Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
:(
 
Vajan head nõuannet. 01. veebruar 2008, kl 19.20
Tunnen end juba ebanoormaalsena.Nimelt on mul suhe mehega kellel on eelmisest naisest 2 aastane laps.Oleme koos olnud vahelduva eduga 6 kuud.Meie lahkhelide põhjuseks on tema eksnaine.Eksnaine jättis ta aasta tagasi maha ja läks kokku mehe parima sõbraga.Kuna mees elab soomes siis viibib ka naine aegajalt soomes.Lapsega veedab mees aega nädalavahetustel(vahest tihedamini)
Nüüd probleemi juurde.Nimelt on asi selles,et kui naine eestis on(viimasel ajal koguaeg) jookseb mees koguaeg kui naisel midagi vaja on.Helistatakse keset ööd,et lapsel palavik-too kraadiklaas.Kuna viibisime tallinnast 100 kilomeetri kaugusel ei saanud mees seda teha.Siis sõimas eks kohe näo täis ja muidugi käisid solvangud ka minu pihta.Siis nad käivad koos poes shoppamas,sõidutab naist pidevalt jne jne jne.Mees toetab last ja naist rahaliselt.Ma saan aru küll,et ühine laps ja puha aga mina tunnen end teisejärgulisena.Täna olid meil plaanid tehtud,et kui ta töölt tuleb siis lähme sööma ja kinno.Tema aga läks hoopiski peale tööd oma eksnaisele piima viima ja loomulikult mulle ta ei helistanud et hiljaks jääb.
Paar kuud tagasi kui meil olid suured lahkarvamused ja me praktiliselt lahus olime veetis ta nädalavahetuse oma eksiga spaas.Küsisin,et kas nende vahel on siis midagi kuid ta väitis et spaasse mindi lihtsalt asju selgeks rääkima.
Millegipärast ei vasta ta minu kuuldes oma eksi kõnedele ka.Helistab eksile tagasi siis kui mind ligidal pole.

Ma ei teagi kas on asi minus.Kas ma olen liialt armukade.
Tunnen end väga tobedalt.Pidev jooksmine eksi ja minu vahel.Ta ütleb küll,et see on ainult lapse pärast.Minul on ka 4 aastane laps.Läksin oma mehega lahku 3 ja pool aastat tagasi.Mees külastab last,vahest võtab enda juurde.Sellest piisab.Ma ei helista oma eksile iga päev ja ei jooksuta teda.Minu meelest oleks see minu eksmehe pruudi suhtes ebaõiglane.

Kas asi on minus?Olen ma liialt armukade ja need asjad peavadki nii käima?

Aitäh kõigile kes oskavad ja viitsivad nõu anda.
 
irw 01. veebruar 2008, kl 19.23
sa ei saa ometi nii loll ja pime olla? su see nn. 'mees' käib ju oma eksnaist põrutamas, sellal, kui ta sõber eemal on

tead, otsi endale mees, kes on sinuga valmis abielluma (see mees ei ole selleks iialgi valmis, kui ei usu, küsi ta enda käest)
 
kebernadze 01. veebruar 2008, kl 19.24
sul ei ole eneseuhkust. saada ta p.erse. ennem peereta võimsalt suhu ja ninna, muidu oled ise nagu täispeeretatud kumminukk.
 
loweLyy 01. veebruar 2008, kl 19.34
kui sulle ei meeldi et meees sinuga nii käitub siis ära lase tal nii käituda...´loogiline...jäta ta maha ...ja ära karda vallaline olla...
 
:( 01. veebruar 2008, kl 19.37
Ega ma ei kardagi vallaline olla.Välimus on mul olemas ja oma eluga saan ka ise hakkama.Lihtsalt armastus tuli peale ja kahju on loobuda.Mõtlen koguaeg,et küll kõik korda saab.
 
loweLyy 01. veebruar 2008, kl 19.44
parim ,,suhte päästmine,, on see kui ei tee midagi...
las ta käib oma eksi juures jne...sa tee rõõmus nägu pähe ole hea tuju ära nääguta ära vingu ...ja mine nädalavahetus sõbrannadega välja;)..
anna oma mehele vabadust vb ta ei suuda otsustada..
 
M 01. veebruar 2008, kl 20.28
mina sinu nahas olla ei suudaks ja saadaks mehe kiirelt pikalt. Arvatavasti ta armastab oma endist naist siiamaani. Tee süda kõvaks ja mine oma eluga edasi.
 
vars 01. veebruar 2008, kl 20.41
ära sekku mehe ja tema eksi suhetesse. ajad asja hoopis hulluks ja mees jääb kahe kivi vahele. oota. oota ja veelkord oota. nemad peavad oma suhted ise ära klattima. mida neutraalsem oled (see ei tähenda, et mees teievahelistest kokkulepetest kinni ei pea pidama ja sind ennast kuidagi teisejärgulisena tundma panna tohib), seda lihtsam ja valutum. sellegipoolest, ole konkreetne ja ära lase endaga manipuleerida, ütle, mida arvad ja kuula, mis mehel öelda.
 
seller 01. veebruar 2008, kl 20.51
mina teeks mehele joonelt selgeks, et rahaline toetus ja lapsega tegelemine on teretulnud nähtus, aga exid jäägu exideks. Sinu mehe mure peaks olema LAPS mitte ex. Piirid tuleb maha panna, millest see ex ega su mees üle astuda ei tohi. Ja kui su mees laseb sellel toimuda, siis võid rahulikult oma armastuse ära unustada, sest siis pole ta kahjuks oma exist üle saand, eriti kui veel teda jäeti maha.
 
