Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ostan
Koerakutsikas
 
Edda Tomesti 04. aprill 2002, kl 12.59
Soovin osta soodsalt koerakutsikat, kas cocerspanjeli või rottweileri oma!(2-3 kuust).
 
koera omanik 04. aprill 2002, kl 14.51
ära sa coccerit kyll taha, ma ostsin ja hullemat koera ei ole olemas, nad on kyll ilusad ja aramsad, aga lollid ja koguaeg on neil midagi viga, kyll ei sobi ikka yks söök ja mis kõik veel
 
Paaniker 04. aprill 2002, kl 16.31
Kui sul juba raha on koera jaoks, siis tea, et mõnel maal on rothwailerite kasvatamine lausa keelatud. Nad on ju ründekoerad.
Kutsikatena kõik jube armsad, aga hiljem võivad muutuda kodusteks terroristideks nende vastu, keda nad oma peremehena ei aktsepteeri. Mulle isiklikult meeldib Prantsuse buldog, paraja suurusega ja normintellektiga koera kohta.
 
dharma 04. aprill 2002, kl 17.37
Lolli koera ei ole olemas on ainult loll peremees/naine...
Ja kui neil koguaeg midagi viga on- äkki on MIDAGI TÕSISELT VIGA?

Muuseas Bullmastriff on ka osades riikides keelatud, ega see ei tähenda, et konkreetsest koerast õ i g e kasvatusega perekonnaliikmete ründaja saab. Sama kehtib rottweilerite kohta.
 
Nisike Naaskel 08. aprill 2002, kl 11.01
Kokker või rotikas? Milline valik...üks ühest, teine teisest servast. sama hea, kui et "ostan auto - kas VAZ või Jaguar".
 
kil 08. aprill 2002, kl 13.56
rotikad või dobermannid ei salli lapsi - sellega on vaja igal juhul arvestada.
võta väike armas hundikutsu! kindel sõber ja kaitsja perele pikaks ajaks. ja ei mingeid erilisi vajadusi.
spanjelid tõesti hiilgavad oma lolli iseloomuga. ning tõesti on haigused kallal - eriti tundlikud on kõrvad (õues ringi nuuskides jäävad igasugused pisikud kylge). ei soovita.
 
Miisike 08. aprill 2002, kl 14.04
Mis spanjelite iseloomul viga on? Plaanis just lapsele muretseda. Kes oma koeras väga pettunud on võib mulle proovi peale anda :))
 
kil 08. aprill 2002, kl 16.46
sulle proovimiseks? nagu ta oleks mingi asi. olgu, mis iseloom on, aga ta on ikkagi sõber ja elusolend! pyya sellega lihtsalt arvestada koerakutsika valikul.
 
Miisike 09. aprill 2002, kl 09.27
Sorry, Kil Sa ei saanud aru. Mõtlesin, et äkki keegi tahab oma "vastiku iseloomuga" koerast lahti saada. Siin koeraomanikud pole küll end väljendanud nagu oleksid nende koerad neile sõbrad, vaid just vastikud asjad. Mul tegelikult poleks midagi kellegi üleliigseks osutunud koera vastu, kavatsen isegi koerte varjupaika minna ja sealt mõne spanjelilaadse õnnelikuks teha, sest tõutunnistus pole mulle üldse oluline, otsin ju just sõpra.
 
cat 09. aprill 2002, kl 14.55
kulla Miisike - sa ära turtsu inimeste kallal vaid kuula väärtuslikku nõu, mida inimesed sulle heast südamest annavad - spanjel lihtsalt on iseloomult absoluutselt loll koer. Ja kas sa tahad lapsele koera - kes ei ole suuteline midagi õppima, kogu aeg haugub kõige ja kõiig peale, tänaval jalutades jookseb minema (ja sinu laps siis üle sõidutee talle järgi) jne. jne.
Ja rotveilerit peab kasvatama/õpetama - kui vana su laps on? Keskmiselt (!!! rõhutan keskmiselt, võibolla sul on imelaps) alla 15 aastased sellega hakkama ei saa. Ka hundikoera on vaja õpetada (õpetamine seisneb koerage koolis käimisest, mis kestab pikka aega - mitte kodus präänikuga meelitamisest, et istub ja lamab - siis on juba tark küll). Võibolla mõtleksid retriiveri või taksi peale - päris arukad koerad ja retriiverid on veel eriti leebed.
Lihtsalt et terve linn on juba niigi täis inimesi, kes võtavad endale koera ja siis ei tegele temaga ja tulemuseks on sõnakuulmatu ja potentsiaalselt ohtlik koer. Igal tõul on ikkagi oma omadused ja vajadused. Jah - 'vastiku iseloomuga' koeri ei ole - on lihtsalt valed koerad vales kohas, valede inimestega ja valesti kasvatatud.
 
