Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üürin
Suvilat suveks — kuni kolmkes nädalaks
 
Puhkaksükskakskaks 24. aprill 2016, kl 17.57
Tere,vihmane ilm pani järjest rohkem mõtlema tulevase suve ja puhkamise peale.
Üüriks siis kellelti mõnest päevast kuni kolmenädalani suvila seal juuni lõpu poole või juuli kuus näiteks.
Oleneb hinnast,asukohast jne.

Super hinna korral kasvõi terveks suveks.

Nõudmisi ei sea,vesi võib olla kaevust. Soodsa hinna puhul ei huvita isegi elektri olemasolu. Auto ligipääs ,privaatne aianurgake on põhilised. Kuid võimalusel ootan igast mugavusi,saun oleks plussiks.

On midagi pakkuda?
Raha kohe kätte,küsida siis koos muude kuludega kokku!
 
nelikuuskolmkuuskaks 29. aprill 2016, kl 15.05
 
kopin sulle ka siia 19. mai 2016, kl 17.10
Issake, kas majutusasutused kõik juba täis? :o Või lootis teemaalgataja olematu raha eest kellegi konkreetse inimese kodu saada? Uhuh... Perekoolis sarnaseid teemasid küllalt olnud (no siis otsiti küll suveks pigem) ja ma ei saa aru, mis kuri sunnib inimesi oma kodusid koos varustusega lühiajaliselt välja üürima? Oma asi muidugi, aga ma tõesti ei näe pointi:
1. uurida inimese tausta ja maksujõulisust
2. teha oma kodus inventuur, kajastada see, pildistada, väärtuslikum kraam minema viia
3. informeerida naabreid, et meil on üürilised, ärge jookske politseisse
4. tutvustada üürilistele maja ja krunti
5. leppida kokku, mida luban, mida mitte (á la aiamaa kasutus, saun, tuletegemine jne)
6. leppida kokku PEALE rendisumma lisakulud, nagu küttepuud, osaline maamaks ja kuivkäimla tühjendus, elekter
7. leppida kokku trahvid võimalike rikkumiste korral (nt. autoroopad murus, lõhutud inventar, keeld külalisi kutsuda jne)
8. tähtaja lõppedes käia fotode ja nimekirjadega oma valdused üle
9. koostada selle kõige kohta korrektne üürileping

Kindlasti midagi veel, mids hetkel pähe ei karga.
Öelge MIKS ma peaksin sellist janti keset suve omale tahtma? Pakun, et suht olematu summa eest veel (vastasel korral suvitaks inimesed spets majutusasutustes).
Kui nüüd keegi arvab, et kuuks ajaks sajast eurost on küll ja veel, siis ta eksib tugevalt. Kui veel arvatakse, et parem, kui keegi tühjaltseisval majal "silma peal hoiab", siis andke andeks, aga - kui mul ongi selline Jumalast hüljatud onn, siis ilmselgelt olen ta saatuse suhtes ükskõikne ja suvaline perekond mõneks nädalaks kuni kuuks ajaks ei muuda hüljatukese saatust kuidagi paremaks. Ka vargad teavad, et suiti on maamajad aktiivsemad.
Kui mul jällegi on korras ilus suvila, siis ma ei üüriks seda välja mõttetu raha eest (aga jälle - suuremat summat ei taha jälle üürilesoovija maksta) ja kükitaks ise linnas. VÕI hakkaks poolt kraami minema vedama, sest ma ei soovi, et minu voodilinade ja käterättide vahel võõrad inimesed elavad.
Ok, see minu personaalne kiiks.

Nii, et - kas keegi selgitaks mulle, mis kasu oleks nt. kuuajalisel väljaüürimisel üürileandjale? Jah, KASU, sest kahjudega kaubelda ei sooviks vist keegi ja eespool toodud loetelu on juba ise piisavalt pikk ning tüütu list asjaajamistest.

Kui keegi "armas perekond" (väljend Perekooli analoogsest teemast) kujutas ette, et piisab nt. sotist ja nemad tulevad suvitama, siis - sorry!
Veel - kui mul keset talve tuleb tahtmine teise linna talvituma minna, kas keegi annaks oma kasutatava igapäevase kodu koos asjadega mulle? Ok, seal ei pea võrdselt suvilaga kristalli ja kallist tehnikat olema, aga siiski isiklike kasutatavate asjadega. Oleks äge, kui ma tuleks paariks nädalaks oma perega kellegi kodusse, sööks teie kausikesest, magaks teie voodikeses? No miks ma ei usu, et see kellelegi suurt "hurraa!"'d huultele tooks?
 
võimaldaks 20. mai 2016, kl 11.45
Jutt jumala õige.
Mul oleks küll väärt paik välja pakkuda (50.- euri ööpäev), kuid tõesti miks peaksin tasuta andma, kulutused sellisele privaatsele kohale on siiski suured.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!