Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Müün
M: Digilaud (Wireless Trust Tablet)
 
Jan 02. märts 2009, kl 22.39
Müüa praktiliselt kasutamata Trusti Wireless Scroll Tablet TB-4200 - http://www.trust.com/products/product_detail.aspx?item=14070

Kõik vajalik olemas - http://fotoalbum.ee/photos/tablet/sets/701421/

Asub Tallinnas. Hind 900.-
Min Yang 27. august 2020, kl 07.28
Vist on juba vananenud teema... aga soovitan kindlasti vaadata seda XP-Pen asja.
Väikesed ostusoovitused ehk. Osta kindlasti Deco -seeria laud. Nad pakuvad veel Star jms, aga Deco on nendest parim. Uuendavad draivereid igakuiselt, mis ühildub uusima tarkvaraga jne

Minu isiklik tool of choice on XP-Pen Deco 03 ( https://www.xp-pen.com/product/89.html ) Wireless Drawing Tablet , mida oman juba ca 2 aastat või nii ja kulumisjälgi ei olegi. Kasutan seda lauda igapäevaselt. Keskmiselt 8 tundi päevas. Seevastu Deco Pro , mis on nendest kõige uuem, kulub. Kulub VÄGA ruttu sellise kasutamisega. Plaat ise ja nibud pliiatsi otsas. Need on küll vahetatavad, aga ei maksa nii vähe, et korraga hulgi osta. Survetundlikkus ja joonistuspind on seevastu mugavam pisut.

Veel on valikus XP-Pen Artist Seeria , mis kujutab endast siis monitori, mille peale saab pliiatsiga joonistada. Oman seda. Väga mugav teatud juhtudel.. oluliselt kallim kui table-top lauad. Mõeldud enamasti vabakäe joonistamamiseks ja 3d mudeldamiseks, kuivõrd lihtsamaks shoppamiseks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!