Kreizi 09. aprill 2002, kl 15.45
Õige jutt Cat, võtaks parem kassi.
 
Miisike 09. aprill 2002, kl 15.59
To : Cat
Vot rotveilerist pole iitsatanudki, ei soovi omale ei teda ega hundikoera. Tänavatel olen näinud mitmeid spanjeleid, kuulavad sõna sama palju, kui ülejäänud koerad (ehk mitte eriti, aga see on kasvatamatuseprobleem). Ja taksi ei meeldi mu mehele, nagu kassidki:))
Arvan, et ükskõik millise koera lõpuks võtame, õpetada tuleb teda ikka täiskasvanul. Ja kui see spanjel nii napakas on, miks neid siis niipaljudel inimestel on? Neist ju lihtsam lahti saada, kui näiteks tüütust abikaasast:)))
Mis soovitusi veel oleks: keskmist kasvu ja mittekuri?
 
lemon59 10. aprill 2002, kl 05.55
vota hoopis soti terjer.aarmiselt arukas ja intelligentne.vaike aga mitte niru.tanaval vaatavad koik jargi.haigused ei kimbuta.
rahulik ja tasakaalukas.kirjeldaksin nagu ennast aga eks koer olegi ju perenaise nägu voi oli see vastupidi.

hunt, eriti segavereline on samuti tore sober.

ja mis rotudesse puutub siis tunnen yht sellist ja lasen oma lapsel rahulikult teda kallistada! ja hullata temaga.isegi kallistan vahel ja toesti ei ole vahvamat tunnet kui nii suurt
koera kallistada.voi on volu just selles et siiski rotu.
 
Miisike 10. aprill 2002, kl 09.08
Soti terjer meeldib mulle ka, aga mehele ei meeldi üldse, kahjuks. Aga nende arukuses ma kindel pole, ise tean neist kahte. Isane koer on väga isekas ja enamuse ajast poleerib oma mehetunnuseid. see ei meeldi mulle ja mis ma oma tütrele ütleksin?
Rotveilereid tean muidugi mitmeid (need ju pea` rahvuskoerad) ja ei mõista, kust nad oma mõrtsukkoera kuulsuse on saanud. Aga omale siiski ei taha, pealegi ei jõuaks ma õues nii suurt koera oma 50 kg juures kinni hoida ja mõte on koer võtta siiski lapsele.
 
Sippsikk 10. aprill 2002, kl 10.51
Vaata Prantsuse buldog ikka ka üle. Mahub sülle ja väga truu koerake. Terjerid on minu tutvusringkonnas ikka nats närvilised olnud. Omal mul oli kunagi väike toi-terjer, pungis silmadega ja tervata ekikkis kõrvadega toakoer. Aga väga õrn loomake oli ja igavene tegu oli talvedel õues jalutamisega. Aga muidu vahva kõlava häälega uksekell ja autovalvur. Rotu juures ei meeldi mulle see igavane ilastamine.
 
pille 11. aprill 2002, kl 09.04
Igaüks vaatab oma puu otsast.Võta hoopis Taks.Krips ja kraps,ja kõik head ja vead saad esimese poole aastaga
 
tots 04. juuni 2002, kl 11.04
Mul on 11 aastane coccer.Pole kunagi näinud nii lastesõbralikku ja leplikku koera,ainuke SUUR miinus on selle koera haigused.Võibolla on minu ekstra partii sattunud,aga kuus 500 koera arsti peale pole mingi probleem.
Samas on kah terjer,kes ei salli lapsi absoluutselt,aga terve nagu purikas.
Head koera kasvatamist!Oma oma laenuks ei anna kohe mitte.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!