Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üürin
korterite üürimisest
 
väga vihane juba 13. märts 2003, kl 12.52
Lugesin siin vanu teemasid korterite üürimisest ja üks eriti äge kommentaar, et küll need üürilevõtjad on ikka kitsid ja ahned, et ei raatsi raha välja käia!!! Aru ma ei saa, kas mõni üürileandja tahab ratsa rikkaks saada teise inimese kulul ise ilma midagi tegemata. Loe ja imesta Tallinna üürikate hindu, 6000, 8000 jne. Kurat, kui oleks võimalik selline summa kuus välja käia maksaks pigem panka ja ostaks korteri. Üürida tahavad pigem väiksema sissetulekuga inimesed. Kui palju on Tallinnas tegelikult inimesi nt müüjad, õpetajad, riigiametnikud (tavalised, mitte need kõige kõrgemad) kelle palgad ongi kuni 4000 kätte, no kodutute armee kasvab igal juhul jõudsalt!
 
Mannu 13. märts 2003, kl 14.34

Täitsa nõustun sinuga.
Jube mis hindu igasuguste urgaste eest tahetakse.
Lõpetasin just kooli, pean ühikast välja kolima ja otsin ka praegu kohta, kuhu elama asuda. Üle 2000 eriti maksta ei jaksaks, aga tundub, et selle raha eest küll midagi ei leia.
 
Mia 13. märts 2003, kl 16.22
Kui on pakkumine, järelikult on ka nõudlus ...
 
pessimist 13. märts 2003, kl 23.15
Minu kogemus sellel rindel näitab, et kõrge hinnaga üürikad seisavad ikka poole kauem "leheveerul",kui odavad. Kui ikka pakutakse ainult nelja seina uhke tapeediga ja küsitakse sama palju kui samasuur, aga peaaegu sisustatud kehvema tapeediga korterit,siis ei mõista selle esimese korteriomaniku ahnust.
 
Mm 14. märts 2003, kl 10.28
to Mannu
kas oled miskit leidnud?
kui ei, siis kui suurt pinda vajad
 
al 14. märts 2003, kl 12.13
kas sa ei leia,et kui omanik on korterisse mitmedi kümneid /sadu tuhandeid investeerinud siis tahab ta äkki selle kunagi tagasi ka saada?

mina näiteks oma korterit küll mingi õnnetu paari tuhande eest üürile ei annaks- mu lapsealapsedki jäävad sel juhul ootama , millal see tulu teenima hakkab
 
Mannu 14. märts 2003, kl 15.34

Tead, ma absoluutselt kõigega rahul.
Lihtsalt kiiruga oleks vaja. On sul midagi pakkuda?
 
:( 14. märts 2003, kl 15.36
mul ka vaja krt vahetada aga kust leiab korraliku üürileandja (kes ise krt salaja ei külasta), sobiva hinnaga (nii 2000)??? :((( see ju kellelegi korda ei lähe et ise korralik ja vaikne naaber olen...
 
jube 14. märts 2003, kl 21.16

Tegelikult on puhtalt üür mingi 4-5 korda odavam. jube. ei kavatse küll kunagi üürida korterit. elan õnnelikult vanematega ja kogun raha, et siis kunagi osta korter pigem. meil igavene suur korter ja üüri maksama mingi 500 eek. (tegemist tallinnaga)
 
Mm 16. märts 2003, kl 16.11
Mannu, saada miski oma kontakt
 
väga vihane juba 16. märts 2003, kl 16.58
Jõudsin ka üle pika aja arvuti taha ja rõõmuga leian, et ma pole päris ainuke kellele see asi närvidele käib. Ausalt oli juba tunne, et ma nagu ainuke vaene, kes ei mõista 8000 välja käia.

to al- palun ära siis investeeri sinna üürikasse sadu tuhandeid eekusid, parem anna korter korralikele üürnikele mõistliku hinnaga ja teevad ise selle korda. Pole ju vajadustki sinna mega raha sisse toppida ja oodata mõnd rikkurit, kes kaks kuud elab ja minema kõnnib. Annaks sa selle "näruse" (mõne jaoks lausa kuu palk) 2000 eest, oleks sul pikemat aega pidev sissetulek olemas.

