Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üürin
Anda üürile korter Tallinnas SUVEKUUDEKS!
 
petesch 05. juuni 2012, kl 19.55
Annan üürile enda korteri Mustamäel suvekuudeks.
1 tuba, 33 ruutmeetrit.
Hind on 200€ kuus ja sellele ei lisandu kommunaalmakse, välja arvatud otseselt tarbitavad teenused /elekter, vesi ja gaas).
Kirjutada korter.40@hot.ee või helistada 51 14 035



Toimetatud 1 kord(a). Viimati petesch 05.06.2012 19.56.
 
Möhh 05. juuni 2012, kl 21.21
Mina olen aru saanud, et kõik need mõõdetavad ja otseselt tarbitavad teenused (elekter, vesi) ongi kommunaalid. Või mis NEED kommunaalid siis on, mis EI lisandu? ;)
 
petesch 06. juuni 2012, kl 10.42
Kommunaalid on siis näiteks hoolduskulu, raamatupidaja ja ühistu esimehe palgafond, hooldus ehk kojamehe palk, olmejäätmete äravedu, aga ka sellised kaudselt mõõdetavad suurused nagu üldvesi ja üldelekter. Samuti ei lisandu ei majakarbi kindlustus ega ka korterikindlustus, mida tasun ise saadava üüri eest. Ka küte on tavaliselt kaudselt mõõdetav teenus (pinna suuruse järgi) ja seetõttu ka see ei lisandu.
Nii et lisanduvad vaid need asjad, mille mõõdik on korteris ja mille kulu sõltub otseselt sellest, et kui palju keegi seda asja tarbib: mõnel on töö juures saun ja pesumasin ja kodus läheb seetõttu väga vähe vett; suvel on õhtud valged ja elektritki ei kulu eriti palju võibolla. Gaasi kulu on kõige selle juures niivõrd marginaalne, aga korrektsuse mõttes sai ka see ära mainitud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!