Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
sõber ja armuke
 
maali 29. jaanuar 2008, kl 19.55
Kellel teil on sõber ja armuke ühes isikus?
Minul on, ma olen nii õnnelik!
Paljud räägivad, et see pole võimalik, aga on ju!
 
? 29. jaanuar 2008, kl 19.56
täpsusta.
 
maali 29. jaanuar 2008, kl 20.10
Igasugu kommentaaridest kumab läbi hoiak, et kui sõbraga voodisse minna, siis jääd sõbrast ilma. Ja et armuke ei saa olla sõber, suhe on täiesti erinev.
Ma vaidlen vastu, oma kogemusest.
Ta on parim, mis mul kunagi elus on olnud nii sõbrana kui voodis.
(Olen abielus)
 
? 29. jaanuar 2008, kl 20.15
et oma mees ei kahtle, et sõbraga voodis käid?
 
El Capitano 29. jaanuar 2008, kl 20.34
Ja omadest kogemustest väidan, et jah, kui lähed sõbraga voodisse, siis ei ole sul enam sõpra. Või üldse, kui tunded mängu tulevad - tulemus on sama. Võite ju mõlemad silmad kinni panna, et ei olnud miskit, kuid see on enesepett - see vähemalt minu arvamus.

Aga - sõber ei pruugi armuke olla, kuna sinu ja tema vahel ei pruugi olla nii head füüsilist sidet, et võiks füüsilist naudingut saada. Küll aga võib armuke võib ka sõber olla.
Mina vähemalt vaataks neid asju nii.
 
ememem 29. jaanuar 2008, kl 21.26
Ei taha sind solvata kuid sa oled vägagi alatu oma mehe suhtes.
 
maali 29. jaanuar 2008, kl 21.36
See pole praegune teema, ememem!
Sa ei tunne ei mind ega mu meest ega tea meie suhtest ega probleemidest midagi. Pole mõtet kohtunikku mängida.

Ma olen õnnelik!
 
juuli 29. jaanuar 2008, kl 21.40
maali
Sinu mees aga on minu armuke ja ta on lihtsalt parim!!!!
 
maalike 29. jaanuar 2008, kl 22.27
võib ju praegu arvata nii. kui eile seksisite siis ei peagi täna veel sõprus läbi olema. oota natuke, näed ise, mis pasa sa endale kaela tõmbasid. lõppkokkuvõtteks jääd halvimal juhul ilma nii mehest, kui sõbrast.
 
mops 29. jaanuar 2008, kl 23.13
Minu jaoks on sõber ja armuke olemas ühes isikus koos.
 
Katarina 29. jaanuar 2008, kl 23.23
kallike, yhel hetkel võib juhtuda lihtsalt nii, et hakkavad ka teie vahele valed tulema...praegu muidugi kõik hästi, selles ma ei kahtlegi...kui yhel teist tekivad sygavamad tunded ja teine seda ei taha, siis läheb jamaks.Tuleb armukadedus jne.Aga kui kõik hästi läheb, siis olete lõpuks paar.
 
naika 30. jaanuar 2008, kl 00.06
Minu parimast sõbrast sai minu armuke ja ta on seda juba neli aastat aga ta on parim mu elus!
 
tips 30. jaanuar 2008, kl 01.24
Hehh... pange edasi.. ja kõik omavahel kah veel.. teie asi,, nikkuge nii, et tolmab. Aga kindlasti leiavad ka teie mehed kellegi huvitava keda vastutasuks panna!Näiteks teie sõbrannakese, et löök eriti kibe tunduks:D
 
aida 30. jaanuar 2008, kl 01.38
Vale puha, et ei ole võimalik. Iga vähegi väljamõeldav suhe on olemas!
 
mh 30. jaanuar 2008, kl 06.26
to tips-miks sa arvad, et löök siis kibe oleks, mind jätaks külmaks see asi, vaataks, et päris jobu mehega olen suhelnud.või tõesti leegitsev armastus, mis mul selle vastu olla siis saab?ise ei oma selliseid sõbrannasid kes üle löövad meelega vms lihtsalt selleks, et üle lüüa. sellistega ei suhtleks enam.
aga löök kibe ei oleks-peaasi et sobivad omavahel, kahtlane et minu meestuttavatega ainult nii kergesti sobima hakatakse, rohkem vaja kõike mõistusest alates kehani välja.
 
