Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müün
Kingin
 
Maria Mets 21. jaanuar 2002, kl 15.11
Olen juba aasta otsinud isast taxikoera kutsikat-musta,siledakarvalist.Aga pole kuskilt leidnud.Olen pannud lehte kuulutusi ja sõprade kaudu otsinud,aga pole õnnestunud.On küll pakkumisi tulnud,aga kõik suure rahasumma eest,minu jaoks on see liiga kallis.
Teil võiks olla (ostan,müün,vahetan)juures ka kingin.
Ette tänades teid!
 
Koll 22. jaanuar 2002, kl 15.20
No kes siis tänapäeval enam midagi kingib?
 
taxomaan 24. jaanuar 2002, kl 19.40
Tean, mida see tähendab, siledakarvaline ja must, otsisn ise ka, emast, pool aastat, lõpuks leidsin. Kuna nad on väga nõutud/hinnatud, siis vaevalt keegi niisama neid ära anda raatsib( juhul kui just väga hea sõber pole) paberitega koera hind algab kuskil 4000.-, ilma on tavaliselt poole odavam. Kuna otsustasime ise dokumentidega koera muretseda ( et vanemad poleks suguluses ja oleks tax mis tax, mõtlen iseloomu), siis arvestasime kõrget hinda....JUHTUS aga nii, et KNL kodukal pakuti just seda, mida meie otsisime, ja kui asja uurisime, selgus, et igati vahva ja väga heade tunnuste/ omadustega koerake (head vanemad) müüdi ära väga odavalt 2500.- Nüüd on ta meie peres pea kuu aega elanud ja ise oleme väga rahul ja õnnelikud (kuigi esialgsed tuppa pissimised ajasid marru).

Ühesõnaga tahan öelda, et surfa netis ja loe Börsi( 2 kuud tagasi oli ka seal kuulutus isase taxi äraandmise kohta, meie helistasime õhtul ja teda looomulikult enam polnud).
Ja kokkuvõttes, olgu see koer kas 4000.- või 2500,- selle summa eest saad sa endale SÕBRA!!!, sellele mõeldes tundub rahasumma olematu ehk mõttetu!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!