Ostan
PUSKARIÖLI VAJAN
Doktor Pederastitšeskihh Nauk 16. märts 2013, kl 13.55 |
On sedavõrd kange kraam, et kannatab taruvaiku juurde lahustades puskariõli vääristada.
Võtad kilo suhkurt ja pulga pärmi. 4-5 liitri leige veega lahustad suhkru ja lisad peeneks pudistatud pärmi. Kuni nädalakese lased toatemperatuuril mullitada. Siis kallad meski tavalisse veekannu. Tila otsa kinnitad kraanikausini ulatuva läbipaisteva plastvooliku. Selle otsa alumiiniumist või vasest torutükk, mille võid lõigata kasvõi nõukaaegsest suusakepist. Spiraaliks pole vaja keerata, sest kogused on väikesed. Veekann pliidile ja tuli takka. Kui tilkuma hakkab siis võtad tuld vähemaks. Vee paned kraanist nii parasjagu toru peale voolama, et auru ei tuleks vaid tasapisi tilguks. Maksimum oleks tiku jämedune nirisemine. Kui tilkuv ollus enam tuld ei võta (tuleohutust jälgi ja suitsuandur kööki!) siis on veekannust pea kogu alko käes. Väga raske ja tüsistustega kulgeva haiguse korral peab protsessi kindlasti kordama.
Eesti Wabariigis olevat destilleeritud maailma kangeim piiritus (99,6 %). Tol ajal võeti esimesed 4 % (just needsamad puskariõlid) kõrvale ja sellest sai hiljem denaturaat. Kvaliteetsemad puskariõlid eraldusid kartulist ja viljast või suhkrupeedist aga ka muust igal juhul looduslikust toorainest viinpiiritust valmistades. Õlidest järgmisena tilkuva joogikõlbliku kraami saad vääristada meie Kodumaal kasvavaid tervistava mõjuga taimi lisades, et seda tinktuuri siis mõnusa äraolemise puhuks ka seespidiselt tarbida. Olen kindel, et selle rohu just sisse võttes tarvitamine sind juba pikka aega kimbutava haiguse vastu palju kordi kiiremini ja efektiivsemalt mõjub ning lisaväärtusena su hingele nii vajalikku kosutust pakub.
Võtad kilo suhkurt ja pulga pärmi. 4-5 liitri leige veega lahustad suhkru ja lisad peeneks pudistatud pärmi. Kuni nädalakese lased toatemperatuuril mullitada. Siis kallad meski tavalisse veekannu. Tila otsa kinnitad kraanikausini ulatuva läbipaisteva plastvooliku. Selle otsa alumiiniumist või vasest torutükk, mille võid lõigata kasvõi nõukaaegsest suusakepist. Spiraaliks pole vaja keerata, sest kogused on väikesed. Veekann pliidile ja tuli takka. Kui tilkuma hakkab siis võtad tuld vähemaks. Vee paned kraanist nii parasjagu toru peale voolama, et auru ei tuleks vaid tasapisi tilguks. Maksimum oleks tiku jämedune nirisemine. Kui tilkuv ollus enam tuld ei võta (tuleohutust jälgi ja suitsuandur kööki!) siis on veekannust pea kogu alko käes. Väga raske ja tüsistustega kulgeva haiguse korral peab protsessi kindlasti kordama.
Eesti Wabariigis olevat destilleeritud maailma kangeim piiritus (99,6 %). Tol ajal võeti esimesed 4 % (just needsamad puskariõlid) kõrvale ja sellest sai hiljem denaturaat. Kvaliteetsemad puskariõlid eraldusid kartulist ja viljast või suhkrupeedist aga ka muust igal juhul looduslikust toorainest viinpiiritust valmistades. Õlidest järgmisena tilkuva joogikõlbliku kraami saad vääristada meie Kodumaal kasvavaid tervistava mõjuga taimi lisades, et seda tinktuuri siis mõnusa äraolemise puhuks ka seespidiselt tarbida. Olen kindel, et selle rohu just sisse võttes tarvitamine sind juba pikka aega kimbutava haiguse vastu palju kordi kiiremini ja efektiivsemalt mõjub ning lisaväärtusena su hingele nii vajalikku kosutust pakub.
Doktor Pederastitšeskihh Nauk 17. märts 2013, kl 14.10 |
Lisa postitus