat või manipuleerimisobjekti, vaid kui inimest.
 
! 21. september 2007, kl 00.19
? olen sinuga nõus 100% enne mõtle, siis ütle
 
väga väga õnnetu 21. september 2007, kl 00.39
Sellest ma ka aru ei saa, et veel mõned päevad tagasi tegime koos tulevikuplaane jne. Kuidas siis tunded päeva pealt niimoodi muutuvad..? Ja ma tõesti vabandasin, palusin ja nimetage-kuidas-tahate võibolla ka natuke alandasin ennast. Ise ei arvan end nii palju süüdi olevat, et kõik ära lõpetada. Ju siis milleski muus asi, mida mulle ei räägita. Kõige targem on vist ta rahule jätta, loodan, et äkki mõtleb veel ümber...
 
ürgne ülo 21. september 2007, kl 00.49
Paras sulle. Mees pole sulle mingi jalamatt. Mees on isand ikkagi siin ilmas. Sellise mölapauniku saadaks pikema jututa minema ja ignoreeriks surmani.
 
vello 21. september 2007, kl 07.27
paljud emased arvavad,et neile on kõik lubatud,aga mina saadaks ka sellise naise pikalt!!!!
 
viki 21. september 2007, kl 08.37
loodan, et tegid oma elu õppetunni ära. võtsid õpetust ja järgmises suhtes enam selliseid lollusi ei tee, aga sellele mehele ära enam looda. mine eluga edasi. nii kiire meelemuutus mehe poolt? arvan, et leidis kellegi teise.
 
torbek 21. september 2007, kl 09.10
no ma ei saa aru naiste uhkusest(pea püsti,selg sirgu ja minema)Inimene kes elab põhjendamatult oma pahameele teise peal välja peab veel uhk olema.Käige jala,või ostke omale elu.Heal juhul korra andestaks kui sedagi.Õpige ründama probleemi ja põhjust, mitte inimest.Ilmselt kohe out.
 
. 21. september 2007, kl 09.34
mina olen elus seda õppinud, et kui suhte untsu keerasin, siis tuleb lihtsalt väärikalt lahku minna, mitte paluda ja nuruda enam
 
B 21. september 2007, kl 09.46
Tundub pigem, et mehe meelest ponud see suhe nii super ja tunded nii tõelised enam ammu. Nüüd siis leidis põhjuse jalga lasta ja sinust patuoina teha.
Ja sina lollike süüdistad aina ennast.
 
vana juut 21. september 2007, kl 10.26
Beele, ma pigem kaldun arvama, et mehel sai lõpuks kõrini, tundub, et teemaalgataja ei käitunud nii esimest korda ja ilmselt ei olnud tema varasemad lubadused siis pidavad olnud. ma arvan, et mehel ei ole mõtet oma aega sellise naise peale kulutada. miks on siin ilmas nii vähe normaalseid naisi? pooled on madala enesehinnanguga mehe sabas sörkijad, pooled kõrge enesehinnanguga päheistujad ja normaalseid naisi, kes suudaks meest, kui võrdset partnerit võtta vaid mõni üksik. kurb on meeste elu sellises maailmas.
 
jama 21. september 2007, kl 10.49
mina arvan, et mehele meeldib näha kuidas sa lömitad tema ees. kuid sa oled selle lömitamisega ennast alandanud juba ja seega mehele ei tundu sa enam see kelle järele mees joosta tahab-uhke. varasematel on õigus-mees tuleb enda jrel jooksma panna muidu kaotad ta, ma tegin 3 suhet läbi sama veaga et ise pakkusin kompromisse, nüüd 4s on selline et kui teen vea siis vabandan ja ootan uhkelt(sest tunnistasin oma viga)kuna mees tuleb ja hakkab rääkima,(või alles nüüd vabandan) ja saame kompromissile. kui hakata mehel vabandustega järgi jooksma, siis tekib neil küsimus, kus on piir.et kui võtabki su tagasi siis teab järgmine kord kuhumaani minna ja nii hakkavadki petmised ntx kuna mees testib sind palju sa armastad ja lömitad ta ees. normaalne mees ikka vast nii ei tee, aga kuna paljud satuvad kokku ebanormaalsetega siis teadke et ka neid on võimalik mingil määral taltsutada.
mida sina tegema pead. saada sms-et olgu siis, lähme lahku. Oleks võinud sul niipalju julgust olla, et varem ütelda, et ei taha mind enam, töll, mitte oodata kuni mingi väike hõõrumine tekib ja siis kõik minu kaela ajada. Vähemalt olen nüüd vaba et normaalsemaid ja ausamaid mehi leida.
või midagi siukest, kus sa näitad põhimõtteliselt et sa ei jookse tal järel enam ja oled valmis teistega kohtuma-see hirmutab mehi kõige enam-kui ta sust hoolib siis saad ta tagasi, kui mitte siis jääb sellega rahule ja vähemalt austab sind edaspidi(kuna sa ei lömita ta ees lõpmatuseni)
 
a 21. september 2007, kl 10.56
Vanasõna tead, et küürakat parandab ainult haud. Ja tavaliselt see nii on ka, alguses hoitakse ennast tagasi, aga mingi aja pärast hakkab sama jama peale. Ja eks Su mees lihtsalt ei usu Sinu lubadusi.
 
