Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Shovinisti nurgake
Kuidas eksist üle saada??
 
leenu 20. juuni 2010, kl 13.06
Välimus oli hea ka suhte ajal, isegi lahku minnes seda välist ilu mainiti (sale, pikajuukseline, hoolitsetud jne), haridus muljetavaldav, karjäär ja sissetulek muljetavaldavam kui mehel jne. Elukoht on uus, austajaid samuti tekkinud jne...kuid ikkagi tahaks just nimelt exi tagasi. Sest mõnel naisel on selline loomus, et elu jooksul vaid 1 armastus hinges.
 
to leenu 20. juuni 2010, kl 19.38
kui välimus ja kõik muu oli super, siis kahjuks ei jää muud võimalust, kui et hingest jäi puudu.Vorm ei asenda sisu, kahjuks.
Nii et ainus võimalus on siis kasvada INIMESENA.
 
leenu 21. juuni 2010, kl 12.55
Halb iseloom oli ilmselt jah:)
 
to leenu 27. juuni 2010, kl 09.52
:)
eks mehelegi on selline naine hirmutav-kui endast räägid, jääb mulje, et sul on kõik olemas, et sul polegi meest vaja.Lihtsalt aksessuaariks tahavad olla need mehed, kellele meeldib naise kulul elada.Ju eks leidis naise, kes teda VAJAB kui tugevamat poolt.
Polegi vaja kohe uude suhtesse tormata, kuid ei maksa karta ka haiget saamist.Kõik saavad aeg ajalt elu käest "peksa", et teha omad järeldused ning targemana edasi minna.Kui inimene võtab õppust, muutub kõik ikkagi tema kasuks, isegi see eksi lahkumine võib saada hoopis suurema õnne alguseks kellegi teisega.
 
probleemne to leenule 27. juuni 2010, kl 10.04
õiget juttu räägid, aga paganama keeruline on sellega praktiliselt igapäevaelu virrvarris hakkama saada, ikka ja jälle lüüakse sind rajalt maha, kohati tundub et ei tahagi enam rajale tagasi ronida, jääkski sinna kraavi lamama, nii raske on enesekindlaks jääda ja meelerahu säilitada.
 
.98 27. juuni 2010, kl 12.57
http://hindustan.bravehost.com/loomakaitse.html
sa ei saagi temast üle
 
leenu 27. juuni 2010, kl 22.54
Nüüd on 3 kuud möödas ja sain teada valemi, kuidas eksist üle saada: tuleb kohtuda uue ja parema mehega!:) Ning kergelt armuda. Uus mees, kes on eksist kuidagipidi üle kas välimuselt-iseloomult-edukuselt, aitabki hingehaavu ravida.
 
maali 27. juuni 2010, kl 23.22
Autor: leenu
Aeg: 06-27-10 22:54

täitsa haige teooria - see "uus" on kellegi teise naise oma ja ega neid välimuselt-edukuselt-iseloomult paremaid niisama vabalt jalutamas ei leia. Paraku pead samamoodi ta kelleltki üle lõõma nagu sinult lõõdi üle sinu ex ja tuleviku retoorika on see, et tuleb keegi sinust veel parem naine ja lõõb selle sinu ülelõõdud mehe sinult üle - elu paradoks

Nii, et laku panni
 
leenu 29. juuni 2010, kl 15.08
/see "uus" on kellegi teise naise oma ja ega neid välimuselt-edukuselt-iseloomult paremaid niisama vabalt jalutamas ei leia./

Kui on kenasid ja edukaid naisi vabalt jalutamas, siis ju loogiline, et ka samasuguseid mehi olemas, kes samamoodi pikast suhtest lahku läinud ja nüüd üksikud. Täpselt niikauaks, kui leiavad ka "uue". Meie senised mehed on ju samuti peale lahkuminekut üksi mõnda aega.
On ju miljon põhjust, miks pikast suhtest lahku minnakse(alati ei ole petmise pärast, vaid lihtsalt tüdineti teineteisest või kasvati lahku).
 
to probleemne 29. juuni 2010, kl 21.23
no vahel võib isegi porilompi kukkuda, kuid seal pole eriti mugav lesida, etem on siiski ennast püsti ajada ja puhtaks teha.
Minul juhtus kunagi linnas käies, et mingi suurem lind -vares ehk-lasi mulle pähe hea lataka.Algul arvasin, et keegi viskas mind, kuid peas oli hoopis s...No ei jäänud muud üle, kui pühkisin kampsuniga pea ära(hais oli kole) ,võtsin takso ning sõitsin koju tagasi.Mul oli linnas küll tuttav,kelle juures oleksin saanud pead pesta, kuid teda polnud kodus...
Pole mingit mõtet s...tase peaga nutma jääda, igaüks saab sellest aru.Nii on ka kõige muuga.
 
Roze 16. jaanuar 2022, kl 21.06
Tõeline armastus on kõigi asjade algus ja ma tahan, et te teaksite, et ma olen oma mehesse armunud nii kaugele, et mees on oma naisesse armunud, minu mees on mees, kes on mõnda aega olnud armukade ja Ma pole kunagi sellist armastust näinud, tunnen end mehega kodus olles alati õnnelikuna, mu mees on selline mees, keda teised naised tahavad.
Mul oli alati kombeks oma parimat sõpra mehe iseloomust ja käitumisest teavitada, kui mees mulle mingi kingituse teeb, siis parimat sõpra ja ma isegi ei tea, et mu parim sõber plaanis mu kallimaga abielluda. Ma isegi ei teadnud, et ta minu peale armukade on, järsku märkasin oma mehe kummalist suhtumist, kui helistan tema mobiilile, ei võta ta kõnet kõrgel ja tuli alati hilja koju ja pakkib asju kodust välja. ja kolida oma parima sõbra juurde teise linna. Keegi ütles mulle, et mu poiss-sõber ja mu parim sõber läksid välja ja ma arvasin, et see on naljakas.
Ma palun oma parimat sõbrannat, et ta jätaks mu mehe rahule ja ta keeldus ja ta ütles mulle ausalt, et on mu mehe pärast rasedaks jäänud, kõige hullem oli see, et ta saatis mulle isegi rasedusraporti, mille nimi oli koos mu abikaasaga kirjutatud. nimi Ma olin masendunud ja pettunud, olen peaaegu surnud.
Võtsin ühendust nagu 3 loitsulugejaga, et aidata mul oma meest tagasi tuua, nad kõik valetasid mulle ja petsid mind, kuid mu ema saatis mulle mehe meili ja ma saatsin mehele meili ja see mees aitas mind, nii et rasedus katkes ja mu mees tuli minu juurde tagasi ja me elame hästi ja lõpuks olen ma tõesti õnnelik.
See mees tõesti aitas mu ema igal ajal, kui tal tekkisid raskused ja see oli põhjus, miks mu ema teda mulle soovitas ja ta aitas ka mind. Kui teil on elus probleeme, võtke ühendust Dr. Sangoga tema meili teel; spellspecialistcaster937@gmail.com
AureaRea 22. veebruar 2022, kl 05.55
Seetõttu ei kasuta ma spotifyd, kuna seda on lihtne otse alla laadida ja telefoni salvestusruumi salvestada, selle asemel, et maksta spotify eest igakuiseid alamtasusid. Usun, et see on tõhusam kui rakenduse kasutamine.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!