Sodiaagi nurgake
Lootusetu sõnn mees
nii on ja jääb 15. november 2016, kl 06.23 |
Järjekordne poolemeelne unistaja, kes oma tegudega on jätnud endast Loll Ivani mulje ja nüüd hädaldab kui teda on selle eest lõplikult maha kantud. Karma on tõepoolest bitch, aga kes seda ette teadis, eksole. Naudi oma tegude vilju ja ära hala! Sind ei taheta, jäta see endale sügavalt meelde!
Kaljukits 15. november 2016, kl 13.20 |
Mina olen kokku puutunud kahte tüüpi sõnn mehega.
Esimene neist paistis algusest peale ebausaldusväärne. Kunagi ei saanud tema kaisus uinuda ega hommikul ärgata. Kui kuskile sai mindud, siis alati mööda kõrvalisi teid, et keegi meid koos ei näeks. Üleüldse varjati igal võimalusel kõige ja kõigi eest. Kui ütles et pole võimalik kokku saada, sest läheb magama või tööasjus kuskile siis oli alati hoopis teise juures. Ja tal polnud mitte kunagi sinu jaoks aega. Alati oli kiire. Ei mingit kindlustunnet mida sõnn peaks tegelikult pakkuma.
Ja siis on see teine sõnn mees. Algusest peale ääretult hooliv. Veedaks iga oma vaba aja koos. Kui peab kuskile minema siis sa ei kahtle kordagi kas valetab v mitte.. Usaldad täielikult.. Ja siis saadab ta ise pilte ja kirju kui miskit teeb.. Lihtsalt sellepärast et igatseb. Alati leiab sinu jaoks aega, isegi töö ajal Ja soovib juba pikemat aega kõigile oma sõpradele sind tutvustada.
Seega vast ei tasu niipalju tähtkuju vaadata, vaid seda kuidas sinuga käitutakse. Kas oled inimese jaoks oluline või oled lihtsalt mitte keegi.
Esimene neist paistis algusest peale ebausaldusväärne. Kunagi ei saanud tema kaisus uinuda ega hommikul ärgata. Kui kuskile sai mindud, siis alati mööda kõrvalisi teid, et keegi meid koos ei näeks. Üleüldse varjati igal võimalusel kõige ja kõigi eest. Kui ütles et pole võimalik kokku saada, sest läheb magama või tööasjus kuskile siis oli alati hoopis teise juures. Ja tal polnud mitte kunagi sinu jaoks aega. Alati oli kiire. Ei mingit kindlustunnet mida sõnn peaks tegelikult pakkuma.
Ja siis on see teine sõnn mees. Algusest peale ääretult hooliv. Veedaks iga oma vaba aja koos. Kui peab kuskile minema siis sa ei kahtle kordagi kas valetab v mitte.. Usaldad täielikult.. Ja siis saadab ta ise pilte ja kirju kui miskit teeb.. Lihtsalt sellepärast et igatseb. Alati leiab sinu jaoks aega, isegi töö ajal Ja soovib juba pikemat aega kõigile oma sõpradele sind tutvustada.
Seega vast ei tasu niipalju tähtkuju vaadata, vaid seda kuidas sinuga käitutakse. Kas oled inimese jaoks oluline või oled lihtsalt mitte keegi.
Kits kaljul 15. november 2016, kl 13.30 |
Lugupeetav Kaljukits ehk lisab tolle teise sõnnivariandi puhul, et kaua juba tunnete teineteist ja kas peale kolmandat tuttav olemise aastat ka veel omi tegemisi ja pildikesi ja igatsusväljendusi saadetakse või kas ollakse kenasti pereellu sulandunud. Noh, siis lohutan - see ideaalne sõnnikene on lihtsalt väga osav ja naudib elu sinule nähtamatult. Ja elu nautimise all pean silmas teiste naiste tunnustuse ja tähelepanu otsimist/leidmist.
Kaljukits 15. november 2016, kl 13.58 |
konkurss 16. november 2016, kl 11.53 |
konkursile teiselt Kaljukitselt :) 16. november 2016, kl 18.31 |
Capri Saks 17. november 2016, kl 19.04 |
Kaljukits 17. november 2016, kl 19.37 |
to Kaljukits 17. november 2016, kl 20.35 |
Kaljukits 17. november 2016, kl 22.23 |
Kus ma olen öelnud, et mehed on pahad? Ainus, mis olen öelnud, ongi olnud eelnevatele kommentaaridele vastu, mis sõnn meeste kohta ainult halba ütlevad. Ütlesin vaid, et minul on kahtepidist kogemust, kusjuures üks neist ülihea, seega ei tasuks siin niimoodi kritiseerida tähtkuju järgi. Ja kuskilt otsast olen mina hoopis see, kes siin ruigab ja mehi pahadeks sõimab? Põhimõtteliselt ainuke kommentaar, mis midagi head sõnn meeste kohta ütleb. Veel vähem olen öelnud, et ma olen vastupandamatu või teenimatult alahinnatud. Mitte ühtegi lauset pole olnud minu enda kohta või kuidas ma ise olen olnud nendes suhetes.