grete 30. jaanuar 2008, kl 10.24
mina jäin küll sõbrast ilma, mõni aeg pärast seda, mil meie vahele tekkis intiimsus
sõbrasuhted ja armusuhted on siiski erinevad asjad
ja baseeruvad erinevatel suhtumistel, tunnetelgi
juhul muidugi, kui intiimsus ei ole pelgalt sugukihu rahuldamine.
isegi sellisel juhul kipuvad loksud sisse tulema, sest ootused on erinevad ...sekspartnerite vahel paratamatult tekib omanikutunne, mida pelgalt sõpruse puhul ei esine
 
jeerum 30. jaanuar 2008, kl 11.24
ka sõpruses peab olema sõbra armastus.
mida rohkem kahel sõbrasuhtes inimesel on ühist, ühised huvid, ühised vaated, seda sügavam sõprus on.
pole ma senini arusaanud täpselt "naiste" sõpruse sisust, kuid üldiselt on siiski nii, et õnnelikus suhtes on KÕIGE parem sõber siiski oma elukaaslane, kellega lood ühiselt elu ja kodu.
ja kes muu siis elukaaslane saabki olla, sest veresugulust pole jne.

nii et naised kes siin sogavad oma sõpruse ja intiimsuse lahkus hoidmisest, pole ilmselt ühiskondlikult veel küpsete vaadetega. nende sõprus= rohkem tutvussuhtega.
sõber on aga siiski personaalsem ja kindlam, kui tuttav.
eks ole see ka nii, et teistelt nõuame ikka sõprust, kuid kui keegi nõuetega "sinu" poole pöördun, lubatakse endal vaid "tuttava" kohustusi.
 
to jeerum 30. jaanuar 2008, kl 12.53
ma ei saa hästi aru, millest sa jahud? muidugi on heas suhtes armastatu ka sinu parim sõber. aga temale on inimesel reeglina ka palju kõrgemad nõudmised, kui paljalt sõbrale. oma armastatuga ju ei lahka tema teisi sexsuhteid, eeldatavasti seksib ta ainult sinuga. kuidagi koomiline oleks ju, kui peale kirglikku ööd voodis lebotades hakkab sõber oma tunnetest mõne teise naise vastu rääkima. sõbrad ju arutlevad sellistel teemadel, kas pole? bbrr..minu jaoks kuidagi rõve. aga kellele sobib, miks mitte.
 
maali 30. jaanuar 2008, kl 14.05
Mulle meeldib jeerumi vastus. Väga!
Mul on hea sõber, ma armastan ja usaldan teda ning naudin ka seksi temaga täiel määral.
Eelmisele: Vaat mulle ei meeldi arutada oma intiimseid kogemusi kolmanda isikuga, olgu see siis naine või mees. On tõesti nõme seda teha.
Küll aga kõike muud, ja tõesti oma sõbraga, mitte armee sõbrannadega ehk siis tuttavatega.
To grete: on tõesti sügavad tunded ja kipub rõhuma ka omanikutunne. Kuid me kumbki vastutame oma käitumise eest ise, haavamata teise tundeid ja usaldust ning esitamata isekaid nõudmisi.
Ma väga loodan, et see suhe toimib veel kaua-kaua. Ma ei ole oma elus veel midagi sarnast kogenud.
 
to maali 30. jaanuar 2008, kl 14.26
et see, kui oled kellessegi armunud või kedagi väga armsaks pead, siis on see nii suur intiimsus, et ei saa isegi hea sõbraga jagada?! mismoodi see rõve on?! sa oled ikka täiega imelik. sa ikka saad aru sõbra mõistest?! või on sinu jaoks sõber see, kellega arutatakse vaid päevapoliitika üle? sa räägid kuidagi ise endale vastu. see mees pole sulle ja mingi sõber, sinu jaoks on ta juba praegu midagi enamat!
mul on ka parim sõber meesterahvas, temaga saan küll kõigest rääkida. ka sellistest intiimsustest, nagu kellegagi tutvumine või õrnad tunded kellegi vastu. sina seda oma sõbraga ju ei saaks, kas pole tõsi? teoorias peaks see ju võimalik olema, sõprade värk. kuidas sa sellele reageeriksid, kui ta sulle ühel päeval teataks, et on sügavalt armunud ja sinuga enam seksida ei taha. sa pole neid asju enda jaoks ilmselt veel läbi mõelnud.
 
