Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üürin
abipalve
 
Piret 28. veebruar 2003, kl 17.24
Sooviksin teavet korterite üürimise kohta. Kas ilmtingimata on vaja maaklerit, kes tegeleb ja otsib minu eest? Kui vana peab olema, et korterit üürida? Kas on võimalik ka selline variant, et korteri üürib ja lepingu vormistab (ka allakirjutus) üks inimene, kuid elama hakkab seal hoopis keegi teine? Millised on üldnõuded üürimisel ja milliseid dokumente läheb vaja, kui isik on alla 18. eluaasta.

Oodatud on kõik teadmised selles valdkonnas :)
Aitäh
 
riki 28. veebruar 2003, kl 18.42
võib üürikorteri ka ise otsida, kuulutusi ju ilmub.Kuigi tuleks sel juhul teha korralik üürileping, muidu võib omanik naha üle kõrvade tõmmata.On võimalik ka selline variant, et korteri võtab üürile ema, aga elama asub seal tütar.Soovitavalt peaks korteri omanik sellest siiski teadma.Kahtlane küll, kas alla 18 aastane omab juriidilist õigust üürilepingut sõlmida. Üürilepingule allakirjutajat peaks see, kes tegelikult elama asub, usaldama ja vastupidi.Et ei tekiks omavahelisi probleeme. Leping soovitavalt teha kirjalikult, et nii korteri omanikul kui üürilisel oleks teatud kindlusetunne.Ja kindlasti ära märkida punktid, millal ja kui palju hakatakse üüri tasuma ja kui kauaks üürileping tehakse ning kui palju peavad mõlemad teineteisele ette teatama, kui tahetakse lepingut muuta või lõpetada.Ega üleöö tänavale sattumine ole naljaasi.
 
pimeloom 07. märts 2003, kl 18.52
kas alla 18-aastane saab üldse lepingut sõlmida? aga ma usun et üürileandja tahab oma tulevast üürnikku siiski silmast silma näha, kes iganes siis ka lepingu sõlmiks.
 
Kodukass 10. märts 2003, kl 14.46
Kõige parem - küsi nõu juristilt,siis ei pane mööda,ega astu ämbrisse!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!