Või tundsid ennast ära selles esimeses sõnn mehes, et paned mulle sõnu suhu ja nii mööda kommentaare pillud? Läks vist hinge. :)
Või tundsid ennast ära selles esimeses sõnn mehes, et paned mulle sõnu suhu ja nii mööda kommentaare pillud? Läks vist hinge. :)
:) 18. november 2016, kl 12.20 |
Kaljukits 18. november 2016, kl 13.20 |
kaalud 18. november 2016, kl 13.42 |
kaljukitsega horoskoobi järgi sõnnil ülim sobivus, kuid eks oleneb väljakujunenud isiksuste iseloomudest, harjumustest, väärtushinnangutest, suhtlemisoskusest ja paljust muust, kuidas omavahel hakkama saadakse.
sõnnmehega õnnestub kooselu ideaalselt, kui teda austada (juhul, kui on see kaljukitse kirjeldatud ideaalne mees muidugi) ning mitte näägutada, nõuda ja kiirustada. kamandamist sõnnmees ei talu, siis on sõrad vastu reaktsioon ja kui naine seejärel registrid valla tõmbab, ongi pahapaha. ülirahulik sõnnmees võib järjekindla targutamise ja torkimise tagajärjel väga sarkastiliselt ja jõuliselt omi seisukohti kaitsta, mis naise mossitamistuju muidugi süvendab ja asju pakkima paneb...
kaalude esindajana naudin täiega ideaalse sõnnmehe rahulikku koduarmastust, stabiilsust, mehisust, hellust, turvatunnet, head seksi ja imetlust. omalt poolt lasen tal olla juht ja arvamusliider - meil on päris kaua väga hästi...
sõnnmehega õnnestub kooselu ideaalselt, kui teda austada (juhul, kui on see kaljukitse kirjeldatud ideaalne mees muidugi) ning mitte näägutada, nõuda ja kiirustada. kamandamist sõnnmees ei talu, siis on sõrad vastu reaktsioon ja kui naine seejärel registrid valla tõmbab, ongi pahapaha. ülirahulik sõnnmees võib järjekindla targutamise ja torkimise tagajärjel väga sarkastiliselt ja jõuliselt omi seisukohti kaitsta, mis naise mossitamistuju muidugi süvendab ja asju pakkima paneb...
kaalude esindajana naudin täiega ideaalse sõnnmehe rahulikku koduarmastust, stabiilsust, mehisust, hellust, turvatunnet, head seksi ja imetlust. omalt poolt lasen tal olla juht ja arvamusliider - meil on päris kaua väga hästi...
Kaljukits 18. november 2016, kl 15.34 |
Kuupealt vaadates 18. november 2016, kl 22.54 |
Õige. Kui Merkuuri- ja/või Veenusemärk on kas Jäär või Kaksikud, siis need võivad olla natuke argumendid, aga kui Merkuur-Veenus mõlemad ka Sõnnis, siis on seal vaid üks otsus - tema elab kolmsada aastat ja neist viimasel ilmselt selgub, et kallim ei nääguta, nõua, ega kiirusta ja kunagi võib pereloomise plaani võtta.
Samas, Veenus Sõnnis ehk annab partneriks samasuguse "stabiilse", aga Veenus Kaksikutes-Jääras kisub teda keemia poolest täiesti vastandlike naiste suunas ja need siis pannakse kolmesajaks testimisele, sest kiire naine pole kindlasti truu, kiire naine põletab raha ja mis kõige hullem - kiire naise mõtted jäävad Sõnni juhtmetesse kinni, ta ei saa kohe aru ja millest aru ei saa, on kindlapeale tema naha üle kõrvade tõmbamine. Seni kuni mõikab, on vaikimisega juba kõik öeldud ja osa vett merre voolanud. Ja siis ongi selge, et see naise riukalik mõte tähendaski vee merre voolamise plaani. Vat nii "läbinägelik" on Sõnn.
