Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müün
toitumisprogramm
 
irene 02. veebruar 2002, kl 21.24
Koostame individuaalseid loodustoodetel põhinevaid õige toitumise programme. Lõpeta kurnavad dieedid, muuda oma kehakaalu ja ümbermõõte, vabane stressist ja väsimusest jpm. Mugavalt ja lihtsalt. Tulemuseks tervem ja edukam inimene. Konsultatsioonid Tallinnas järgmise nädala lõpuni tasuta.
 
~alle-aaaaaaaaa... 03. veebruar 2002, kl 20.10
no kas äri ei lähe või milles asi!? kirjuta kohe,et HERBALIFE ja keegi ei tunne huvi! või on veel mõni lollike? juba aastaid tagasi toodi HERBALIFE piraattoodangut ja tehti äri.kas kirjutan veel või aitab? aga need tobedad kuulutused ja tööpakkumised-kaua võib siis lolle lypsta!!!!! söö ise(kui julged)!
 
irene 03. veebruar 2002, kl 20.41
Sellepärast kirjutangi, et kasutan ise ja olen tulemuse saavutanud. Ja olen väga rahul. Ei ole veel ära surnud, ega kavatse veel niipea surema hakata. Piraatkaubaga ei ole ka tegemist. Kui ei oleks vastavaid lubasid ja sertifikaate, ei lubataks teatavasti ka kaupu üle tollipiiri tuua. Või arvate, et keegi toob salaja kotiga üle piiri või kuidas?
 
~alle-aaaaaaaaa... 04. veebruar 2002, kl 05.37
ka usklikud kiidavad oma usku,aga kyll sa aru said,millest jutt muidu poleks ennast kaitsma hakanud! igal lollil oma lõbu... ja ega keegi kotiga yle piiri too(kuidas sa nii loll oled voi oled ohver?) kysi vanemate tegijate käest las valgustavad sind! mina selle teema juurde enam ei tule!
 
meeli 05. veebruar 2002, kl 13.05
Kas oled ka nende õnge langenud? Mul umbes aasta tagasi juhtus, kui lugesin Õhtulehest, et vajatakse 15 vabatahtlikku kaalulangetajat. Keegi Merike kuulutas. Helistasin ja uurisin igatpidi, et millega tegu. No oleks see Merike siis poole sõnagagi maininud, et Herbalife aga ei. Ma lollike vantsisin siis kohale. Tuppa sisse astusin, siis sain kohe aru millega tegu, kõik kohad Herbalife potsikuid-totsikuid täis. No ja see jutt, et igaühele oma programm tähendab vaid seda, et kas sööd sama pulbrit üks kaks või kolm korda päevas. No oleks ju olnud aus kohe telefonis öelda, et tema tegeleb Herbalifega??? Ja vaatan, et praegu on Õhtulehes alati mõni selline koht, kus ikka vajatakse 15 vabatahtlikku ja lollikesed siis kiirustavad, et ja helistavad, et kas on ikka veel vabu kohti seal rühmas.
 
markell 05. veebruar 2002, kl 14.34
jääb nagu arusaamatux et millest halvad kogemused?
peax ju ammu teada olema et mingit pulbrit süües saledaks ei saa või mis?
 
skorpik 16. veebruar 2002, kl 23.10
Pulbrit süües ei saa saledaks,aga kuidas siis saab?Ma olen kõike proovinud talemust ei kusagil.
 
eks jah 17. veebruar 2002, kl 00.48
Miks kõik arvavad, et söömine aitab saledaks teha. Kõik, mis suhu pistad nii lahja kui rasvane toit on ikka nagu patarei, et laed oma keha, et suudad liikuda, mõelda jne. Miks sina sööd mõnu või depreka pärast jne? On tõesti võimalik kaalust maha saada tasuta ja ilma pulbrita, aga jah inimestel pole püsivust. Tavaliselt mida vanemaks saame seda suurem tähelepanu ja tegevus on seotud mõtlemisega jne, aga keha? Sellele otseselt otstarvet nagu polegi. Keha on selleks, et liigutada ja tee seda.
 
irene 17. veebruar 2002, kl 15.05
Mul on endal praegu programm pooleli. Tänaseks olen lahti saanud 11 kg, 4-5 kg oleks veel vaja. Kes on huvitatud, meilige mulle, jagan kogemusi. Ma ka algul ei uskunud, siis mõtlesin, et proovin, aga tulemused on tõesti suurepärased, lisaks kilode kaotusele veel hea enesetunne, rohkem energiat, väiksemad ümbermõõdud ja vähem tselluliiti. On muutunud ka minu toitumisharjumused. Ei mingit näljutamist. Isegi shokolaad ei tekita enam mingeid emotsioone. Tegelikult hakkame tööle nendega, kes on asjast tõsiselt huvitatud. Proovida ei ole siin midagi, firmal on 22-aastane kogemus, tuleb kohe alustada ja loobuda 5 kg kuus. Ja mis peamine, konsultant jääb kogu programmi ajaks Teiega kuni soovitud tulemuse saavutamiseni.
 
anni 17. veebruar 2002, kl 22.16
Oleksin väga rõõmus kui sa jagaksid ka mulle oma nippe kuidas oma kaalu vähendada ja tselluliidist lahti saada.Jään ootama.
 
free 20. veebruar 2002, kl 14.51
See 10-15 kilo mõne kuuga langetada pole ka mingi probleem ilma mingite programmideta, tuleb lihtsalt vähem süüa ja natuke liikuda ka. Nojah ja magusad ja väga rasvased asjad ära unustada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!