Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ostan
soovita head pesupulbrit
 
iiris 26. august 2002, kl 23.50
Kes oskab öelda, millist pulbrit pesupesemiseks võiksin kasutada, kust saada, et pesu ei haiseks, ei jäta valgeid ebemeid tumedale kangale, ei põhjustaks väikesele lapsele allergiat (Miniriski, Neutrali ja BioEstid proovisin ära, ei aidanud). Enda võtab ka turtsuma ja vahest nina vett tilkuma - Omod-arielid-dosiad. Midagi kvaliteetsemat tahaks. Kas vastab tõele, et fosfaadita pulbreid on ka meil olemas, väljamaal pidavat küll olema? Miks fosfaat üldse vajalik on, kas see siis pesebki?
 
Sippsikk 27. august 2002, kl 08.59
Fosfaadita ainuke, mida kasutan juba 3 aastat on GL ja lõputusvedelik Soft. Müüvad käsimüüjad (GNLD. On sutsu kallis küll 5 kg - 500.- aga on ka seda väärt, on väääääga ökonoomne ja efektiivne ning mitte mingeid allergianähtusid ei esine. Soovitan tõesti.
 
iiris 27. august 2002, kl 13.23
Aitäh Sulle! Olen nagu poole kõrvaga sellest GNLD pulbrist ja loputajast kuulnud, aga siiani küll proovimata. Kui tead, et ainuke fosfaadita, siis väga loodan mitte pettuda. Asun asja juurde, st asun otsima inimest, kellelt lisainfot ja kaupa saada, umbes tean, kelle kaudu võiksin leida, sest Koduabi rubriigis just äsja oli sellest juttu.
 
Opaal 27. august 2002, kl 14.11
Paar kuud tagasi oli Õhtulehes artikkel, kus oli juttu, et viimasel ajal kasutatakse välismaal taas pesupulbri valmistamisel fosfaati. Ja milleks see kõik parem pidi olema kui see teine aine, mille nime kahjuks ei mäleta ja mida Sina otsid. Allergia puhul võid pesumasinasse pulbrisahtlisse riivida tavalist pruuni majapidamisseepi.
 
lugeja 27. august 2002, kl 14.42
Umbes 1,5...2 kuud tagasi lugesin Postimees Tartu lehest artiklit, kus võrreldi pesupulbrite headust, peeti silmas ka allergiavabadust. Selle järgi ainukesed normaalsed meil saada olevad pulbrid on GNLD oma G1 ja Minirisk. Vaatamata sellele viimase suhtes olen kuulnud mitmest allergiajuhtumist. Kõik-kõik teised on võrreldamatult tohutult mürgised keemiapommid. Aga igaüks teeb ise valiku, mida kasutab.
 
posi 28. august 2002, kl 17.14
to Opaal: mis ÕL artikkel see võis küll olla, kus valeinfot jagati? Ega Sa seda enam kusagilt üles ei leia?
Fakt on see, et kui mitmetes Euroopa riikides viidi sisse kitsendused kahjuliku toimega fosfaatide kasutamiseks pesemisvahendites, hakati nende asemel kasutama tseoliite. Need on poorse struktuuriga alumosilikaatide hulka kuuluvad mineraalid, toimivad vett pehmendavalt, sest poorid seovad kaltsiumi-ioone. Tseoliidid on kahjutud ega tekita allergiat.
Tseoliite kasutatakse ka GNLD pesupulbris G1 vee pehmendamise eesmärgil.
 
Opaal 30. august 2002, kl 09.49
Artikkel oli 19. aprilli Õhtulehes. Mäletamist mööda just see tseoliit ongi see, mis lõhub riide kudet, tekitades tolmu. Tolm omakorda tekitab allergiat. Ja GNLD kasutamine on minu meelest enda peal inimkatsete tegemine.
 
Liivi 02. september 2002, kl 17.39
Ise pesin alati pesu mõne eriti hea lux seebiga, sest ma ei kannata mingit "keemia" lõhna, aga viimasel ajal kasutan Suprat, sest see ei jäta pesule mingit lõhna, isegi käsitsi saan pesta - ei haise. Peseb voi isegi leotades teeb hästi puhtaks. On ka ökonoomne ja kallis: vist oli 4 voi 5 l hinnaga 385.-
vähemalt aasta tagasi oli. Kui on huvi, helistage 053932661, voime koos ostma minna voi kui tahate proovida minu uuest suurest pakist - pean homme-ülehomme ostma, sest ongi otsas!
LL.ii@mail.ee
 