Käisin täna just ühte vaatamas - telefonis jutt missugune euroremonditud kõik jummala ok jne. Appikene....... eurost on asi väga kaugel, selline sigri-migri kirju värk, et silmad võtab kirjuks ja ise oma ebaprofessionaalsusest teeks ka paremini. Nii et kui tahakski, siis peaks hakkama kõigepealt ikka remonti tegema, sest omaniku visatud värk ei pruugi kohe mitte minna. Aga kui juba suure summa välja pean käima, siis tahaks ju ka midagi selle eest saada.

Uhh, sain jälle viha välja valada, aga kui kellegil on mõni tuttava tuttava tuttav, kes rikkaks saada ei taha, siis ootaks minagi mõnda pakkumist.
 
korteriomanik 17. märts 2003, kl 10.00
Mina üüriksin oma korteri välja 2200 eest, aga esialgu on mul üks tuttav, kes sellele pretendeerib. Kui ta ei taha, siis on vaba. 2 tuba (üks neist hästi pisike), kõik mugavused, kuid hädasti remonti vajav. Kui kellelgi on huvi, meiligu mulle.
 
pessimist 17. märts 2003, kl 11.38
Kui suur see korter teil siis on? Huvitab lihtsalt seetõttu,et ma ei oma mingisugustki ettekujutust, kui suur on ühe 3v.4 toalise üür/kommunaalid(nii umbes 70 ruuduse korteri puhul)Mustamäel.Korteriomanikud, vahest jagate informatsiooni.
 
Tiina 17. märts 2003, kl 11.44
Täitsa nõustun sinuga.Minu puhul on ainult korteri üürimine kõne all, kuna palk (bruto 4000) ei luba sellist laenu võtta mille eest saaksin osta korteri, lisaks pole minul ka kusagilt võtta seda sissemaksu summat.Kolin ka igal aastal (kahjuks) lapsega mööda Tallinnat.
Olen ka noor ema kes üksi kasvatab oma võsukest...ja pole ainus suu keda toita/katta.
Üürile antavate korterite summad on tõesti väga kallid.
Praegu üürin korterit 2800 EEKI kuus pluss veel vesi, elekter, STV.Jube!!!
Siiani oli mul ka kaasüüriliseks sõbranna...aga igaüks meist tahab ju elada ja igaüks tahab ka privaatsust.
Käin tööl, teenin raha...mille maksan enamuse üüriks...elamisraha nagu ei jäägi üle...
Tõesti tekib küsimus, kas üürileandjad tahavad sel viisil rikkaks saada?
 
Mannu 17. märts 2003, kl 14.39

Hei Mm!!!

Mu meilikas on karmenkarmen@hot.ee.

Ootan su kirja :)
 
jube vastab 17. märts 2003, kl 18.48


meil kolme toaline korter.
ehk oled kuulnud midagi sellest, et korter võib kuuluda ka mõne ministeeriumi alluvusse, jep meil mingi 70 ruutmeetrit vist ongi.
ja puhtalt üür on tõesti nu ütleme nii,et 500 eek saab hakkama :)
 
pessimist 17. märts 2003, kl 21.00
Olen kuulnud küll. Aga igaüks neid ju ei saa.
 
al 18. märts 2003, kl 16.36
vägavihasele

kui jätan oma korteri remontimata ning kellegile üürile anna siis loomulikult tahab üürnik tasaarveldust remondi eest ning mina võin oma rahast heal juhul und näha
 
L. 19. märts 2003, kl 10.53
Ei pea ju remonti tegema.
 
K 19. märts 2003, kl 15.40
mida te irisete..niikaua kui on nõudlust, ka pakutakse. miks ma ei peaks üürile andma oma head korterit hea raha eest kui leidub inimene, kes mulle selle raha maksab? miks ma peaks hoidma korterit sellises seisus, et ta karjub remondi järele, et saaks odava raha eest välja üürida (siis ehk tulevadki sellised sinna elama, kes leiavad, et see koht on paras läbupanemise koht)? ei ole mõtet olla maruvihane selle peale, et keegi oma head korterit hea raha eest välja üürib. mõttetu inimene, kui sellise asja peale vihastad! sa pole ju sunnitud selle inimese korterit üürima!
 
