Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üürin
Jõe tn. korterid
 
zuumi 19. jaanuar 2011, kl 13.11
Kas keegi on kursisi, et kas Jõe tn 5 ja 7 majadesse on soovitav korterit üürida? Sinna on muidu päris palju pakkumisi, aga olen kuulnud, et seal elab väga kirju kontingent ja osade võlgade pärast ähvardatakse talvel küte välja võtta jne. Tahaks teada kas see on tõesti nii.
 
muumi 19. jaanuar 2011, kl 14.14
kui tahad üürida siis jõe 5,kuigi jah need majad on omavahel ühendatud-aga hullem möll käib 7 poole peal-alles paar kuud tagasi põles seal korter ja koridori pole senini keegi remontinud-RAHA EI OLE-huvitav kas kindlustustoetust ei saadud?
 
J 19. jaanuar 2011, kl 14.33
Olen üürinud seal 3 aastat, kuid sellest veebruarist kolin välja, seega võin veidi muljetada.

1) kontingent ON kirev.
Püsivaid üürnikke ma väga ei teagi, ma arvan, et ma olin üks püsivamaid:D Väga väheseid inimesi nägin mitu korda, st inimesed, kes liikusid olid alati enamasti uued näod. Ja tean vaid ühte, kes seal alaliselt elab, kes OMAB seda korterit, seega enamasti on need suvalised üürikad (ja omanikeks 90% venelased).

2) tänavamüra.
Kui sa saad korteri, mis on akendega Jõe tn poole ja madalal (2-4 korrus), siis tänavamüra hakkab väga häirima, kuna liiklus seal on tihe ja ummikud on akna all igal tööpäeval. See tähendab ka, et akent ei saa lahti hoida ja tuulutamisest pole suurt kasu, kuna CO2 on hullem kui umbne korter. Talvel õhtuti polegi nii hull (kui suur lumi maas on), aga muul ajal on see suur no-no. Kui müraga harjunud oled, pole see vast midagi uut:)

3) nädalavahetused.
Pärast iga nv-st on seal midagi segi pekstud või ära lägastatud, kuna tundub, et pool majast pidutseb igal nädalavahetusel. On juhtunud, et välisukse lukk ei keera, seinad on täis soditud, lift on täis oksendatud vms. Ühesõnaga kui sa järgmisi kommunaale vaatad, saad täpsema ülevaate, mille remontimiseks sult raha küsitakse:)
Ma ei tea, kas mulle on hea korter sattunud või mis, aga mingit lällamist ja röökimist ma taluma pole pidanud. Et kellelegi politseid pole kutsunud ja kellegi ukse taga vaikust nõudmas pole samuti käinud.

4) KÜ.
On olnud talvel perioode, kus kuu aega ei köeta ja on olnud ka perioode, kus pole sooja vett, kõik need kuulujutud on tõsi. Võlglasi on üsna palju, eriti nö masu ajal. Kommunaalid jäetakse KÜ-le maksmata ning KÜ jääb omakorda maja haldajale võlgu ja haldaja keerab siis vastavalt asju välja.
Sel talvel on varakult kütma hakatud ja mingeid probleeme ei ole veel olnud.

Kui sa tahad midagi spetsiifilist teada, siis võin aidata.
 
zuumi 19. jaanuar 2011, kl 19.22
Tänan põhjaliku kirjelduse eest. Tundub väga hirmus. Hoian igaks juhuks eemale...
 
Jüri 24. jaanuar 2011, kl 22.04
J
Kas sa võiksid mulle oma korteri omaniku kontaktid anda, oleksin huvitatud antud korterit üürimast.
 
J 26. jaanuar 2011, kl 10.55
to jüri
kahjuks su meil ei tööta
 
. 26. jaanuar 2011, kl 13.35
cva@hot.ee
 
J 26. jaanuar 2011, kl 14.31
ikka tuleb kiri tagasi:(
 
Nebs 15. veebruar 2011, kl 12.36
Üürisin 3 päeva tagasi Jõe 5 korteri, kolisime sisse, väga mõnus korter - soe ning asukoht on hea, korter ilus ja uus.
Mis nüüd aga välja tuleb - jõe 7 kortermajas on suured võlad, sissenõudmistega tegeletakse, all on võlglaste nimekiri ning ähvardus, et küte,vesi,elekter lülitatakse 22.02 välja kuni võlgade likvideerimiseni. Päris masendav olukord, kaks korda ühel kuul ka ei tahaks kolida, algselt oli mõte samas majas korter osta, jumal tänatud, et oli kiire ning ei jõudnud paberimajandusega tegeleda. Kusjuures Jõe 5 ei ole ühtegi võlglast, kuid kuna ühistu on kahel majaosal ühine ja küttesüsteem vist ka ühine, kannatavad mõlemad majad.
Kahju, et enne lepingu sõlmimist ei googeldanud antud maju ja ei leidnud seda postitust, samas kes tuleb selle peale, et kesklinnas 2006(?) ehitatud majas sellised asjad toimuvad, eksole.
 
Nebs 16. veebruar 2011, kl 08.57
Parandus - siiski elekter ähvardatakse välja lülitada ainult:)(kuigi mis lohutus seegi on)
 
J 16. veebruar 2011, kl 19.00
Ma tean, et jõe 7-s on nii palju tühje kortereid ja arvatavasti need võlglased on ka tühjad korterid, seega nendel pole vahet, et elektrit/vett pole.
Sest võlgnike leht on jõe7 stendil ja need võlad pole mitte ühe kuu võlad, vaid ikka suht suured numbrid..
Aga edu ja teinekord guugelda!:)
 
Nebs 17. veebruar 2011, kl 16.35
Jah, minu kohta käib vist lause - loll saab kirikus ka peksa. Aga loodan siiski, et väga ekstreemseks asi ei lähe:)
 
H 16. august 2013, kl 04.16
Teab keegi kas siiani sellised jubedused kestavad? On kedagi kes jõe 7 elaks ja oleks nõus rääkima mis seal praegu toimub?
 
Ta 08. juuni 2016, kl 21.04
Selline tunne nagu loeks hoopis teisest majast :D ise saab suvel kaks aastat täis Jõe 7 majas elamisest ja pole kordagi mingit oksendatud lifti näinud ega kütte väljavõtmist vms kohanud.. ammugi mitte pole kuskil mingit võlglaste nimekirja. Aastatega on vast siis olukord muutunud või meeldib lihtsalt osadele inimestele asju üle dramatiseerida.
 
no kuule 13. juuni 2016, kl 23.34
Ta Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Selline tunne nagu loeks hoopis teisest majast :D
> ise saab suvel kaks aastat täis Jõe 7 majas elamis
> est ja pole kordagi mingit oksendatud lifti näinud
> ega kütte väljavõtmist vms kohanud.. ammugi mitte
> pole kuskil mingit võlglaste nimekirja. Aastatega
> on vast siis olukord muutunud või meeldib lihtsal
> t osadele inimestele asju üle dramatiseerida.

teema on aastast 2011......
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!