Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Üürin
soovin üürida korteri või toa Elvas 1.septembrini
 
soovija 27. juuni 2010, kl 14.03
Saata pakkumised e-mailile. Soovitavalt peab korteris olema varustus, millega süüa teha, internetiühendus, riietepesumasin, voodi. Ideaalselt sobib ahjuküttega korter, aga pakkuda võib ka muid. Hakkan seal üksi elama ja seega suurt pinda ei vaja.
 
Timmu 14. november 2023, kl 19.25
hei elvakas!
üks Elvas PALUB ABI!!!!!
kas juhtub olema kellelgi pakkuda või oskab soovitada - eluaset. piisab TÄIESTI TOAST. pole oluline - ahi või keskküte. momendil saan tartust tööle maaliiniga, mis väljub 6.50. moment ka rahulik aeg -sügis ja lehed. ei oska aga eeldada, mida võib tuua talv. vaja rookida lund ja teostada libedusetõrjet. ilmastikust olenevalt võib tekkida vajadus ehk vara - varahommikul juba objektil askeldada. siis aga ei pääse tartust kuidagi tööle. SEETÕTTU PALUNGI ABI - EHK LEIDUB KELGI PAKKUDA MULLE ELAMISEKS JA TÖÖL KÄIGUKS - ELUASET. PIISAB TÄIESTI ÜHEST TOAST JA VÄIKSEST KÖÖGINURGAST.
maksan üüri ja vajalikud kommunaalid. kui korterist tuba, siis jagame kõik sõbralikult - maksud. tore, kui toas interneivõimalus. PALUN SAADA SMS VÕI HELISTA ESIMESEL VÕIMALUSEL: 53618870 või kirjuta: tirmanntiit@gmail.com. võtan esimesel võimalusel ühendust. helistades palun räägi rahulikult ja aegalaselt ning püüa selgelt sõnu hääldada - olen vaegkuulja. SOOVITAV OTSE OMANIKULT
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!