aga: aga kas sa ise oled üldse truu? elu näitab, et need suured truuduse kuulutajad ise ühed parajad lehtsabad on.
15 aastat abielu: nu aga see see sinu viga ongi, sa pead kaksikut mõistma ja kõike peab koorima ja lahkama, aga kaksik polegi ju selleks mõeldud, sa kas võtad teda nii nagu ta on või eks ise tead siis mis välja tuleb. pole vaja teda enda jaoks kujunda ja voolida - enne teeb kaksik seda sinuga. ma olen ka tujukas jne, aga ma pole kunagi uimane - näiteks kalad. igalühel omad head ja halvad küljed.
Mina isiklikult ei aja kunagi kellegagi mingit "taktikat", intriige vihkan, olemuselt olen lihtne. Aga toon jälle näite, üks veevalajast töökaaslane oli selline intrikant, et ma ausõna kaotasin töö (läksin tegelt ise ära). kas nüüd pean kohe kuultama et veevalajad on intrikandid?
horoskoobid on huvitavad, aga uut teooriat enam sellesvallas ei tule. soovitan võtta horoskoope enda harimiseks/mõnusaks lugemiseks (laske neid koostada nii enda kui partneri kohta), et kui sa elad vot sellise tähemärgiga koos, siis sa ei tee neid vigu mida selle tähemärgiga ei tohiks teha. aga siin sodiaaginurgas loeb ainult see, kes on liiderlik ja kes pole, irw. kah amatöörid olete küll, kas üldse keegi mõnda isiklikku horoskoopi läbigi on lugenud, seda muljet küll ei jää.