Nelli 02. september 2002, kl 17.51
Pesen käsitsi ja kuni tegin seda Arieliga, vahel ka Omo ja lastepesu MiniRiskiga, olid mu käed alati peale pesemist punetavad ja sügelesid veel järgmiselgi päeval, mõne pulbriga vähem, mõnega rohkem. Siis tõi mu õde mulle G1, ausalt - erilist usku ei olnud, aga täitsa uskumatu lugu, ei mõjunud mu kätele halvasti. Ja mõne pesemise korra järel ei haisenud riided enam, kuigi kuivatan neid olude sunnil umbses vannitoas. Olen igati rahul.
 
keemik 03. september 2002, kl 18.03
otsisin spetsiaalselt välja selle aprillikuu õhtulehe artikli. No vägevamat reklaamteksti annab välja mõelda, huvitav, kui kõvasti ajakirjanikule (Kristel Kirss) selle valmismeisterdamise eest ka maksti?! Tüüpiline lugeja eksitamine, et ta midagi enam aru ei saaks ega oskaks otsustada, mida tuleks eelistada, mida vältida. Poepulbrid on valdavalt fosfaadiga, mis väga raskelt on pesust väljaloputatav, tekitades väga paljudel, eriti lastel, allergilisi nahanähtusid.
 
terane lugeja 03. september 2002, kl 22.32
to opaal: oled vist ise selle (reklaam)artikli tellija?
 
supra-fänn 04. september 2002, kl 09.16
Jah,kallis ta oli aga, ideaalne-ei lõhna ,ei tolma,peseb puhtaks ka väikese kogusega!
 
Opaal 04. september 2002, kl 15.55
Ei ole artikli tellija. Pole ka väitnud, et see 100% õige on.
Aga peale seda, kui üks Goldeni väidetavalt süsteemis tippu jõudnu üritas mulle ajupesu teha, arvan sellest värgist neil väga halvasti. Ta nimelt väitis, et pesi auto mootorit Goldeni nõudepesuvahendiga ja oli väga hästi aidanud! Ja ravis oma tütre NEERUPÕLETIKU ise! mingite toidulisanditega. Ja sõimas mind läbi, et olin lasknud oma lapse vaktsineerida, et olevat nüüd oma lapse ära sandistanud!!! Kusjuures see oli mulle täiesti võhivõõras inimene.
 
to opaal 04. september 2002, kl 16.28
Sa ikka vaata ka, kellega taolistesse vestlustesse laskud! Võib-olla on sul ainult isiklik viha SELLE "pooletoobise" inimese vastu, muud midagi? Ära laienda oma vastumeelsust ja viha kogu maailmale! Lase endast lahti see negatiivne situatsioon, ei tohi endas kanda pidevat viha, ja igal võimalikul juhul see jälle ja jälle välja partsatada. Parem mõtle oma tervise peale!
 
une-kati 04. september 2002, kl 17.15
Ehk nägid pahat und ainult! Ja hommikul tõustes oli kõik nii hästi meeles, lausa sõna-sõnalt, et võtsidki seda tõena? Ei ole sel Su poolt siunatud nõudepesuvahendil egal ühelgi muul gnld-tootel mingit viga külges, kõik on keskmisest parema kvaliteediga, ja keemia järele nad ka igal juhul ei haise. Olen üht-teist kasutanud aeg-ajalt, sellepärast oskan teistega võrrelda.
 
Opaal 05. september 2002, kl 11.27
Olen kasutanud Super10, ei teinud midagi, mis lubati. Lõpuks pesin ainult põrandat. Aga seda nüüd küll, et nii palju kui minu ellu on sattunud GNLD- müüjaid (ca 10)on nad oma fanatismiga sarnased jehovistidele. Tundub, et siingi on mõned:))) Koduabis just oli juttu, et nõudepesuvahend ei pese rasva, tundub, et ma pole mingi uneskõndija, kes asju unes välja mõtleb. Ja Super10 haiseb minu meelest küll väga vastikult, aga maitse asi.
 
pensionär 05. september 2002, kl 15.32
Mina kasutan kõige (põrandad, seinad, laed, vann, kempsupott, riietel plekid) puhastamiseks Super-10 juba mitu aastat. Väga hästi rahul, suurem mustus tahab ainult natuke lahtiligunemist. Kahjuks mõni pole rahul, küsikski, ega ta pole seda asja ostnud Kadaka turult mingis x-taaras või küll õiges pudelis, aga lahtise korgiga? Seal pidavat prükkarid täitma pudelid mingi saastaga, milles küll kahelda võib.
 
nastja 05. september 2002, kl 15.38
super 10 on päris hea aga müüjad...mõtlesin, et ainult mulle tundub nagu oleks tegu jehovistidega.Paratamatult tekib tõrge kui müüja fanaatiliselt põlevate silmadega oma kaupa pakub!
 
