Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müün
Avon ja Oriflame müügiesindaja
 
müügiesindaja 12. august 2020, kl 15.00
Pakun Avoni ja Oriflame’i müügiesindaja teenuseid. Nii Avonist kui ka Oriflameist leiad taskukohaseid tooteid nii naistele kui ka meestele. Mõlemad firmad pakuvad suurepäraseid meigitooteid, kehahooldustooteid, näohooldustooteid, lõhnu, ehteid, riideid ja palju muud väga taskukohaste hindadega ;) Lisaks leiab Oriflameist mitmeid erinevaid looduslikke vitamiine ja toidulisandeid, mis aitavad täita tavatoitumisest jäävaid tühimikke ja soodustavad tervisliku eluviisi.

Omalt poolt pakun kiiret kohaletoimetamist, iga tellimusega kaasa uus kataloog ja tasuta näidised ning kindlasti ei jää sa ilma imelistest kingitustest mida aeg-ajalt jagan ;)

Suhelda saab nii eesti kui ka vene keeles.

Kirjuta mulle ning leiame viisi kuidas kataloog sinuni toimetada.
Avon.Annika@hotmail.com
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!