Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üürin
Tallinna korterid/majad
 
NeiuK. 20. november 2015, kl 22.17
Küsimus on järgmine, kas kellelgi on Tallinnas korter, kus te hetkel sees ei ela, kuid üürile samuti andnud ei ole, kuid ei soovi korteril ka niisama seista lasta ja olete kaalunud varianti kellelegi pakkuda seal elamist, kuid pole leidnud piisavalt usaldusväärset inimest?
Olen leidnud neid korteri omanike nii mõnegi kuid kõik on Tallinnast väljas, kuna ühiselamus käib ringi jooksmine ja joomine ning mulle see kõik ei sobi ning üür on minu jaoks jube kirves siis hakkasin otsima sellist varianti. (muidugi kommunaalid maksan ise!)
Kui on keegi kellel oleks midagi sellist välja pakkuda, kirjuta siia, või sõnum, olen väga huvitatud!
 
muhhahhaa 02. detsember 2015, kl 14.52
jaah, ma usun, et selliseid, kes niimoodi tasuta elamist tahaks saada on ilmselt terve pe.se täis. Tõsimeeli loodad, et keegi sulle tallinnas lihtsalt niisama elamise pakub? Naiivitar. Kui raha pole, siis eladki ühikas ja ei vingu.
 
niisama 05. detsember 2015, kl 23.22
"Küsimus on järgmine, kas kellelgi on Tallinnas korter, kus te hetkel sees ei ela, kuid üürile samuti andnud ei ole, kuid ei soovi korteril ka niisama seista lasta..."

Aga mida tähendab, et ei soovi korteril niisama seista lasta? Korter ei ole ju kook mis seismise peale hapuks läheb. Ja kui seal korteris mingi vôôras nägu sees tuuseldab, kas se teeb korteri kuidagi paremaks?
 
korteriomanik 09. detsember 2015, kl 23.37
Mõtle neiuke nüüd natuke loogiliselt. Jah, maakohas võid muidugi sellise korteri leida, sest maal on korterid odavad ja tühjalt seisvasse korterisse üürilist leida praktiliselt võimatu. Sellise maakorteri omanik on muidugi õnnelik, kui leiab kellegi, kes vähemalt kommunaalid maksab.

Aga Tallinnas ei ole üürilise leidmine mingi probleem, kui ma ei taha, et mu korter tühjalt seisaks. Miks ma peaks võtma korterisse mingi tüübi, kes isegi üüri ei taha maksta. Korter ju kulub, kui seal sees elatakse ja järelikult on sellise tasuta elaniku sees elamine mulle hoopis kahjulik, sest peale tema välja kolimist pean ma korteris remondi tegema. Isegi väga korraliku elaniku puhul korter-mööbel ikkagi kulub-määrdub, see on loomulik ja paratamatu. Järelikult on selline elanik, kes maksab ainult kommunaale, mulle kui korteriomanikule lausa kahjulik. No ja see usaldusväärsuse jutt on lausa naljakas. Kust ma tean, et mingi tüüp foorumist on usaldusväärsem, kui mingi teine võõras isik?
 
huvitav 16. detsember 2015, kl 15.00
Kuhu on kadunud vastused NeiuK-le? Moderaatorid kustutavad siin suvaliselt? Miks?
 
lumekuninanna 18. detsember 2015, kl 16.07
jah, mul on selline korter. aga miks ma peaksin selle sulle lagastada andma, sellest ma küll aru ei saa. ja üürilisi ei võta ma just sellepärast, et nad mu korteri ära mäkerdavad, mitte sellepärast, et nad mulle jumalapärast raha ei annaks. irw.
 
