Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
pere mahajätnud mehed, mida tunnevad?
 
Huvitab 01. juuli 2008, kl 01.08
Huvitav, mida tunnevad mehed, kes on oma pere mahajätnud. Mõtlen just seda keskeakriisi teemat. Et 40 aastane mees jätab maha naise ja 3 last ning alustab elu endast 15 aastat noorema naisega. Kas ollakse oma uues suhtes superrahul ( nooruke naine ja vabadus) või kripeldab ikka ka? Ja on kellelgi tuttavaid - kas uus suhe jääb püsima?
 
kriibu 01. juuli 2008, kl 07.16
Mida see mees tundma peaks, lapsed on keskeakriisis oleval mehel ju täisealiseks kasvatatud ja elavad oma elu juba. Laste pärast nagu küll enam kooos elama ei peaks. Kui naise vastu tundeid ja kirge nagu ka enam pole, siis ei peagi midagi tundma ja võib vabalt mees uut elu alustada kui see tema soov ja tahe on.
 
huvitab 01. juuli 2008, kl 07.47
Aga ei kui ei ole lapsed suured?, on siis vahet. Näiteks väiksem alles lasteaias ja keskmine algkoolis?
 
arvan 01. juuli 2008, kl 08.10
Tunneb ehk laste ees süütunnet, aga naise ees vaevalt mingit süütunnet tal on kui mees on pidanud olema endale "ise enda naine", muidu ta poleks ju armukest endale vaadanud!
 
tärn 01. juuli 2008, kl 08.23
Ah miks on sul neid tundeid niiväga vaja teada? Sina proovi oma elu kuidagi edasi elada ja reetur oma hingest lahti lasta. Tunneb mis ta tunneb, mees ei tunnista oma eksimust niikuinii. Just püüab uue naisega kõigile muljet avaldada - vaadake kui täiuslik elu on. Ega ei kadesta teda ka, ta peab hakkama uut pesakonda soetama ja see pluss eelmised lapsed on ühe mehe jaoks ikka liiga suur koorem. Kui ta just Sõõrukas ei ole. Nii et soovi talle head surnuksrabelemist, nõua kõik toetused välja mis võimalik ning siis unusta see idioot.
 
õnnelik mahajäetu 01. juuli 2008, kl 08.46
Tärnil õigus. Mind jäeti maha 30 aastat noorema alaealise vene tüdruku pärast, kes noorem kui meie oma lapsed. Ma poleks ealeski osanud arvata, et elu võib keskeas nii ilus olla!
Teemaalgatajale: ära murra oma pead, kas tema uus suhe jääb püsima. See pole enam sinu probleem. Lahenda laste toetamise küsimus ja ole õnnelik, et lahti said! Kes teeb seda ühe korra, teeb ka teise ja kolmanda, pole vahet, kellega.
 
las minna! 01. juuli 2008, kl 09.51
Enamasti alguses on neil meri põlvini ja ei kripleda seal midagi. Pigem tuntakse end tegijana, sõidetakse uhkelt uue ja nooremaga kõik vnad sõbrad-tuttavad-sugulased läbi.
Lastega suheldes võib olla tuleb natuke kahetsus peale, aga naise puhul nad lausa imestavad, et miks ma põed, otsi omale ka elu. Ning ollaksegi super-rahul, ja kui ei oldagi, siis seda ei tunnistata ka iseendale mitte.
Et seega soovitan ka lihtsalt oma eluga edasi minna. Tagasi ei tulda nagunii, või kui tuldaksegi, siis paari aasta pärast minnakse uuesti. Kes kord petma hakkab jääb petma igavesti.
Mida rutem sa hakkad MITTE-LOOTMA mehe tagasitulekut või kahetsemist, seda kergem on.
Läind lumi, teha pole midagi, lapsed on küll veel väikesed, aga tagasikerimisnuppu pole.
Tee endaga tööd, mine kasvõi keeltekooli, mingitele hulludele enesearenduskursustele, aga igatahes sinu elu lihtsustub märgatavalt, kui suudad sellest kiiresti üle saada.
Katki pole tegelt midagi, isegi kui su ellu ei tule niipea mingit meest, siis elu on ikkagi elamist väärt.
Olen selle kõik läbi elanud ja tean, mis räägin.
Mida kiiremini enda sees lõpparve teed, seda kergem.
Läse see hirm minna, et mittekunagi äkki ei leia kedagi ja äkki jäänigi üksi jne. Kui see läheb, on elu täiesti ok. Usu:)
Kõige pimedam ongi enne koitu!:)
 