pakkuja 19. märts 2003, kl 15.52
Kas lõõpida võib? -Enne kui rahani jõuame,sooviks näotilti kus kere kaa nähtaval on ja võimalikult vähese riidega.(See oli üks eelmise EV kuulutus).
 
liina 20. märts 2003, kl 16.31
kurjad inimesed siin!
kõik te kirute, et korteriomanik tahab ratsa rikkaks saada? aga kas te keegi selle peale ka mõtlete, et korteriomanikule võib see üür ka olla ainukeseks sissetulekuks. nii et te ei ole üksi vaesed ja väetid. näiteks minu isal on korter ainuke sissetulek ja kui jääb ka mõni kuu vahele, mil üürilist pole, on eelarves kohe tubli auk sees ja tuleb ainult putru süüa. nüüd võib ooodata sõimu, et miks ta siis tööl ei käi. haige on. selleks. aga abirahad eesti vabariigis on veel väiksemad kui teie "närused" palgad. nii et võiksite asju läbi mitme prisma vaadata ja mitte karjuda ja tigetseda siin. ja õige on see, et kui on nõudlust, on ka pakkumist.
 
Mm 21. märts 2003, kl 11.25
to:Mannu kui sel nädalal krt loosi ei lähe, annan teada.
to:Tiina
tegelikult on laenu võtmine kättevõtmise asi.
Tegin selle tee sügisel läbi, ei kahetse. Kokkuvõttes maksan praegu u sama palju, kui aasta tagasi üürides.
Kui huvi, võin oma kogemusi jagada, meili.
 
Laky 21. märts 2003, kl 16.21
To:Mm Tahaks küll teada kust alustada laenu võtmisega.Eriti siis kui on miinimum palk,ja seegi sulas kätte.üürin ka korterit Pärnus ega seegi siin odav pole.Olen mittu korda mõtlenud ,et võtta üks kord asi käsile,aga kust alustada ei tea.Sissemaksu raha pole,kinnisvara mida pantida ka.Oskad selle peale midagi kosta? oleksin tänulik soovituste eest.
 
Tiina 24. märts 2003, kl 11.38
To:Mm
Olen ise ka neid asju uurinud ja käinud läbi nõustajad nii ühes kui teises pangas...tean väga hästi, et laenu võttes maksaksin ma poole vähem- aga seal on agad...
näiteks, minul noorel naisel...ei ole mitte kusagilt võtta tagatiseks kinnisvara mis ületab laenusumma pooleteisekordselt...ei oma ma ka sellist summat, et korteri ostuks teha sissemaks selle hinnast 10 või siis 30%
 
ree 27. märts 2003, kl 15.32
huvitav mina küll oma korteri eest nüüd poole vähem ei maksa! pigem poole rohkem kui üürika eest...
 
helen 28. märts 2003, kl 16.56
miks peaks keegi teile poole hinna eest korteri yyrima kui ka täishinna eest jätkub piisavalt soovijad.
korteli omanikule ju ka keegi poest poole hinnaga sööki ei anna.

sorry aga peate ilmselt ikka rohkem pingutama kui tahate elada uhkes korteris.

miks ma peaksin yyrima 2000.- eest välja korteri, mille hind on 700 000.- ja rohkem + 200 000 eest remonti, santehnikat ja mööblit.
et nagu heast sydamest või!?
olete ikka viletsad kyll. kui rahakott peale ei hakka, vütke siis taskukohane korter, mitte ärge virisega siin!
 
irw 01. aprill 2003, kl 17.34
kui oleks neid taskukohaseid kuskilt võtta! naljatilk!!!
 
re 05. aprill 2003, kl 14.11
keegi pole otsest uhkest korterist ju rääkinud.Mõte on selles, etigasugus sita eest kasseeritakse ka juba astronoomikaid sisse. ja see on väga nõme ju
 
Maira 06. aprill 2003, kl 17.28
Aga igasugust sitta ei pea ju võtma, kui hind ei meeldi. Mõne jutt siin on umbes selline, et näe peugeot on @!#$ auto ja mul palk väike, kuidas nad ülbikud ometi pole nõus seda mulle miski 30 tuhandega ära andma. Palga suuruse teemal vestle oma tööandjaga, korteriomanik küll selles süüdi pole.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!