inimene 28. detsember 2015, kl 14.53
JUBE,kui pahatahtlikud ja õelad võivad inimesed olla! Kui inimene kirjutab(mitte mina),et ta ei taha ühikas elada,sest seal on liiga lärmakas ja juuakse ning talle see ei sobi,siis on ju arusaadav,et ta on korralik inimene,vaikne ja kombekas.Ja kus on öeldud,et ta ei kavatse maksta üüri?Mina seda küll kuskilt välja ei lugenud.Inimene lihtsalt küsis,aga teie siin hakkate kohe poriga loopima,ise ei tunnegi õieti teda.
Ega siis see,et keegi kunagi on teie korterit lagastanud,ei tähenda veel seda,et KÕIK INIMESED sellised on.Kui jube,et meie keskel on sellised õelad ja kadedad inimesed--ei söö ise ega anna ka teistele.Las siis kopitab see korter teil ja olge oma kadedusega õnnelikud!
 
inimesele 28. detsember 2015, kl 23.58
Kulla inimene. Mida tähendavad lubadused ja seletused foorumites? Mitte midagi.Igaüks vôib lubada mida iganes, lausa valetada. Iseasi kui näeks inimest silmast silma, aga ka sel juhul peab olema keksmisest parem oskus tajuda kôhutunnet ja omama piisavalt elukogemusi.

NeiuK-le väike nôuanne: ära seleta nii palju.
 
nonoh 29. detsember 2015, kl 23.23
inimene Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> JUBE,kui pahatahtlikud ja õelad võivad inimesed o
> lla! Kui inimene kirjutab(mitte mina),et ta ei tah
> a ühikas elada,sest seal on liiga lärmakas ja juua
> kse ning talle see ei sobi,siis on ju arusaadav,et
> ta on korralik inimene,vaikne ja kombekas.Ja kus
> on öeldud,et ta ei kavatse maksta üüri?Mina seda
> küll kuskilt välja ei lugenud.

Aga sa loe siis uuesti: jutt käib AINULT kommunaalide maksmisest. Ja lisaks ei ole kuidagi võimalik, et kui inimene soovib ÜÜRIDA korterit, siis on võimalik leida ainult linnast väljas olevaid kortereid. Tallinnas on üürikortereid küll ja rohkem ka, vali ainult välja. Kui inimene ei taha elada ühikas, siis üürikorteri leidmine Tallinnas küll probleem ei ole. Probleem tekib AINULT sel juhul, kui üüri ei soovita maksta vaid tahetakse piirduda ainult kommunaalide maksmisega.
Seega, enne kui kedagi õelutsemises süüdistad, õpi lugema.
 
?? 30. detsember 2015, kl 00.54
inimene Kirjutas:
-------------------------------------------------------
Kui jube,et meie k
> eskel on sellised õelad ja kadedad inimesed--ei sö
> ö ise ega anna ka teistele.Las siis kopitab see ko
> rter teil ja olge oma kadedusega õnnelikud!

Väga huvitav suhtumine, et kui ma olen muretsenud omale korteri ja nüüd ei anna oma korterit kellelegi tasuta kasutada, siis ma olen õel ja kade??? Ütle üks põhjus, MIKS ma pean laskma kellelgi tasuta oma korteris elada?? Ise jagaksid vist kõik oma asjad tasuta ära, kui keegi tuleks ja küsiks?
 
tee tööd ja näe vaeva 07. jaanuar 2016, kl 18.25
Olen teinud kôvasti tööd, ostnud korteri. Lisaks sellele teinud remondid ja sisustanud. Ja nüüd tuleb mingi neiu ja ütleb, et anna minule praktiliselt tasuta kasutada, muidu oled ahne.
OMG
 
hehh 08. jaanuar 2016, kl 23.21
tee tööd ja näe vaeva Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Olen teinud kôvasti tööd, ostnud korteri. Lisaks s
> ellele teinud remondid ja sisustanud. Ja nüüd tule
> b mingi neiu ja ütleb, et anna minule praktiliselt
> tasuta kasutada, muidu oled ahne.
> OMG

Mitte praktiliselt tasuta, vaid maksa peale, sest peale neiukese välja kolimist pead uuesti remondi tegema. Hea, kui ei pea ka uut mööblit jm. ostma.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!