üks 01. veebruar 2008, kl 20.57
Sa tundud olevat väga normaalne inimene, mehe eks jällegi paras manipulaator, kes teab täpselt mis nupule vajutada. Mees tavaline tohlakas, kes kellelegi ei suuda ei öelda. Sa väärid paremat armastust! Pane asjad paika või jäädki sussiks.
 
kriips 01. veebruar 2008, kl 21.42
lupard mees, kõigepealt laseb ennast sõbral ja naisel lohku tõmmata, siis maha jätta ja nüüd veel endaga manipuleerida...kas tõesti on selliseid kaltsmehi olemas?
 
imestan 01. veebruar 2008, kl 23.36
imestan, et keegi Su ühtejuttikirjutatudlobaviitsislugedagi
 
lilleke 01. veebruar 2008, kl 23.50
loe nüüd kenasti oma tekst üle ja leiad sealt vastuse.
ma viies ratas vankriall.....
 
kessu 02. veebruar 2008, kl 00.22
sinu nahas olla ei tahaks. mehega peaksid kindlasti rääkima. kui ta sinuga rääkida ei taha või õigustab oma käitumist, siis unusta see mees. võibolla käitub eks nimme manipuleerivalt ja sinu mees ei oska teie kooselu tema eest kaitsta. enese jalge alla tallata laskmine on valusam, kui loobuda armastusest, eriti kui see kipub olema ühepoolne.
keegi on öelnud:"armasta seda, kes seda väärib, mitte seda kes meeldib"
 
nii ja naa 02. veebruar 2008, kl 12.34
Siin on sulle juba kõik öeldud.

Mees ei saa sellest naisest üle, sest teda jäeti. Tema eks on manipuleerija, kes "sööb kahest heinakuhjast". Ja sina oled õnnetu, kusjuures täiesti põhjuseta. Sina oskad elada ja tead, kuidas eksid peaksid suhtlema.

Armastus võib ju peal olla, aga sellise sinust ülesõitmise tulemusena on su armastus varsti kui lilleke porri tallatud. Tore, et siin kirjutasid, said asjaolud ehk endale veidi selgemaks.
 
ema 02. veebruar 2008, kl 17.30
Miks sa arvad, et see on ex, neil on selline suhe, mis annab mõlemale poolele vabad käed, nagu öeldakse. Nad on sarnased. 2 aastane laps, sinna on veel 16a enne kui suureks saab, jõuad sina sedaa ega oodata, mil mees ex-ist ehk lapseemast lahku lööb. Mehel võib veel teisigi naisi olla aga peamine on see, kelle näpuviibutuse peale ta ka jookseb.
 
lapsed või? 02. veebruar 2008, kl 18.52
Need kirjeldatud suhted on küll tavainimesele arusaamatud. Mehel 2-aastane laps ja juba kuus kuud sahmib teise naisega. Naisel 4-aastane laps ning kolm ja pool aastat lahus...
Ilmselgelt need inimesed kumbki ei anna endale oma käitumisest aru ei suhteid luues ega ka suhtes olles. Ma ei saa aru, kas mõistuse areng kuhugi pubeka tasemele pidama jäänud või mis. Võtsin ühe, tegin lapse, jätsin maha, võtsin kohe uue jne... Mõtlemiseks nagu aega pole jagunudki.
Ainult nende lastest on kahju.
 
mops 02. veebruar 2008, kl 21.18
Mees peab konkreetselt selgeks tegema eksiga suhtlemise piirid. Loomulik, et kui on ühine laps, ei saa eksnaist paraku ignoreerida, kuid mehe suhtlemine eksiga peaks seisnema selles, et mees on LAPSEGA koos ja LAPS on ainuke põhjus, miks ta vahel peab eksi külastama. Praegusel momendil aga tundub et see eks võib olla suur domineerija, mees aga suss, kes teeb kõike, mida eks tahab. Või teine variant- ta võib eksi olla endiselt armunud. Või kolmandaks- mees pole pahatahtlik ning pole ka eksist huvitatud, kuid ta lihtsalt pole aru saanud, et tema käitumises oleks midagi halba.

