Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üürin
1toaline korter anda üürile
 
gerda 12. september 2015, kl 08.06
Kassisabas väikeses 2 korteriga puumajas anda üürile 1toaline korter n.n kööktuba.Wc koridoris, pesuruum puudub, soe vesi köögis.Heas kohas , tagasihoidlik korter, suurus 25m2. Üür 95.Pluss el. ja vesi
 
to: 25m2 1-toaline Kassisabas 95€ 12. september 2015, kl 12.58
ja kontakti peab ise ennustama?
 
eelmisele. 12. september 2015, kl 13.36
Ei pea ise ennustama, ma oleksin hea meelega sinu emailile vastanud kui seda teaksin.Kui keegi on huvitatud siis jätke palun oma email ja saate küsida mida soovite
 
kui keegi 12. september 2015, kl 16.21
soovib seda korterit üürida,siis soovitaks kaasa võtta asjatundlik inimene,kes ehitustöid tunneb .Karta on,et sel majal on enne sissekolimist kõvasti remonti vaja .Vaadake hoolega,kui lähete korterit vaatama .Vaadake enne korterisse minekut hoolega ,millises korras maja on,sest põrsast ei maksa kotis osta.Et ei peaks varsti jälle välja kolima.
 
gerda 12. september 2015, kl 16.52
Kui sa oled mimmu kes ise seda korterit ei tahtnud,siis tea et üürile anda on teine korter,mida sa näinud ei ole ja siis ei maksa omi arvamusi siia kirjutada. See mida sina nägid on juba üürilise leidnud ja just aastaks. Maja läheb jah aasta pärast kap remonti ja sinnamaani saab seal elada.Miks topivad oma nina igale poole inimesed kes ise midagi ei taha. Mimmu tahtis 350 eurost korterit ja lootis sellise 95 euroga saada
 
gerda 19. september 2015, kl 14.24
Kuulutus pole enam aktiivne.
 
PROUA GERDALE 21. november 2015, kl 18.04
EI SAA ARU,MIKS TE MINU PEALE VALETATE.MINA EI OLE TEIE KORTERI KOMMENTEERIJA, EHK ON SEDA OLUKORDA SIIS KEEGI TEINE NÄINUD ,KES MAJAST MÖÖDA KÄINUD,AGA MIND pole vaja süüdistada ja rääkida minust asju,mida ma pole iialgi teile rääkinud.
Ma pole teile rääkinud mingist 350-st eurosest korterist.Ei saa aru,kust te selle võtate.Rääkisin ,et üks teine korter oli 150 euroga,aga mitte 350 -ne eest.Ärge pange mu suhu sõnu ,mida ma pole teile öelnud.
Tore,kui leidsite üürilise,aga see,et mina kolima ei hakanud,ei oma enam tähtsust.Kui praegune üüriline lepib nende oludega ,siis see on tema asi,sellepärast ei pea veel mind inetult laimama .Ainult siis oleks teil õigus minu peale pahane olla,kui ma oleks teile midagi halvasti öelnud otse näost-- näkku.Te isegi ei tea ju,kes seda täpselt ütles,miks te siis süüdistate .INTERNETIS võidakse tihti ka teise inimese nimel midagi öelda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!