Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üürin
kahasse rentimise soov
 
talvine tüdruk 17. jaanuar 2016, kl 16.48
Olen üksikvanem-nagu paljud teist.
Kiri on mõeldud Sulle , kes Sa oled eluterves suhtumisega ning armastad loodust ja lapsi ning oled elupinda/kohta vahetamas ning soovid seda kulude tasandamise eesmärgil teha kellegiga koos!Kuid rõhk on mitte kulude tasandamisel vaid hoopis tähtis on, et kui juba koos elupinda ja seeläbi ka aega jagada siis sellega võiks kaasneda sisuline väärtus! Mida ma sellega silmas pean?Usun et sarnase väärtussüsteemi jagamine elus oluliselt lihtsustab kui ka rikastab mis tahes omavahelisi suhteid. Ühtlasi nendesamuste väärtuste kohene avamine minimaliseerib ebasobivate inimeste kokkusaamised ja kindlasti ka aitab luua parema ja terviklikuma pildi inimesest.Pean tähtsaks luua aktiivselt oma kogemusi ja ühtlasi ka juhtida osaliselt ja omal määral kogemusi, selleks avan end läbi eelneva enesetutvustuse ning märksõnade.Kirjutatu saab küll üsna pikk, kuid leian,et koos ühise elupinna jagamisel on oluline teineteist tunda ning teada ja tunnetada.
....Väärtustan igakülgselt elu,kõike , mis seda hoida ja tasakaalustada ning arendada aitab-elu all pean silmas nii inimest kui flaurat ja floorat. Järgnevalt lisan märksõnad , mis iseloomustavad mind kui ka mu maailmatunnetust ning, millistest osa võiks iseloomustada ka inimest, kellega koos rendipinda (ja seeläbi kogemusi)jagada. - Sotsioonika, Keskkonnahoid-ja teadlikkus,Kogukondlik mõtteviis,Ühisruum,Raamatud, Loomingulisus, Lapse individuaalsele tuginev kasvatus, Innovatiivsus,tsipake Mässumeelsust(kõike siin elus mõtestan,panen seostesüsteemi ja vaatan kui tervikut; niisama süsteemi teenimist-selleks et asjad nii on ja paljud nii teevad-käituvad võimalust mööda ei viljele), Looduslähedus, Astroloogia,Esoteerika,Tervise edendamine,Puhtuse hoid nii enda ümbruses kui ka Hinges,Tervisesport, Mets ja Meri,Seiklussport,(Eri)pedagoogika ja kasvatusteadused,Psühholoogia, Empaatia, Hoolimine, mitte võistluslikkus vaid Koostöö ja Kogemustest Osasaamine-nende jagamine,EI kadedusele ja õelusele,Ehedus,Heatahtlikkus,Siirus,Aated,Avatus, Mõista Püüdmine hukka mõistmise asemel, Austus ja Ausus, EI kommertsile, jah Omaalgatuslikkusele,pigem Altruism kui egoism,Lahkus,Teadmistehimu uudishimu asemel, Individuaalsete Eripäradega arvestamine , Arengupotensiaali teostamise püüd,Initsiatiivikus,v´Vaimsus,Hingelisus,Entusiasm,Üleemeelelisus, Mõtestatus,Taaskasutus,Terviklikkus, Alternatiivmeditsiin lääne meditsiini kõrvale,Elutarkus akadeemilise tarkuse kõrvale, Intuitsuioon,Hoidmine,pigem Idamaade väärtused, kui lääne maailma lähedasi(pean silmas "lähedaste" all üldisealt neid kes me kõrval)jalge alla talluvad maskuliinsed taotlused, Haritus hariduse kõrvale!
Elan väärtustepõhiselt ehk siis ei arvesta elus kõike hindadesse, minetades hindade arvestamise tuhinas tõelised väärtused.Ehk siis pigem idealist kui kahe jalaga tugevalt maas materialist.Enda miinusteks pean liigset tegevustesse/mõtetesse sukeldumist-teen kõike liiga põledes ega suuda olla pealispindne,otsin elust ehk liialt sügavust ja mõtestatud olemist.Samuti kipun kohati enda vajadustele ülekohut tegema, asetades tihtipeale teiste vajadused enda omadest ettepoole. Olen mõneti liialt/rumalalt heasüdamlik!?
Hetkel oma vanust ei avalda, kuna leian et tähtsam on inimese puhul nn sugulashing, mitte kronoloogiline vanus. Küll aga on mul toimekas ja tegus 4 aastane laps.
Koos rentimise puhul eelistaksin naisterahvast kuna meesterahvastega kipuvad asjad ju ikka segaseks minema! kuid kui on küpse mõtlemisega meesterahvas siis miks ka mitte (kuid milline on tõenäosus et selline mees seda veebi siin loeb ja on sarnaste eluvalikute ees??)Korterikulude osas olen arvestanud et koos kommunaalidega mitte rohkem kui 200 oleks kindel pidev suutlikkus maksta.
Olen avatud ja ootel-kellegil lugejatest tekkis ideid või mõtteid või meenub mõni tuttav,kelle maailmavaade võiks eelpoolkirjeldatuga haakuda ning on ka elus teelahkmel ,siis kirjutage! Talvine tüdruk: talvinetudruk@hot.ee
 
appi 18. jaanuar 2016, kl 07.17
issand halasta, kui sa pidevalt säärast mõttetu möla jahvatad, siis ei suuda mitte keegi sinuga kooselamist välja kannatada. Ei suutnud pooltki sellest plärast läbi lugeda. Sa ilmselt ei suuda sekunditki vait ju olla. Tunnen sellele vaesekesele kaasa, kes sinuga elamist peab jagama. Max kuu ajaga on tal ilmselt närvid viimse piirini läbi.
 
viirukipõletaja palvehelmes 20. jaanuar 2016, kl 01.15
Rahaasjades ja koosmajandamises väärtustatakse ennekõike kindlapalgalist töökohta, kellaaegade ja argielutoimetuste klappi, üksteise asjade loata mittekasutamist, puhtusepidamine, koristamisgfraafikuid, privaatsusega arvestamist, koostegutsemisel üksteisele mitte külmategemist ega teise kaela peal elamist. Kuulutades mainitakse asukoht, orienteeruv ruumivajadus, suitsetamine, parklakoha vajadus (sest mitme peale võib neid üürikohas tarvis minnagi mitut), lemmikloomad, olemasolev suurem kola, koosüürimist mõjutada võivad hobid.
 
Ants 22. veebruar 2016, kl 13.58
Päris huvitav ja lahti seletatud kuulutus;) Kuna ise pole naine siis mõtlen, et kas pean opile minema, et lasta ennast sõbrannaks teha;) No ei, nii mees olen küll;))
Kas oled leidnud endale kahasse rentija?
Omal ka sama plaan vist hakkab tekkima, kuigi ma kaasüürnikuks sooviks siiski naiterahvast. Tallinnas.
 
appi! 28. veebruar 2016, kl 23.42
Tervemad lastakse vist välja, et hullematele seevaldis ruumi teha!
 
Selgita täpsemini. 07. märts 2016, kl 15.31
Rentida- tähendab äri tegevust seal pinnal. Kui soovid seal lihtsalt elada, siis on see üürimine.
 
nõuanne 11. märts 2016, kl 05.22
Aga milleks kahasse? 200 euro eest saab Valga maakonnas kindlasti korraliku maja üürida. Kuna kindlat piirkonda ei antud, siis ilmselt sobib kogu Eesti.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!