Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müün
M: ideaalses korras süntesaator Yamaha MM6
torusiil 22. september 2022, kl 10.05
Väheste kasutamisjälgedega ehk siis näeb välja nagu uus (paar mittemärgatavat kriimu) 61-klahviga, multitimbraalne digitaalne süntesaator Yamaha MM6, hoitud suitsuvabas stuudiokeskonnas. Sündil on sama heligeneraator ja soundid nagu Motifil (Yamaha lipulaeval). Eriti head kvaliteetsed klaverid ja elektriklaverid, sündid, orelid, kitarrid, viiulid jne. Väga palju saunde ja stiile. Korralik kaheksa-realine sekventser. Lugusid saab salvestada muuhulgas mälupulgale, saab otse arvutiga ühendada MIDI-kontrollerina kasutamiseks. Kaasa tuleb KASUTUSJUHEND ja toiteplokk. Kaalub 5 kilo (ca 6 kilo koos pakendiga). Pakkides arvestan sündi suurusele juurde 5 cm pehmendust ümber või nii nagu ostjaga kokku lepime. Sündi suurus (LxKxS): 948.5mm x 122.8mm x 374.2mm. Saatmine läheb umbes 5-6 euri või saab Tallinnas kätte. Müün kuna vaja muid asju finantseerida.
Sündist täpsemalt:
https://usa.yamaha.com/products/music_production...
Saunde kuuleb siit:
https://www.youtube.com/watch?v=5YiodYmP7Qo



Toimetatud 1 kord(a). Viimati torusiil 22.09.2022 10.08.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!