Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müün
soodne kütus!
 
Liepa 30. november 2005, kl 19.01
Tallinnas Mustamäe piirkonnas ära anda 40 L 95-bensiini hinnaga 10 kr/l. Pakkumine on kehtiv kuni 20.00-ni. Kes ees see mees. Kätte saab Nestest.

5166037
 
3 01. detsember 2005, kl 22.34
<www.kütus.ee>
 
Kütusekutt 30. detsember 2023, kl 19.01
Arendati lennukikütus mis on tehtud täielikult inimese väljaheitest sis kakatriibud taevas. Varsti pole vaja enam põlde väetada sest vantidest saab parema Kui sul kõht lahti, saad sooduspileti Kas suured tükid võetakse ikka välja või hakkavad need meile pähe kukkuma kuigi ega vist väga suuri tükke jäägi, kui sitt ventilaatorisse lennutada miskid kemmtrailsi laadsed triibud taevasse ja lõhn nagu Kehras Lennuki tagaotsas on auk, et kui peldikus vett tõmbad, siis lendab sealt kohe välja Klimatoloogid ütlevad selle loodusnähtuse maaga kokkupuutel et pasarahe Tuleb välja et sitast saia ei saa aga kütust küll. Geniaalne! Kõik lennureisijad peavad oma lennujaama kaasa tooma. Kes ei too maksab topelt. Ja loomulikult vastavalt lennukaugusele nt Sharmi kümme ämbrit, New Yorki vastavalt rohkem jne. Kui lennul asjal käia kompenseeritakse tagasimaksega noh kaks pange näppu paksu ja vedelaga, saab poole hinnaga pileti kes jõuab tünnidega kütust kohale tirida saab kohe pingile puhkama ja lendu. Soomes läks kalakasvandusega mis pidi olema uus hitt asi lõrri ja kaladest tehakse biokütust meil jällegist läks katkusigadega nihu nende jaks soetatud põleti tootis + molekullide asemel hoopis negatiivset tumeenergiat 2000 eesti siga mis oli testhaigusega seagripis kui metsiga 1 km eemalt sealt möödus saadeti need sead poola biodiisli tootmisele
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!