Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ostan
Tartumaal suvila või (maa)maja ostusoov
 
kodu ehitaja 22. aprill 2005, kl 14.40
Soovime osta Tartu lähedale (umbes kuni 15 km) suvilat või vana (maa)maja. Krunt ei peaks olema väga suur (kuni paar tuhat m2), kuid soovituslikult suurhaljastusega, miks mitte ka puuviljaaiaga. Ei soovi hakata ehitama maja uusmaarajoonidesse puhta põllu peale. Suvila või maamaja võib vajada kapitaalremonti, kasvõi maha lammutamist. Kõrvalhooneid võib olla, aga ei pea olema. Peaks olema elekter. Kui on vesi majja toodud, on juba liiga ilus unistus, kuid peaks olema õues kaev ja lokaalse kanalisatsiooni rajamise võimalus. Võib olla vallasvara. Otsime aastaringseks elamiseks korda tegemiseks. Tore, kui on ka naabreid läheduses.

On keegi mõni siinsetest lugejatest müümas oma maakodu, suvilat või siis seda tegemas mõni teie tuttavatest? Võib olla tegu ka otse omanikult müügiga. Ostusooviga on kiire. Raha ostuks on olemas (loomulikult oleneb kõik summadest). Palume pakkumised saata e-postile.
 
jaak 21. aprill 2018, kl 10.28
muua maja.krunt3000m, 4tuba,vesi ,kanalisatsioon,ounaaed,sisesaun,valisaun,kuur ,kelder,ait.elamiskolbulik,ahikute ja ohk soojuspump.hind soodne.helistage 5224161.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!