Vau! 30. jaanuar 2008, kl 14.53
Aga Maali, miks sa ei taha siis seda sõpra omale meheks?
Vaheta ta oma mehe vastu, siis on kõik paigas, muidu on ju lihtsalt rõve. tõesõna, eriti see ärplemine, et vaat kus sõber/armuke!!!
Sinul võib kõik tore olla, aga natukenegi peaks inimene ikka selle peale ka mõtlema, kellega ta koos elab. Sinu mees sinu vastleitud avastuse üle vaevalt samasugust rõõmupahvakut tunneb.
 
juhh 30. jaanuar 2008, kl 15.03
aga kui naine ütleb, et tal on sõber-muud see polegi kui seksisõber , armuke.
 
maali 30. jaanuar 2008, kl 16.04
To 14:26 ja Vau
Mina ei kasutanud sõna "rõve". Ma ironiseerisin anonüümset kommentaatorit, kes nimetas mõnda asja rõvedaks. Sind ennast siis "to maali".
Aga ma tõesti ei tunne vähimatki vajadust rääkida seksist kellegi KOLMANDAGA! Kas kõik muu kuulubki päevapoliitika alla? Nii väikesed inimesed.
 
to maali 30. jaanuar 2008, kl 16.27
no jätame seksi mängust välja. sellest sina ei räägi, see on RÕVE. no aga võtame siis õrnad tunded. need ju ometi rõvedad ei ole. SUURED inimesed kindlasti räägivad nendel teemadel.mis sa teed, kui sinu sõber ja armuke ühes isikus sulle jutustab, et tutvus imetoreda neiuga ja on temasse armunud? sõbrad ju räägivad sellistest asjadest? seksid temaga rõõmsalt edasi ja ütled, et sul on tema üle hea meel? ise ka aru saad, et kuidagi vildakas on see asi. või langeb ka see teemaderingist välja? pagan küll..ja ise siin ironiseerid "päevapoliitika" üle. jube küll, kui oma parima sõbraga peab paljudest teemadest hoiduma. kohe näha, et vanad sõbrad. irw
 
jeerum küll 30. jaanuar 2008, kl 16.56
mõningatel tibidel on maailma vaade 180¤ :))))

loomulikult, kui sa arvad endale õigeks elukaaslaseks inimest, kelle suhtes sul kohe liblikad on, on see lõppkokkuvõttes läbikukkumine, sest-NB!
-elukaaslaseks on vaja leida sõpradest parim sõber, kes annab sulle tunde liblikad kõhus.
liblikad kõhus=armumine. liblikad tulevad kõhtu ka võhivõõralt inimeselt, kuid siis ei tunne sa teda ja paljudega pole ka sobivust-elad ulmes ja reaalsust ei taju, saades ise kibestumisi juurde.
inimesi tulebki enne tundma õppida, alustadagi tutvusest. tutvused omakorda arenevad sõpruseks, loomulikult mitte kõik.
sõpru võid rohkem usaldada, iga sõber on erinev, ka erinevad huvid, kuid ühised huvid sinuga. mida rohkem sarnasust, seda suuremaks sõbraks ju peetakse.
alati on ka sõbrad eri tähsuse redelil su enda mõtetes-järjestuses. nii see ka oma loomuliku käiguga peaks kulgema.

kui inimesel on suhted normaalselt seatud, on olemas ka kindlasti neid kellega jagatakse ka isiklikemaid teemasid, kuid teemad on alati jagatud nii, et oma paremate sõpradega suhetest ei arutata madalam seisvate sõpradega. lihtsalt inimesel pole vajadust, sest mida parem sõber, seda vähem probleeme. prematega aga arutatakse küll madalamal asuvate sõradega probleeme. kuid, et hoida oma sõpru, peab igas suhtes suhtlema konkreetse suhtepoolega, mitte aga latrama oma sõpruskonnale suhete sisu laiali. inimesed kes latravad suhteid, ka oma teistele sõpradele laiali, tegelikult ei hooli sellises suhtes olevast teisest poolest samaväärselt. see on rohkem efekti pärast hoopis, "olen lahe...". kui on aga tõesti probleemid tõsised, leitakse hoopis erapooletu isik ja enamalt on see isegi hea, kui on täiesti võõras, kuid kes võib omada pädevust konkreetses probleemis-ka proffid.
muidugi, nõu saab alati sõpradega arutada, kuid on olemas ka vääirkuse ja õigluse piirid. igaüks peab seda ise endale kainelt tunnistama.
kindel on ka see, et kui on parima sõbraga(vastas s.poolest) arenemas suhe juba intiimseks, ei tekki kunagi kahte samas arengujärgus olevat parima sõbra suhet(kui tekkib, siis pole see sõprus vaid mingi egokiiksude egoistlik rahuldus viis). seega andutakse just selle parima sõbraga suhtesse, ja kuna sõbraks nimetatakse inimesi, kellede vahel eksisteerib mõistmine, üksmeel, huvid ühised jne., omatakse suhtes ka selgust, mis ei vajagi sellisest suhtest all pool olevate sõpradega seda parimasõbra suhet arutada teistega. lihtsalt teised sõbrad on teadlikud, su suhete järjestusest, teavad mida nad sinult loodavad ja tead ka sina, mida nemad sinult loodavad, arvestades kõik vastavlt sõbraga.
olen veendunud, et parim klapp sexis saabki olla vaid parimatest parima sõbraga, kes on vastassoost.
nii, et need siinsed kes vajavad sõpra selleks, et enda teiste suhete pooltest ja sõpradest plätrata, lihtsalt või "abi" otsida, on lihtsalt armetud, alatud, see annab sulle teada vaid mingi inimese arvamuse, kuid ei anna sulle mitte kunagi õiget lahendust.ja see pole kindlasti sõprus, vaid lihtsalt tuttav või kunagine sõber, keda arvad rohkem usaldavat ja on sulle lihtsalt kättesaadavam. lahendused, pealegi veel õiged, tuleb leida alati selle sõbraga endaga, kelle vahel probleem eksisteerib.
paraku tõesti, ka siin on seda selgelt näha, et oma elukaaslastega eksisteerivatest probleemidest tullakse kõigepealt plätrama siia või oma "sõbrannale", kuid see konkreetne inimene jäetakse tõest pimedaks, salatsedes tema ees.
 
