Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müün
kosmeetika
 
irene 01. detsember 2001, kl 16.43
Esimese klassi kosmeetikatooted - näo-, keha- ja juustehooldusvahendid, aroomiõlid ja prantsuse parfüümid, samuti dekoratiivkosmeetika. Väga hea kvaliteet, 21. sajandi tehnoloogia, allergiavaba, raviv, taastav, noorendav toime.
 
Scorpa 01. detsember 2001, kl 19.22
Kui kallilt?
 
irene 01. detsember 2001, kl 22.38
odavamalt kui teised sama klassi kosmeetikatooted. Näiteks naiste prantsuse lõhnade komplekt, mis sisaldab kolme lõhnaõli - kõik 7 ml pudelites koos konteineriga kinkekarbis - 538.-; desinfitseeriva toimega, vitamiine sisaldav, kauapüsiv ja huulte kuivamist vältiv huulepulk - 16 tooni - 229.-; sügavpuhastav mask, mis reguleerib pH-taset, pingutab ja tasandab nahka - 506.-jagub aga kuni pooleks aastaks jne.
 
mõmmik 02. detsember 2001, kl 11.55
Mis firma? ei tundu küll eriti odav:(
 
irene 02. detsember 2001, kl 14.30
tooted sarjast Dermajetics. Turul aastast 1995.
 
lill 03. detsember 2001, kl 04.06
ei tunne sellist kosmeetikat,kodukraam
 
Deya 03. detsember 2001, kl 12.33
j akallis ka minuarust mingi tundmatu asja kohta
 
irene 03. detsember 2001, kl 23.39
Kosmeetika ongi turul suhteliselt lühikest aega ja kuna seda ei müüda kauplustes ja suurt reklaami ei tehta, et hinda madalal hoida, siis inimesed pole sellest midagi kuulnud. Asjast huvitatud on teretulnud kliendipäevale Tallinnasse, kus räägitakse toodetest täpsemalt ja kus saab ka soovi korral tooteid proovida
 
Inks 05. detsember 2001, kl 18.24
Mina müün ka kosmeetikat, mitte küll tippkosmeetikat, vaid lihtsalt kvaliteetkosmeetikat, mis oma hinnaklassis parim. Miski ei sunni mind enam ostma kreemi a 500eek, nahal on tegelikult kama kaks, kas talle määritakse peale Clinici või Elisabeth Ardenit, nahal on vaja lihtsalt niisutust. Ja kui seda saab 100-200eeki eest, siis milleks raha raisata.
 
irene 08. detsember 2001, kl 11.36
Mis firma toodetega tegeled? Kahjuks on aga väga palju inimesi, kes mingil põhjusel ei talu tava- ja sageli ka kvaliteetkosmeetikat. Kõiki firmasid muidugi ei jõua ja pole mõtetki läbi proovida. Meie on tooted on täiesti allergiavabad, st. neid võivad näiteks kasutada ka inimesed,kes varem ei saanud üldse silmi värvida, tooted ei sisalda loomseid komponente, st. nahal ei teki harjumust, sa võid neid kasutada aastaid ilma probleemideta. Ja kui veel lisaks ravitakse, pingutatakse ja silutakse su minikortsukesi, ja toime on kokkuvõttes noorendav, mitte ainult niisutav, siis miks mitte proovida?
 
elevant 10. detsember 2001, kl 13.27

to irene:

ei ole absoluutselt allergiavabasid tooteid, sest allergeene on palju erinevaid ja tundlikkus individuaalne.

küll aga on hüpoallergilised: kus teadaolevate allergeenide hulk on vôimalikult väike.

mina ka ei uskunud varem kallisse kosmeetikasse, aga olen ümber môelnud. varem näiteks ei pidanud oma juustest palju, aga nüüd olen läinud üle salongitoodetele ja soeng on tipp-topp, olen palju kiita saanud.

tegelikult see isegi säästab raha: selle asemel, et üha uusi asju proovida, mis kôik kokkuvôttes üheviletsad, ostan vaid sobivat.
 
Inks 10. detsember 2001, kl 15.28
Tegelen AVON´iga. Varem ostsin igasugust kallist kosmeetikat, Clinici, Elisabeth Ardenit ine, kõik ei tule kohe meeldegi, põhiliselt neid firmasid, mis Stockmannis väljas. Aga selle kalli kosmeetika ostmisega on nii, et kogu sarja ühelt firmalt ei jaksa nagunii osta, ning siis kombineerid erinevate firmade vahel, mis aga nahale kuigi hästi ei mõju.
Praegu, mil ostan kogu kosmeetika ühest firmast, on mu näonahk paranenud, vistrikud peaaegu kadunud, ning nägu jumekam ka ilma tooniva kreemita. Ühe firma tooted täiendavad üksteist.
Ma ei tea Su firmast midagi, seega ei oska ka midagi öelda, kindlasti arvan, et tooted peavad olema ühelt firmalt (elu jooksul võib ju firmasid vahetada, kui üks ära tüütab) ja et ülemäära raha kosmeetika peale pole mõtet raisata, tuleb leida oma ja see ei pea olema kõvasti väljareklaamitud kallis kvaliteetkosmetika.
 
