Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üürin
Lina tänava kant Tartus
 
m 16. juuni 2016, kl 14.09
Tere!
Mul siin üks sõber mõtleb Lina 6 majja kolimise peale. Et odav tuba, puumaja, park ümber jne.
Samas on sellel kandil halb kuulsus, endalegi tundub et seal tiirleb palju joodikuid. Tean, et tegu on kunagise haiglakompleksiga, aga ei tea mis rahvas seal praegu elab. Tahaks teada, mis olukord seal hetkel on? Joodikutest naabrid tüütamas ei käi? Pargis saab rahulikult aega veeta? Jne.
 
uudistaja 16. juuni 2016, kl 14.50
veidi aega tagasi sealt Turu tänavalt sõites vaatasin sinnapoole ja mõtlesin, et huvitav, mis seal majas nüüd on. mõnes aknas olid tuled ja teadsin ka, et maja peaks tühi olema ahhsoo, et korterid siis või? väljast paistis küll kole maja olevat. elanikest ei tea midagi, aga see on veidi hirmutav, et eelnevalt oli jah päris raskete haigetega haigla seal ja elada selles majas ei tahaks.
 
Ann 16. juuni 2016, kl 16.04
mis raskete haigetega haigla? Tavaline nakkushaigla ju. Kui ei viitsinud tööle minna, võtsid Lina tn. teekonna ette ja pikutasid mõne päeva seal. Aga nüüd ei ta jah, mis seal toimub, muidu peaks ikka rahulik piirkond olema.
 
wer 16. juuni 2016, kl 20.09
Mina olen seal kandis üles kasvanud. Ei tea, mis rasked haiged seal küll ei olnud. minu arust ka praegu rahulik kant. Eks luuret võiks ju teha. Edu korteri ostmisel!
 
ohh ja ahh 27. juuni 2016, kl 02.48
Ühestes palatites veetsid oma viimaseid hetki tsirroosihaiged.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!