Sa pead kõigepealt temaga rääkima ja siis vaata edasi mida teed.
 
kuutõbine 03. veebruar 2008, kl 11.56
jube tuttav tunne, ise läbi elatud. minu puhul lõppes asi sellega, et mees koliski eksi juurde tagasi, kuna "tahtis oma vana elu tagasi", neil kaa laps ja eks kasutas seda last ära, et tüüpi tagasi saada ja koju ketti panna, mees nüüd röömus ja õnnelik, istub kodus, välja ei lubata. ta oma valik ja mina olen õnnetu
 
issand 03. veebruar 2008, kl 14.35
loe tõesti oma kiri uuesti üle, siis näed, kuidas mees sind mõnitab. Mitte ehk sihiteadlikult, aga sinu ja teie plaanid jätab hetkega kõrvale, suvatsemata isegi sind teavitada.
See piimaviimine tundub räige, spa-s vestlemine, kõnede varjamine ka veel.
Leia normaalne mees.
 
see on... 04. veebruar 2008, kl 12.59
...ebanormaalne mees,jäta ta maha,enne kui hilja pole,ta sõltub liiga oma eksist,las kobib tagasi sinna,kust tuli,otsi omale uus,julgem ja kes sind ka austab.edu ja päikest.
 
Ints 04. veebruar 2008, kl 14.27
Kaldun arvama, et mees jookseb iga eksi kutse peale rõõmuga, neil mingid omad mängud ja kui eks ta tagasi kutsub, võid arvata, mis su mees teeb. Jah, just nimelt, lähebki. Ja sinu enesehinnang tänu sellele langeb ja õigustatult. Parem võta kohe midagi ette, pane ennast maksma, lõpeta suss olemast. Naised, no lõpetage ära, no ei tohi lasta endaga nii käituda.
 
Teame, teame! 04. veebruar 2008, kl 22.33
Mul oli ka kunagi sarnane probleem. Minu puhul näitas aeg, et eks kasutas lihtsalt julmalt oma eksmehe lapsearmastust ära. See naine tahtis lihtsalt oma meest tagasi, sest oli avastanud, et lahku minnes oli oma elu suurima vea teinud. Mul oli sellet tookord tohutult raske aru saada. Raske oli olla kui ta oma lapsega meil oli jne. Tundsin, et mehel ei jätku minu jaoks aega. Oli ka palju tülisid selle pärast. Mitmel korral oleksime äärepealt lahku läinud, õnneks ei läinud. Nüüd meil ka laps ja mees armastab ja hoiab teda väga palju. Sammuti käib tema eelmine laps tihti meil ja nüüd mul temaga väga hea läbisaamine. Käib oma vennat vaatamas ja ka tihti ööbib meil. Mul hea meel, et kõik nii läks. Ei tea muidugi teie olukorda aga äkki tuleb lihtsalt asjale aega anda. Tean, et on raske aega anda ja seda just suhte alguses. Meie puhul sai armastus õnneks võitu.
Jõudu, jaksu ja külma närvi sulle igatahes.
 
nöps 05. veebruar 2008, kl 12.22
Ma kardan,et natuke aega veel ja see mees ongi oma vana pere juures tagasi,sina oled lihtsalt üks vaheetapp tema elus.Võta end kokku ja parem lõpeta ise ära siis saad vähem haiget.Tema käitumine sinu suhtes pole õige.
Parem õudne lõpp kui lõputu õudus.
 
JULIA GIOVANNI 13. oktoober 2020, kl 20.55
minu nimi on Mariana ja olen Mehhikost. Ma tahan kasutada seda võimalust, et öelda, kellele keegi siiani kommentaari loeb, et tänada dr Tundet selle eest, et ta aitas mul oma tütre mehe tagasi tuua, pärast seda, kui mu tütar oli segaduses ja ta arvas, et ta ei saa kunagi oma meest tagasi, pärast seda, kui abikaasa jättis ta oma kahe lapsega üheks aastaks, mul vedas, kui üks mu sõber Diana tutvustas mulle seda võimsat maagilist meest, kes aitab mul oma võlujõuga mu tütre mehe tagasi tuua tagasi tema juurde ja ma luban talle, et panen maailma kuulma rohkem džinnimehest, kes ei nõua inimeste heaks töötamiseks raha. kui teil on raskusi või teil on rahaprobleeme või teil on haigus, ärge muretsege enam ja võtke palun ühendust dr Tundega tema e-posti aadressil toye816@gmail.com või helistage talle või helistage talle numbril +393510651312, ta üllatab teid. tänan teid siin iga keha ja Jumal õnnistab teid kõiki
Tervitades
Mariana.
 
Lina Roza 20. aprill 2021, kl 18.49
Ma tean, kuidas suhted on meie elus olulised ja kui palju me tahame olla õnnelikud armastatud inimesega, mõnikord pole see lihtne. Me kõik näeme vaeva oma armuelu parandamisega ja oleme lihtsalt õnnelikud.

E-post: (info @ spelloflife. Org)

või Külasta: www .spelloflife. org

Kui vajate oma suhetes abi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!