Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müün
looduslikud tervisetooted
 
lilleke 23. detsember 2001, kl 21.47
Koostan individuaalseid tasakaalustatud toitumisprogramme tervise parandamiseks ja tugevdamiseks. Võimalik vabaneda liigsetest kilodest, muuta vererõhku, saada juurde energiat, võita väsimust, stressi jpm. Väga efektiivne ja ohutu meetod.
 
Inks 28. detsember 2001, kl 16.09
Kui paljuks ei pea, kirjuta mulle, mis maksab ja kuidas saab.
 
Marit 02. jaanuar 2002, kl 01.47
Saada mulle ka infot lähemalt. Mis moodi töötab, palju maksab, kui kaua kasutama peab jne
 
anika 06. jaanuar 2002, kl 20.40
Pakkumine on ahvatlev, aga mis see kõik kokku maksab ja kau seda kasutama peab. Tuleb seda sisse süüa või peale määrida? Soovin veidi rohkem teavet selle värgi kohta?
 
Marit 10. jaanuar 2002, kl 14.24
Meile ei viitsita vastata
 
lilleke 12. jaanuar 2002, kl 01.03
Minimaalne programmi kestus on üks kuu. Soovitav programmi kestus on kolm kuni kuus kuud. Kõik oleneb püstitatud eesmärkidest ja on individuaalselt erinev. Kolme kuu jooksul jõuab juba tulemuse kinnistada ja probleemid enam ei kordu.

Põhitooteks on väga valgurikas kokteilipulber, mis sisaldab organismile vajalikke aineid (vitamiinid, mineraalained, kiudained jpm.).
Ülejäänud taimede, vitamiinide ja mineraalide unikaalsed segud on pressitud diskideks ehk siis tablettideks.

Meie toodetega saavutate Te suurepäraseid tulemusi:
muutub paremaks Teie välimus
te hakkate tundma end paremini
alaneb kolesterooli sisaldus veres
peatub veresoonte lupjumise protsess
normaliseerub arteriaalne vererõhk
nooreneb nahk
väheneb huvi praetud toitude, soola ja suhkru järele
vabanete üleliigsetest kilodest ja sentimeetritest
ennetate toitumisega seotuid haigusi
jpms.
Programmi hinda on väga raske öelda, sest see sõltub programmi eesmärgist ja suurusest. Alates 10-15 krooni päev.

Meie toitumisprogramm on üles ehitatud nii, et takistada organismil kahjulike ainete omastamist toidust (rasvad, kemikaalid, säilitusained, raskmetallid, sool, kantserogeensed ained, kolesterool jm.) ja samal ajal lisades toidule kõik vajaliku (vitamiinid, mineraalained, taimsed valgud, kiudained jm.).
Tasakaalustatud toit tugevdab meie organismi, parandab ainevahetust ja tänu sellele vabaneme paljudest tervisehädadest ja üleliigsest kaalust. Saades kõike eluks vajalikku tasakaalustatud kujul, suudab meie organism ise võidelda ja jagu saada tekkinud kõrvalekalletest!
Meie tooted lähenevad inimesele kompleksselt. Meie tooted põhinevad rakutoitumise teoorial, see tähendab, et kui anda organismi igale keha rakule, aga neid on kokku 100 triljonit, kõik vajalik ja välja viia kõik üleliigne, toimub imeline rakkude uuenemise ja tervenemise protsess ja organism saab ise oma probleemidega hakkama!
Inimene on väga keeruline isereguleeruv süsteem. Iga järgmine rakk sünnib tervemana ja veel järgmine veelgi tervemana. Ja siit algabki kõikide funktsioonide taastumine.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!