Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ostan
Ostan nõukoguaegseid kassette ja vinüüle
 
Tom 24. oktoober 2017, kl 14.16
Tervist!

Ostan nõukoguagseid vinüüle ja helikassette. :) Ehk on kellelgi vedelemas. Võib pakkuda siia või tommorgan@hot.ee

Pakkudes võiks teha asjadest nimekirja või pildid, siis tean, mida pakutakse.
 
krimmu 11. november 2017, kl 13.43
üle 200 vinüülplaadi. Usun,et rohkem kui 1 kord ei ole ühtki mängitud . Kuulusidinimesele,kes armastas kvaliteetset tantsumuusikat korraliku orkestri või ansambli esituses. Kui on huvi kõik korraga omastada-56474551
 
mõned plaadid 06. detsember 2017, kl 20.22
Vinüülplaadid - Kukerpillid,Leigarid, Linnutaja, Leegajus, Johann Straussi valsse, Rahvalikke kandlepalu, Artur Rinne, Laine, G.Podelski Estraadilooming, Suveniir, Arne Oit, Boris Kõrver, Laule maalt ja merelt, Ununenud meloodiad(laule ja lugusid möödunuist 3 plaati, aastatest 20-30ndatest), Heli Lääts, Fred Jüssi(helipilte Eesti loodusest), Kalmer Tennosaar(Kes mind kuuleb laulevada), Apelsin, Pioneerilaule 2, Ued laulud lemmikhääled 1 ja 2, Milan Subota. Sellele lisaks erinevaid Vene, Eesti, Riia ja Usbeki plaate, kõik Melodia toodang vist. Arvuliselt üle neljakümne erineva vinüüli.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!