Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üürin
Ootan pakkumisi üüripinna leidmiseks
 
naineX 17. oktoober 2001, kl 19.33
Kallid siinsed vestlejad,minu murekiri teile oleks järgmine!Kuna mul pole kodumaal elusolevadi sugulasi,ning olen kôik sidemed Eestiga katkestanud,siis on mul järgmine mure.Olen kodumaale teatud olukorra sunnil naasemas aastaks.Kas kellegil on toredad tuttavat maal,või linnas,kelle majas leiduks aastaks üürituba,soovitavalt möbleeritud?Ootan siinvestlejate ettepanekuid,kui kellegil neid on.Loomulikult,et maksan üüri,ning abistan meeldeldi majaperenaist,kes võib olla ka vanem/noorem pensionär,kellel pole midagi maimukese vastu(mul on laps)ole kena,klikka minu nimele ja kirjuta oma ettepanekust,jään ootama!Eks teil midagi ikka meeles mõlkumas on.Teie abi on väga(juba ette tänulikule)inimesele väga teretulnud,kuna ise kaugel olles on kuulutuste ja helistamistega nii tülikas head pakkumist leida.
 
rosenbaum 22. oktoober 2001, kl 11.35
Helistage õhtuti numbril 6367157 .On võimalik tuba üürida.
 
crissu 22. oktoober 2001, kl 16.03
kirjutas ju inime et helistada ästi nagu ei saa
 
Renate 31. oktoober 2001, kl 01.20
Musike,Sa void oma maimukesega kolida kas voi kohe minu juurde!Kui vana ja kobus Sa oled?Kas Sul on ikka piisavalt neid DOLLAREID.Mul on hea maja,vesi ja peldik puha olemas.Voodi,soogilaud ja koik tarvilik.
 
SIRJE 16. detsember 2001, kl 19.53



Tere!
Kas Sinule sobib kodu Saaremaal? Kui, siis vöta yhendust.
Ette tänades, Sirje.
 
keegi 02. veebruar 2002, kl 17.37
Sa Renate oled ikka pooletoobine,teise soovile nii häbematult vastata,SUL ON IKKA PIISAVALT NEID DOLLAREID. Ahnus ajab upakile, loodan, et su pakkumist vastu ei võeta.Näe neid dollareid unes kui tahad.
 
Renate 03. veebruar 2002, kl 00.47
Kuule KEEGI Sa oled ikka piisavalt tobeda tekstiga,pane midagi lahedamat!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!