Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ostan
raamatud
 
Melany 20. märts 2002, kl 16.05
Kas keegi teab kus kohast saab osta kasutatud raamatuid, nii hinnaga 5-10 EEK tükk?
 
Sõrm ninna 20. märts 2002, kl 16.19
Sisu pole oluline või? et lihtsalt saaks odavalt palju raamatuid ja pärast hea uhke suurt raamatukappi näidata?
 
väikeMy 21. märts 2002, kl 10.45
Tartus Rüütli tänava antikvariaadi ukse taga on kirst 1-krooniste raamatutega, Lutsu raamatukogu fuajees jagatakse suisa tasuta :) kui nii vulgariseerivaid kuulutusi üles panna, miks siis mitte kohe kilohinnaga?
 
Melany 22. märts 2002, kl 08.25
Noh, mõtlesin ikka valida ka mitte huupi osta.
 
Margaret 22. märts 2002, kl 15.37
Natuke peab reklaami jälgima, aeg-ajalt antakse teada soodusmüükidest. Veel on kasulik käia kirjastuste ostupunktides, seal trehvab vahel päris heade seismajäänud raamatute peale (ju on liiga suur tiraaž olnud). Tihti teevad raamatupoed alesid igasugu kultuuriga seonduvate tähtpäevade puhul (emakeelepäev jms). Sügisel sain täiesti juhuslikult meeldiva üllatuse osaliseks Draamateatris "Varraku" müügipunktis, kus oli mardipäeva soodusmüük: mõnede supervahvate raamatute hinnad olid kuni 70% odavamad! No ja muidugi tasub aega võtta raamatulaatade külastamiseks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!