Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müün
PÄKAPIKUD
 
merca 01. november 2005, kl 20.55
Toredad päkapikud otsivad head kodu, kus tunneksid end hästi nii majas kui aias ja tooksid rõõmu ka pererahvale. Hinnad mõõdukad. Tallinna piires tuuakse kohale.
Meid saab näha www.pilt.ee/alittna
info veel 53 40 33 20
 
lilleke 01. november 2005, kl 21.01
Vara veel....:)
 
vaatame 01. november 2005, kl 21.42
http://www.pilt.ee/alittna
 
sirts 02. november 2005, kl 19.23
Mis need mõõdukad hinnad on ja kas nad tahavad kõik koos elada või saavad ka eraldi hakkama?
 
Tjunsu 18. september 2023, kl 11.17
Võimalik vaid Soomes. Töötukassa pakkus 48-aastasele naisele lõbusat ametit, mis teda siiski solvas Hea et veel ei pakutud tööd, põhjapõdra rakendi kutsarina või põhjapõdrana Snegurotskat ei pakutudki Restoranipidajaks õppinud naine töötas viimased aastad riigi transpordi- ja sideagentuuris erieksperdina. Päkapiku amet oleks olnud muljetavaldav tõus karjääriredelil Eestis võib siiski täitsa rahulik olla ja amigo baaris saab vanem naine ka tööd..Olenevalt isasloomade joobeastmest kuigi äkki vajab Amigo baar melu elavdamiseks ka päkapikke Pakun asendust-Ärma Joki Turismitallu! Palk kokkuleppel- tasuta! Boonused Puhas õhk/ 24/7 turva+ vaba jalutuskäik kogu Territooriumil. Kasv peab ka sobima
https://www.youtube.com/watch?v=Hdqv-2ZjUbc
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!