kogenud m 21. september 2007, kl 11.10
minu arvamus on, et kõige õigemini kirjutavad siin a ja vana juut, sest omal nahal samu kogemusi palju. kui tahad jätkata, siis pead 180 kraadi muutuma, aga see on kahjuks võimatu. kui mehe hing on haige, siis seda on väääga raske ravida. ongi kõik!
 
mees 21. september 2007, kl 11.15
Asi selles, et see enda parandamise lubadus... Tulevikus toimuks asi nii, et sa hoiaksid probleemide vältimiseks suu kinni, kuid INIMESENA OLEKSID SA IKKAGI ENDINE! Ja mees teab seda!

Naljakas on muidugi see, et siin mõned kommenteerijad tambivad ikka meest. :)

Nendele naistele, kes siin arvavad, et kui olla kange ja minema jalutada, siis mehed jooksevad nagu koerad järel. Ärge olge nii kindlad. Mina ei jookse. Olen seda ka reaalses elus tõestanud. Ja tean selliseid mehi veel, kes ei jookse. Nii, et ei tasu selle peale väga kindel olla. Mehel peab ikka väärikust olema, peale selle linn ilusaid naisi täis - asendamatuid inimesi pole olemas.
 
Mjees 21. september 2007, kl 11.27
Minge tõesti parem lahku. Endal sarnane kogemus. Naine vingus, pärast palus vabandust (kui palus) ja nii pidevalt. Vabandage väga, aga minule ei tundunud see lõpuks enam siirana. Minuarust on vingumine sõnum: "Sa oled halb mees." No kui ma halb olen, miks ta siis elab minuga? Kui sa oma meest armastad ja see väljendub pidevas vingumises, hmh, minul küll sellist armastust vaja ei ole. Otsus lahku minna tuli mingi tegelikult väikese asja pärast. Lihtsalt kannatus sai otsa ja usaldus sai kah otsa :(
 
arvamus 21. september 2007, kl 11.47
-Autor: ?

NO kuule, mina lugesin välja, et tegu polnud vaid pelgalt 1 sõna "vabandan" poetamisega, vaid teemaalgataja ju kirjutas, et :
"Seletasin talle pikalt, et tunnistan oma vigu, hoolin temast väga jnejne".
Siit jääb mulje, et naine ikka pikalt vabandas, raputas omale tuhka pähe ja lubas muutuda jne. Kuid tegelikult oli ju mees süüdi ka selles, et tal pole naise jaoks piisavalt aega.
Ühesõnaga partneripoolsed pikad vanandused, tiraadid hoolimisest jne ei maksa midagi? Et cool on ikka järjekindlalt vastu raiuda, et ei taha enam jätkata? No sellise jobuga ei ole midagi teha muud, kui tõesti naisel minema jalutada ja normaalsem mees leida:

normaalne = mees, kellel on töö ja hobide kõrvalt piisavalt aega naise jaoks ja kes vabandamiste korral ei hakka jäärapäiselt oma jonni ajama ja ei ole pika vihaga.
 
arvamus 21. september 2007, kl 11.48
-Autor: ?

NO kuule, mina lugesin välja, et tegu polnud vaid pelgalt 1 sõna "vabandan" poetamisega, vaid teemaalgataja ju kirjutas, et :
"Seletasin talle pikalt, et tunnistan oma vigu, hoolin temast väga jnejne".
Siit jääb mulje, et naine ikka pikalt vabandas, raputas omale tuhka pähe ja lubas muutuda jne. Kuid tegelikult oli ju mees süüdi ka selles, et tal pole naise jaoks piisavalt aega.
Ühesõnaga partneripoolsed pikad vanandused, tiraadid hoolimisest jne ei maksa midagi? Et cool on ikka järjekindlalt vastu raiuda, et ei taha enam jätkata? No sellise jobuga ei ole midagi teha muud, kui tõesti naisel minema jalutada ja normaalsem mees leida:

normaalne = mees, kellel on töö ja hobide kõrvalt piisavalt aega naise jaoks ja kes vabandamiste korral ei hakka jäärapäiselt oma jonni ajama ja ei ole pika vihaga.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!