Oleme mõned kuud koos olnud.Algul ta oli hästi hoolitsev,armas,rääkis ühisest kodust jms.Tutvustas mind oma vanematele-sõpradele.Ostab kingitusi jms.
Aga.. Hiljuti ta tuli ja ütles,et ta ei tunnegi vist midagi mu vastu ja kadus nädalaks ära.Peale ma ka ei käinud,kadus siis kadus. Siis ühel päeval helistas,et tahab mind näha ja rääkis,et ikkagi meeldin talle ja tahab minuga koos olla aga ei saa aru,kuhu need tunded vahepeal kaovad.Ja et ta ei taha suhet.Tahab minuga "niisama" olla. Ma ei saa sellest aru..
Ta nüüd on taas rohkem mu eest hoolitsema hakanud,näeme üksteist,käime sõpradel külas,käisin peol,siis tundis muret,kuidas pidu on ja hommikul vara helistas,et kas kõik korras jms. Miks ta niimoodi käitub kui samas tema suhet ei taha? Ma loen ta käitumisest välja,et tal ikka mingid tunded on mu vastu? Või loobib niisama sõnu? Kuigi tegudega näitab seda,mida iga naine mehelt ootabki.
Tean,et sõnniga tuleb nii-öelda kassi-hiire mängu mängida ja ma olengi enamus ajast "kadunud" ja ta meeldib mulle väga aga see teadmatus ajab hulluks,et mis ta peas ikkagi toimub.
On ta ettevaatlik/jälgiv ? Millal sõnn on valmis niiöelda suhtesse astuma?
Aitähh,kes vastavad :)