las tulla 01. juuli 2008, kl 12.34
Las minna-l on täiesti õige jutt.
Ega enne uus ja parem tulla saa, kui vana minema lastud:)
Nii, et las minna, et saaks öelda-las tulla:D
Ka kogemus olemas:)
Kõik läheb just nii nagu las minna rääkis:P
Ja sellele, kes siin naisi süüdistab, et ise lasid mehe minema-sellele ütleks, et kümne aasta pärast hiljemalt, oled sa väsinud tegemast ennast põnevaks ja heaks mehe jaoks, kes seda isegi tähele ei pane...ikka on naabrinaise tütar,tänaval kõndiv tibi ilusam ja sõbra naine parem, tee mis sa tahad, käi või kõrvade peal, jalad laiali. Üksinda ei hoia sa midagi koos.
Ja sellised, kes ise ei pinguta, vahetavadki pidevalt naisi.
 
:)) 01. juuli 2008, kl 13.43
to
las tulla

Sain korraliku kõhutäie naerda - käi või kõrvade peal, jalad laiali :)))
 
black 01. juuli 2008, kl 18.26
aga mina arvan, et see peaks ikka päris @!#$ tunne olema, kui oma lapsed sind reeturiks peavad.
 
kopi 01. juuli 2008, kl 18.35
ma arvan ka sedasama, mis Black. Samas - laste parast ka ainult koos ei saa olla. Nii et toepoolest - proovi oma eluga edasi minna, kyll naed, et koik laabub ning laheb hasti.Edu Sulle!
 
eestlane 01. juuli 2008, kl 18.42
Mille kuradi pärast need mehed reeturid on? Kas siis, kui enam klappi ei ole, kui enam armastust ei ole, siis peab 40-ndates mees end n-ö maha matma ja elama oma naisega koos elu lõpuni lihtsalt sellepärast, et ta maailma(naiste) silmis "reetur" ei oleks või? Ja kui mitte elu lõpuni, siis hetkeni, mil ta kallis kaasa kellessegi teisesse ära armub ja ise mehe maha jätab? Dziisus kraist, inimesed, elu ei ole nii must-valge kui seda millegipärast peetakse (enamasti mahajäetud naiste poolt). Meil kõigil on õigus oma elus olla õnnelik ja just selle kõrval, kes meid õnnelikuks teeb ja seda ilma, et meid reeturiteks peetakse. Loomulikult tuleb arvestada lastega ja tagada neile parim, kuid vaid laste pärast koosolemine ei tee ühtki last õnnelikuks, lapsed ei ole lollid, kes millestki aru ei saa, olen selle ise läbi elanud.
PS. Olen naine ja õnnelikus kooselus üle 10 aasta ja kaasa ei ole kellegi eks, nii, et pole vaja mulle sisse sõitma hakata.
 
hea haldjas 01. juuli 2008, kl 18.42
ma arvan, et need mehed tunnevad, et nad on oma vanas suhtes õnnetud. parem uuesti alustada kui hulluks minna. niisama ei tavaliselt oma peret ei jäeta.
 
black 01. juuli 2008, kl 19.00
jah on reetur. Ja seda ka iseenda ees. Ei suudeta tunnistada, et ise oled vana ja arvatakse, et kui generatsioon noorema tibiga ringi käid, siis oledki noor (nooruslik, khm)

Kui kolme lapse tegemiseks oli klapp olemas, siis ei ole küll naine süüdi, et vananeval mehel enam nii hästi ei tõuse. Aga noorel ja lollil pole ju vahet.

PS: ei arva, et pole õigust õnnelik olla. Aga selle võimalikkusest peaks mõistusega inimene ka ühe lapsega aru saama
 
hullem 01. juuli 2008, kl 19.12
oleks, kui maha jäetaks mõni aasta vanema naise pärast. Vaat see oleks tase ja tõeliselt alandav.
 
eestlane 01. juuli 2008, kl 19.17
Ahh, mõttetu on vaielda selle teema ümber! Nii palju, kui on inimesi, on ka arvamusi. Mina ei oleks aga nõus ka peale 10 ühise lapse sünnitamist enam oma mehega koos olema, kui see mulle mitte midagi ei paku ja mul endal ka enam midagi pakkuda ei ole. Aga see olen mina!
 
