Oli mul ka selline sädemetelend see suhe jäärapoisiga. Voodis oskas, tahtis ja jaksas, ideedest ei tulnud kunagi puudust - üks pillerkaar teise otsa, aga mina armastan kindlust ja tasakaalu. Ei tekkinud neid tundeid, mida normaalseks koosoluks tarvis.
Praegu oma tasa-tasakese Neitsiga on seda kõike isegi liiga palju. Natukse igavaks tahab vahest minna.
Pidasin seda siin rohkem naiste värgiks, aga nüüd vaatan, et päris huvitav. Olen ka jäär ja sain veidi aega tagasi ühe kaljukitsest mimmuga tuttavaks. Teil tundub siin päris palju kogemusi olevat. Päris hea, kui te mulle spikri annaksite, mis head ja halvad asjad mind temaga ees ootavad.Päris hea tükk on ja tark ka. Aga natuke kreisi. Ja aru temast ei saa ma kohe veel mitte
mina ise ka Kaljukits ja minu kallis abikaasa on Jäär. No paremat suhet ja paremat meest annab ostida! Ma olen niiiiiiiiiiii õnnelik - praegune elu on võrreldes eelevate elukogemustega nagu hõljumine helesinises taevas pisikese valge pilvetupsu peal! :)) Meie igal juhul armastame ja hindame teineteist jäägitult! :)