Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ostan
Naised kes jooksevad huntidega
 
Laava 21. jaanuar 2003, kl 16.42
Ostan raamatu. Ostan ka William Bramley "Eedeni jumalad".
 
Kriimsilm 27. jaanuar 2022, kl 19.24
Näe Kadõrov jalutas hundiga Hale vend puutinil on tiiger & kured Hale või mitte aga tiigriomanik maksab talle andamit. Vastasel juhul läheb sel igas mõistes kääbusel äärmiselt täbarasti kui Kadõrov andami suurusega rahule ei jää. Putin on lõa otsas Asumaa mis Venemaale midagi ei anna aga saab sealt meeletult raha. Nu kui tähelepanelikult vaadata siis on kohe aru saada et hunt on endale lemmiklooma hankinud ja jalutab rihma otsas vanti. Kui see hundi ära tüütab siis laseb ta oma karjal tolle ära süüa ma loodan. Slaavikud ahhetavad aga jobul oli ju vatijofka vanaema jope all. Nüüd puutin peab ju võtma lõvi nööri otsa jalutama sellele tuleb ju ka mõelda.
 
Vanarahvatarkus 27. jaanuar 2022, kl 19.25
Vali telekasse juutuubist šaakalite tapmise dokumentaal ja tõsta telekas aknale, väljapoole näitama. Kassid rahunevad, lapsedki leebuvad, ja kõik šaakalid kes telekale pilgu heidavad, tõstavad kaabut.
 
Ei ole mitte nii! 01. märts 2022, kl 02.00
Tegelikult tuleb suur vene karu ja kohe on kõik vait ja tatsas. Keegi ei julge enam piiksatadagi. Vot nii!
 
Ei ole mitte nii! 01. märts 2022, kl 02.00 01. märts 2022, kl 14.12
JA MINA SAAN PUURUTSID KÄTTE
 
Ei ole mitte nii! 01. märts 2022, kl 16.22
Vanasti oli kõnekäänd:käib mööda maalima ringi üks tont, see on kommunismi tont
Nüüd peaks ütlema: liigub mööda maailma üks loom ja see on suur vene karu, kes pakub loomariigis rahu ja vendlust kuid kahjuks, tema arvates, ei oska või ei taha loomariigi elanikud seda karu juttu kuulata ja uskuda, see on hea kuid kahjuks on ka neid loomi selles loomariigi, , kes karu kuulavad ja tahavad koos karuga tegutseda, mis on väga kurb ja väga, väga halb.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!