a 01. juuli 2008, kl 22.09
Poogen mida mehed tunnevad, aga see mida nad oma lastele teinud on ei ole millegagi vabandatav.
Väga raske on öelda lapsele, et kõrgkooli sa minna ei saa, sest minul selleks raha ei ole, aga isal on uued lapsed.
 
mahajäetu 01. juuli 2008, kl 22.55
midagi ei tunne uskuge mind. süüdistavad veel, et sa ei oska lapsi kasvatada kui m2 korda aastas kogemata selveris kokku saad.
 
h 02. juuli 2008, kl 05.30
Rahulolu tunnevad, et sai nõmedast naisest lahti, lapsi ta ikka peab käima vaatamas . Võtab seda kohustusena, kui lapsed suured juba, siis ütleb et lapsi armastab.Miks muretsevad naised nii palju lapsi mehega, kes neid ei armasta ,kohe näha ju, et ei armasta, lastega ei hoia ühtegi meest kinni.Kui läheb teise naise juurde,järalikult armastab seda naist.
 
huvitab 02. juuli 2008, kl 08.18
kuidas ikka nii palju on selliseid teisejärgulisi noori märasid, kes vanu keskeakriisis abielumehi tahavad-ilmselt ikka tõesti omavanused kusevad selliste peale, et peavad second-hand meestega leppima. Ei tea ühtegi õnnelikku pere mahjätnud meest, kõik sellised muserdatud ja õnnetud, kui esimene keppimisetuhin noore lihaga möödunud...
 
pole romantik 02. juuli 2008, kl 08.29
h-le!miks teevad mehed lapsi naisega,keda nad ei armasta?Muidugi,järelikult armastab mees alati seda järgmist naist...ja ülejärgmist,ja seda veel järgmist...lapsed?! tulevad alati nagu issanda karistus kogemata ja raudkindlalt eelmise naise viimase võimalusena hoida kinni meest,kes neid enam ei armasta:).Ja ega lapsed ei olegi iseseisvad mõtlevad inimesed,nad on lihtsalt kooselu produkt.Kes enamjuhul jäävad ema kasvatada,sest mehe on järjekordne suuuur armastus jalust vedelaks teinud...
 
to huvitab 02. juuli 2008, kl 08.37
No sa oled ikka eriliselt kibestunud mutt.
 
ixx 02. juuli 2008, kl 09.59
minu sõi naine kodust välja... näägutas pidevalt minu kallal... ei olnud ma tema arvates piisavalt edukas... teenisin raha vähem, kui nn "normaalsed mehed" tema arvates teenima peaksid... mul oli ka haridust vähem, kui temal... kolisin siis tema ja lapse juurest ära ning nüüd elan siis omaette... mu eksabikaasa pole endale uut meest samuti leidnud... ta on muutunud aastate jooksul ka paksuks ja koledaks, ning ei meeldi mulle enam kah!
 
öö 02. juuli 2008, kl 10.17
huvitab on jah ikka päris kibestunud. mõistad ikka, et kui su mees valib miski neidise, kes omavanuste poolt kusetud saab, siis kes sa ise oled?? et sind sellise vastu vahetatakse? kaks võimalust, kas oled nii idioot, et said idioodi meheks omakorda (no kes mõeldagi ei suuda ja kellele saab puhtalt v.tu pähe tõmmata, eks, vb ise ka omal ajal tõmbasid talle samal moel v.tu pähe ja lapsed taha kiirelt) või siis oled nii SAAST, et lihtsalt kärab seegi mimm sinu asemel. võtab mõtlema, eksole. ideaali vast "kustu" asemel ikka ei jäeta
 
huvitab 02. juuli 2008, kl 11.24
Tahtsin pisut selgitada. Teemaalgataja ja hilisem huvitab nime all kommenteerija ei ole üks ja sama inimene. Olen ilmselt ikka ka kibestunud, aga rohkem vast segaduses. Ma ei saa lihtsalt aru kuidas saab peaaegu 20 aastat koosoldud aeg lihtsalt olematuks muutuda. Aga ilmselt on see minu enda piiratuse küsimus:) Ja tänud paljudele kommentaatoritele,kes on soovitanud eluga edasi minna - seda ma just teengi.Aga pisike kripeldus on ikka hinges.
 