teet 30. jaanuar 2008, kl 17.10
to jeerum küll: oot..sa ikka ise ka aru said, mida öelda tahtsid? jutt sul nii segane ja hüplik. et kui oled tõeline sõber, siis ei tohi olla teisi samaväärseid sõpru sinu kõrval, muidu on kohe mingi egokiiks? kuidagi egoistlik ei ole su suhtumine või? mina küll oma parimat sõpra kuidagi piirama ei hakka. ja selle pärast temaga ka ei seksi. sest sõbra kõrvale vajab iga inimene ka armastatut e. sekspartnerit. ega see, et ta minu sõber on ja samas ka minuga seksib, ei tähenda, et ta endale meest otsida ei tohi. juttu oli ju juhustest, kus ollakse sõbrad ja seksitakse, aga midagi enamat ei taheta. siis ju loogiliselt need sõbrad otsivad edasi ka seda, kellega peret luua. kas sellega suudetakse aga alati arvestada?
 
jeerum to jbu teet 30. jaanuar 2008, kl 17.26
et siiski täpselt sama tasemel mitut parimat sõpra pole olemas.
või lihtsalt on lõtv suhtumine sõprusesse, et ika tont poe taga, kellega rohkem kui tunni suudad rääkida, on kohe sõber...;)
kuna ei piiratagi õigeid sõpru, nendeks kujunetakse.


kui olete sõbrad ja seksite..., noh, kui olete eelnevalt kokkuleppinud, et teeks pulli ja sekisks, siis loomulikult...;)
kui aga sekini jõutakse lommulikul teel, kus kirg jne., siis enamalt samaväärseid suhteid samaaegselt kõrvale ei otsita.
 
küs. 30. jaanuar 2008, kl 17.35
oot, kas maalil siis on oma mees ka või ei?
 
teet 30. jaanuar 2008, kl 17.49
no aga sellest ju oligi jutt. sinu pakutud variant on ju juba enamat kui sõbrasuhe, selline sõber on juba elukaaslane või partner. temaga jagatakse oma hinge, oma keha ja ka kõike muud, mis oma. selles teemas üritati selgeks teha, kas sõber võib olla ka armuke, ühesõnaga, kas sõbrad seksivad. välistades siis edasised püsivad suhted kui elukaaslased. näiteks, kui mõlemil on juba abikaasad, nagu ma teema-autori jutust aru sain. et ollakse lihtsalt sõbrad, kes seksivad.
 
to teet 30. jaanuar 2008, kl 18.02
järelikult paljudel ongi lõtv suhtumine sõprusesse, et iga inimene kellega saad ühel õhtul juttu puhutud on juba sõber...
:)))
selliseid nimetatakse tuttavateks, mitte sõpradeks.
sõber ei reeda, sõbrale võid loota, sõber võib sinule loota ja sina ei reeda sõpra, sõbraga on üksmeel ja ühised tegevused.

ja loomulikult võib selliseid sõpru olla rohkem kui üks, kuid nad kõik omavahel võrreldes on eriväärtustega.
kõik suhted arenevad, ka tutvused arenevad.
tutvused arenevad sõbrasuhteks jne.

teil pole vist selget pilti elust ja suhetest?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!