Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ostan
jalgratas
 
riinake 15. märts 2002, kl 14.05
Ostan kasutatud meeste jalgratta. Soovitavalt ameerika, igal juhul mitte hongkongi.
 
Rocky 15. märts 2002, kl 21.56
Mis Hongkongi omadel viga? Sitad jah?
Mulle meldivad need vene rattad, millega u. 7 aastat tagasi alles ringi lasti. Mõnusad kerged. Mingid 18käigulised on nii rasked, et vändata ei jõua. Mul on 1 selline ja mul on sellest nii siiber. Õnneks sõitsin sellega kraavi. Tahtsin proovida, et kas mul õnnestub korraga nii sõita, et lasen jalad ja käed lahti. Ei õnnestunud...
 
riinake 16. märts 2002, kl 15.10
Tõsi. on jah rasked, aga seltsimehed pojad tahavad ikkagi linnavahel ja maanteidpidi nendega ajada, ei saa neile aru pähe kuidagi, et sõitku vene või Helkamaga. Mul tavaline naistekas, paar käiku ja kompu ratas. Aga poiss ajab mägiratast peale.
 
Rocky 16. märts 2002, kl 17.06
Aga kas neid enam müüakse??? Tahaks jubedalt osta, aga poes on need uued.
 
Pipi 17. märts 2002, kl 09.15
a miks te ostate neid ilgeid hongkongi rattaid??? kaalubvad ¨öesti tonne ja vene meestekas olinendega vrlds kerge....a söltub millega vörrelda:))
 
emmeliine 17. märts 2002, kl 23.10
Hästi mõttetu minu meelest, kui sõidetakse teed pidi mingi 21-käigulise asjaga, selg kumeras ja pea maas. Enamus rattaid on ju hirmsa hulga käikudega, aga paljud siis nendega mööda mäekülgi nühivad?! Mulle meeldivad 5-käigulised. Endal on, ja kannatab ka metsas talvist palgiveoteed mööda täitsa sõita. Aga väga väike valik on neid, paaril firmal ainult. Soovitan Pantherit, ja siis veel Hawaii Expressis müüakse ka ühte.
 
panther 18. märts 2002, kl 17.40
mul küll Pantheriga selline kogemus, et jalgsi jõuad ka kaugemale, kui selle ratta seljas hõõrudes.
Jõutrenniks sobilik. Ongi selline tunne, et istud hoopis jõusaalis ja väntad ühe koha peal.
 
liisu 19. märts 2002, kl 16.37
Pantheriga absoluutselt nõus. sellest Pantherist tahaks ka vabaneda. Mina arvan, et ka kasutatud peast on jalgratas, kui ta kvaliteetne on, täitsa väärt osta. Poisike sõidab mõned korrad, viskab kuskile, kriibib-kraabib, ongi kasutatud ratas. Mingit muud vahet neil küll pole. üldse olen selliste väärt ja vähekasutatud asjade pooldaja, ostetud hobuse suhu, just uue suhu, ei näe, aga kui kasutatud, kohe selge - hea või kehva.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!