Koma 02. juuli 2008, kl 12.05
Mis vahet seal on, kas leiab noorema v vanema naise, püha jumal küll. Ju siis lihtsalt suhe enam tema jaoks ei toimi, ükskõik mis põhjustel. Ise suudaksid elada edasi inimesega koos, hambad ristis, vaid seetõttu, et koosoldud aastakümned?
Toredad naised (näiteks TÄRN) on siin kommenteerimas, et nõua aga palju jaksad ja las mees rabab end surnuks.. Mis sellest, et isa ei ela koos lastega, aga ikkagi nad tahavad, et neil oleks isa! Ei imesta, et selliste sadistlike õelushunnikute juurest mehed jalga lasevad.
 
öö 02. juuli 2008, kl 12.13
huvitab, mul endal oli sama. aga vastupidi ka - ma ise ka tegelikult ei tundunud mitte midagi enam. ainult vb väike torge, et kuidas see nüüd läks, et mees ennetas mind, kuigi ma ise olin ka samu mõtteid mõlgutanud (no tavaliselt mõlemad ikka kasvõi veidigi mõtlevad enne omas peas lahkuminekust, enne kui üks ettepaneku välja käib). aga ma ise olin ka segaduses, et kuidas-kuidas-kuidas ma saan oma 10a kestnud suhtest üle kahe nädalaga? ja siis mõtlesin, et kuidas on võimalik minust saada nii kiirelt üle, kui viimase ajani veel käisime käsikäes ja üldse oli tore. ju siis lihtsalt meie asi LÕPPES. sinu puhul vb siis lõppes su mehe jaoks, sulle veel mitte.
 
eestlane 02. juuli 2008, kl 12.26
Lisaksin veel seda, et, ok, ma ei tunne teie mehi ja kõik mehed ei ole ühesugused, kuid vähemalt minu tutvusringkonnast sooviks nii mõnigi mees, et laps jääks peale lahkuminekut isa juurde, kuid EVs on kujunenud nii, et laps jääb reeglina ema juurde, isegi kohus otsustab nii. Tegelikult tuleks neile kodust läinud isadele nii mõnigi kord kaasa tunda, sest nemad ei saa oma last õhtul magama panna, kuulda õhtul lasteaia- ja koolimuljeid, hommikul hommikumusi saada jne. Aga nad ju tahaksid seda kõike samamoodi kui ema. Ja kui küsida, et miks ta kodu siis maha jättis - siis, kallis naine, ta ei taha enam sinuga koos olla! Kahjuks see on nii, et armastus ei ole alati igavene.
 
riku 02. juuli 2008, kl 13.03
nous eestlasega. mis te soigute. elu on elamiseks ja ei pea kellegagi koos elama, kui ei meeldi. laste eest tuleb muidugi hoolitseda. kui on normaalsed suhted laste ja vanemate vahel, saavad lapsed aru. selleks ajaks on enamus lapsed juba suured ka. mina ka ei elaks mehega koos, kui ta mulle enam ei meeldi. lihtne.
neil mahajaetud naistel, kes sedasi soiuvad ja mehi syydistavad on alavaarsuskompleks, mis muud.
tahaksite siis koos olla inimesega, kes teid ei taha voi?
 
jajah 02. juuli 2008, kl 13.39
Küllap oleks nii mõnigi naine ammu minema astunud, aga kuidas sa jätad lapsed ja kodu? Mul oli samamoodi, ei pakkunud see abielu mulle midagi enam ammu, aga lastele ju pakkus. Me ei tülitsenud mehega, me ei teinud enam üldse midagi koos, lihtsalt elasime ühe katuse all. Aga see oli meie kodu, meie lapsed ja meie pere. Minul ei olnud südant kõike koos tehtut lõhkuda. Pealegi mõtlesin, et ega siis armumine igavesti kesta. Liblikad kõhus on ju tegelikult ainult alguses, hiljem hakkavad lugema muud väärtused.
Aga mees võttis ja lõhkus kõik laiali, nagu elevant portselani poes. Oleks võinud armukest pidada, ma oleks aru saanud...aga nüüd on kõik sassis, kodu ei ole enam, lapsed on õnnetud, loomad tuli ära anda ja nii edasi.
Kas mees tõesti arvab, et ta on 12 aasta pärast praeguse noore naisega õnnelikum, kui olime meie?
Kas sa eestlane tõesti usud, et isa võtaks lapsed päriselt enda juurde? Ära ole naiivne, kui meil elatise küsimus õhus oli, siis öeldi, et võtab lapsed enda juurde.Vastasin, et olgu peale. Läks õhku täis koju ja tuli lontis kõrvu jutuga, et tema naine ei ole nõus MINU lapsi kasvatama. Vot sulle tahtmisi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!