elevant 10. detsember 2001, kl 16.45

minu meelest pole ühegi firma kôik tooted vôrdselt head, igal neist on nn. staartooteid ja halvemini ônnestunumaid ka. seepärast ei osta ma kunagi kôike ühelt tootjalt, pealegi on selliseid sarju imevähe, kus oleks kôike alates juukselakist ja lôpetades ntx. primer 'iga.

vôibolla sobib sulle avon hästi, aga vähesed asjad, mis ma sealt proovinud olen, tundusid mulle kvaliteetsed. puuder oli vist ok ja küünelakieemaldaja ka, aga küünelakk kuivas terve sajandi, küünenahakreem ei imendunud ka peale hoolikat masseerimist, näokreemid jätavad naha läikima, jumestuskreem ei lase end hajutada ning lauvärvid pudenesid mis kole.

äkki soovitad mingeid häid tooteid avonilt?
 
Inks 10. detsember 2001, kl 21.20
Just näotoodete kohta ütlesingi, et olen rahul. Teisi asju ei pidanudki silmas. Olen täitsa nõus, et küünelakid kehvad. Kasutan ka teisi firmasid.
Selle ühest firmast jutuga pidasin silmas kõike seda, mida näo peale määritakse hoolduse korras. Alates puhastusvahenditest, igapäevased, kordnädalased, toitemaskid, niisutusvahendid, PH-taseme reguleerijad + hooldavad kreemid: silma, päeva ja öö. Selles osas arvan, et see peaks olema ühest firmast.
Dekoratiivkosmeetika on juba omaette asi, ning see ei käi enam selle jutu alla, et üks asi täiendab teist.
Jumestuskreemidest on väga ilusasti peale jäävad kompakt-kreempuudrid olemas, puudritoosi väljanägemisega karbis ja svammgi kaasas.
Kreemide läikimajäämise koha pealt arvan, et võbolla ostsid mitte oma nahatüübile oleva toote, võibolla konsultant kes soovitas ei süüvinud sinu naha probleemidesse piisavalt. Ja veel, kui tahad leida omale sobivat, siis tuleb ka ühe firma raames siiski katsetada, sest iga toode ei pruugi sobida.
 
Naine25 11. detsember 2001, kl 17.59
Liiga palju määritakse naistele neid purgikesi/kreemikesi jms jama kaela.
Piisab sellest,et naisel on üks ripsmetush-ripsmed/kulmud kenasti kaardus ja värvitud, huuleläige,lauvärvid ja 1 pudel näopuhastusvahendit õhtuks.
 
Inks 12. detsember 2001, kl 12.19
Kas see number su nime taga märgib su vanust?
Nii arvad sa praegu.
Kui oled 35, siis kahetsed, et nii mõtlesid, sest tuntud-teatud on lihtne tõde:
et näha 45 aastaselt välja nagu 35-ne, tuleb end 25 aastaselt kreemitama hakata.
Ja veel kui sul on näopuhastusvahenditest ainult pudel näopuhastusvahendit, siis kui see on näovesi, siis puhastavat effekti on sellel küll vähe. Näoveed on mõeldud näo PH taseme stabiliseerimiseks. Puhastusvahendiks tuleks kasutada puhastusvahendit, mis harilikult on pasta kujul tuubis.
Aga selles mõttes oled sa õigel teel, et puhastusvahend on küll tähtis, ehk kõige tähtsam vahend näohoolduses.
 
muhv 14. detsember 2001, kl 10.46
nujah, eks ole selle kosmeetikaga kuidas kellelgi. mina olen raisanud raha küll ja rohkem igasugustele peenetele ja iseenesest mõistetavalt ülikallitele kreemidele, mis lubavad jumal-teab-mida, kuid kasu mitte tolkugi. nahk jäi ikka kehvaks, kestendas ja tekkis juurde vistrikke ja siis... mingil hetkel puhus mul rahakotis ainult tuul ja ma olin sunnitud ostma midagi odavamat ja üllatus-üllatus, kasutan siiani ja toimib ideaalselt, näonahk on tunduvalt paranenud, vistrikud peaaegu olematud ja jume ilus rõõsa. see sari mille ma siis ostsin (puhastusgeel ja näovesi, sisaldab veel mingeid pehmendavaid osakesi) on Herbina (kokku maksin 76 eeku). Vot siis!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!