Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üürin
Noorkoletis
 
Tahaks vaid rahus juua 22. jaanuar 2017, kl 08.26
Pudel viina päevas, see on siis 150 euri kuu. Pension on nii umbes 250. Süüa eriti ei taha, korra nädalas söön. Mingi zitt vana läpakas on, millega netis käia, aga kui saan juua, siis arvutit ei viitsi üldse lahti teha. Siis ma vaid istun ja naudin viina. Jään täis ja naudin edasi, kuni üle läheb. Kas minusugusele oleks Tartus pinda? Põhiline, et saaks privaatselt juua. Sõpru mul pole. Joodikul ei tohigi sõpru olla, sest need joovad tal viina käest ära ja võtavad muud asjad kah ära. Elu on õpetanud, et kui tahad normaalselt juua, joo üksi. Mugavused - pohhui. Minu poolest olgu või mingi külm garaazinurk, et ainult saaks rahus juua ja lebotada. Elektrit pole vaja, läpaka võin ära visata. On midagi pakkuda?
 
maakler 22. jaanuar 2017, kl 08.43
puukuur Filosoofis. ühekordne, veevärk puudub, muldpõrand ja mööbliks paar eelmisest üürnikust jäänud halgu. üür 500 euri kuus, tagatisraha 1 000. lepingu võime sõlmida ka võltsitud isikutunnistuse alusel.
 
eid_15443f52d9c9d9 03. aprill 2017, kl 00.22
miks sul just Tartus on vaja juua?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!