Opaal 05. september 2002, kl 16.18
Ha-haa! Mõni ei osta turult midagi.
 
Inna 05. september 2002, kl 23.33
Ma kahjuks ei viitsinud kõiki kommentaare lugeda, kuid jäi kumama Minirisk. Iseenesest mite midagi kummalist, kui välja arvata, et 8-kuusega nahaarstil käies ei osanud tasulise erakliiniku nahaarst küsida oletatava allergia puhul muud, kui "mis pulber see Minirisk on". Kujutage vaid, 50-aastane nahaarst vähemasti, ja 250.- teenustasu...
 
rottttttttt 06. september 2002, kl 12.45
to Opaal: oled sa proovinud GNLD-d mina olen (5a.vist saab juba) ja katseks ei pea ja G1 on v.hea!

to Iiris-sul peaks vist olema tutvusringkonnas ka GNLD kaid kui hästi järgi mõtled???
 
Meelis 06. september 2002, kl 13.05
GNLD tooted on lollidele! Tegemist on tegelikult odavate toodetega mida turustatakse püramiidilise otsemüügi meetodil. Toode ise suhteliselt tavaline aga kaasneb kõva ajuloputus.
 
to margus 06. september 2002, kl 15.40
Kes ronis Naistelehele! Häbi-häbi!
 
iiris 06. september 2002, kl 23.16
Lõpetage, ja kiiresti! Mina küsin kasutajatelt, et mida võiks pulbritest eelistada ja osta, teie siin enamuses kukute targutama ja üksteist maha tegema. Kas nii lööb tüüpiline eestlane välja? Jube lugu igatahes. Tegelikult soovitati siin mulle ainult kahte: G1 ja Supra, pole kumbatki varem kasutanud. Aga proovin ära mõlemad!
 
Liivi 08. september 2002, kl 14.28
Iris,
tore kui sul sest foorumiset midagigi kasu oli. Käisin ise Suprat ostmas endale ja oma praegusele kolleegile, kes seda oli ostnud aga siis kontakti kaotanud.

Muide ma ise müüsin seda Suprat kunagi telefonimüügis - see müügifirma läks pankrotti ja jättis mu ilma ainsa sendita. Ainus mis sain oli kaupa ennast paariks pesuks proovida. Ja meeldis.

Praegu nad müüvad seda ainult suuremates pakkides - 5 kg ning koos kohustusliku kingituse - pesuloputuskonsentraadiga, maksab 495 EEK. Kuna see on väga ökonoomne, siis proovimiseks sellist hulka küll osta ei tasu. Mul ei kulu see aastaga ka ära. Võid saada mult paariks korraks proovida. Elan kesklinnas. meili mulle.

Kui õiget pulbrit ei leia, siis võib allergiat teistmoodi rünnata.

Liivi
 
a 09. september 2002, kl 13.40
mulle meeldivad vedelad pesuvahendid - persil ja rex, siiamaani pole mul allergiat tekkinud, lõhn on meeldiv ja isegi allergkust isale sobivad :) Pesu ei jää pulbriseks ning masinasse pannes ei lendu tolmupilve...
 
posi 09. september 2002, kl 18.39
Kulla Iiris! Kui tahad ära proovida G1 ja ka loputusvahendi, võid mulle meilida. Ei maksa väga südamesse võtta mõne eelpoolkirjutaja mahategemisi, ilmselt on nad elus kibestunud ebaõnnestujad, ja küllap nende probleem on hoopis milleski muus. Ma ei soovitaks iialgi ei tuttavale ega võõrale toodet, mis ei toimi nii, nagu lubatud. Kuidas muidu saakski uskuda asja headusse, kui seda järele ei proovi.
 
lilleke 09. september 2002, kl 18.43
to: a. Kas nende vedelate vahenditega pestes kuivale pesule ei jää mingit keemilist lillelõhna?
 
Kati 11. september 2002, kl 20.54
Opaal! Sinu suhtumine meeldib mulle! GNLD toime sõltub vist kasutaja mõjutatavusest... Kasutasin mööblipuhastajat, sama toime oleks vist puhtal veelgi olnud. Pakkuda polnud kellelegi, viskasin minema. Kasutan nüüd Johnsonsi vahendit, on parem.
 
Tiina 25. september 2002, kl 11.43
to: Kati

Kõikidel GNLD toodetel on 100% tagastamisõigus. Kui sul on GNLD toodet üle poole alles (pudelist, karbist) ning see toode ei sobi sulle mis iganes põhjusel siis sulle müünud isik on kohustatud selle tagasi ostma või välja vahetama.


Tiina, GNLD edasimüüja.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!