Samas, Veenus Sõnnis ehk annab partneriks samasuguse "stabiilse", aga Veenus Kaksikutes-Jääras kisub teda keemia poolest täiesti vastandlike naiste suunas ja need siis pannakse kolmesajaks testimisele, sest kiire naine pole kindlasti truu, kiire naine põletab raha ja mis kõige hullem - kiire naise mõtted jäävad Sõnni juhtmetesse kinni, ta ei saa kohe aru ja millest aru ei saa, on kindlapeale tema naha üle kõrvade tõmbamine. Seni kuni mõikab, on vaikimisega juba kõik öeldud ja osa vett merre voolanud. Ja siis ongi selge, et see naise riukalik mõte tähendaski vee merre voolamise plaani. Vat nii "läbinägelik" on Sõnn.
3 kuuga abiellu, 6 kuuga lahutatud 18. november 2016, kl 23.37 |
Kaljukits 19. november 2016, kl 00.07 |
teema on alusetu 19. november 2016, kl 13.29 |
paraku 19. november 2016, kl 16.30 |
Just 20. november 2016, kl 15.13 |
cj 21. november 2016, kl 21.38 |
Mul sõnn mees. Tead nad nii mugavad. Suhte alguses ainult viitsivad end liigutada. Hiljem kui naine ette taha ära ei orgunni, ei liiguta koduseintest ka kaugemale. Isegi komplimente ei tee, lilledest rääkimata. Igav hakkab nendega. Ma ise naissoost sõnn, aga tavalisest särtsakam. Ma olen käega löönud ja tema pärast midagi tegemata ei jäta.
sõnn n kärts ja kärinal 21. november 2016, kl 22.18 |
Siin üks meessoost liige hõikas maha et selliste naistega võib ´igav´olla..
millistega on siis põnevam?? need kes ringi lasevad,ringi aelevad ja ning teid hästi grillida oskavad?? loomulikult! Aga paras! ja igal oinal ning oinataril oma mihklipäev!
Selles suhtes keegi meist maha vist ei jää,aga tundub et mehed peavad just ´suureks armastuseks´neid nahhaale kes üle laipade lähevad,hästi irvitada ja manipulleerida oskavad!
aga olge lahked,vaadake et te siis mõne linnukese pärast jälle sõnn n katuse alla haavu lakkuma ei tule!
( ei saa öelda et meie tähtkujust just priimused on aga,ise te mehed,igasuguseid vampe toidate,siis ärge tulge seda mis sümboliseerib rahu ja solidaarsust ka jalge alla tampige!)
millistega on siis põnevam?? need kes ringi lasevad,ringi aelevad ja ning teid hästi grillida oskavad?? loomulikult! Aga paras! ja igal oinal ning oinataril oma mihklipäev!
Selles suhtes keegi meist maha vist ei jää,aga tundub et mehed peavad just ´suureks armastuseks´neid nahhaale kes üle laipade lähevad,hästi irvitada ja manipulleerida oskavad!
aga olge lahked,vaadake et te siis mõne linnukese pärast jälle sõnn n katuse alla haavu lakkuma ei tule!
( ei saa öelda et meie tähtkujust just priimused on aga,ise te mehed,igasuguseid vampe toidate,siis ärge tulge seda mis sümboliseerib rahu ja solidaarsust ka jalge alla tampige!)
tühikargajad 23. november 2016, kl 22.31 |
Sõnn mehed on lihtsalt tühikargajad, kes vahetavad naisi tihedamini, kui oma sokke.. Alati peab keegi olema, keda võtta. Kui ühest tüdinetakse, siis eemaldatakse oma elust ja kiirelt uus töökaaslane või mõni teenindaja asemele - oleneb, kes esimesena ette juhtub. Vahepeal ka mitu samal ajal kui mõni naine silma teeb. Nii, et võivad tunduda ehk kõrval igavad aga tegelikult käib seljataga selline seltsielu. Ja jäetakse nad siis maha, kui sellest teada saadakse. Paistab ehk kaugelt, et minnakse sõnni juurest ära aga tegelikult sõnn on lihtsalt lits kaaslane. Ja igale uuele naisee öeldake, et oled ta esimene või heal juhul teine. Edu teile naiivitarid, kes arvavad, et leinud kodu armastava, rahulikku ja hooliva kaaslase. Vaadake parem mis seljataga toimub.
Lõpetage Ott Leplandi sõimamine 24. november 2016, kl 15.35 |
nii lihtne see ongi 24. november 2016, kl 16.11 |
nii lihtne see ongi 24. november 2016, kl 17.24 |
Lisa postitus