Hullukesele, kui sa veel seda vana teemapüstitust loed: kangeid naisi veevalaja mees ei salli. olen sellisega üle 4 a koos elanud ja kurb küll, kuna teda nii armastan, olen lasknud tal endast kogu omale iseloomuliku kanguse välja juurida.
Natuke pealetükkivaid naisi siiski ootavad. Meie tutvusime ööklubis, kus ma temale, kui atraktiivsele meesterahvale, terve õhtu jooksul märku andsin, et ta võiks minuga juttu ajama tulla. Kui pidu hakkas lõppema, loobusin ja lasin ta silmist. Siis ta tuli, ei öelnud ühtegi sõna ja juhtis mu tantsuplatsile. Ja sellest päevast jäime kokku.
Aga nagu kõik eelnevad naisterahvad on rääkinud, oi, see ei ole üldse olnud kerge. Veevalaja mehe jaoks on suhe läbi esimese tüliga. Ütleb, et ei viitsi pingutada. Ütleb asju, mida hiljem kahetseb.
Nagu ütles lilleke, enamus aja justkui oleks suured tunded, aga siis toimuvad mingid kummalised manöövrid ja kõik on justkui alguses tagasi.
Üldiselt ei ole veevalajad dresseeritavad ega kodustatavad. Sõbrad on väga tähtsad ja nendega meeldib pidudel käia. Kui teed skandaali, kui ta naaseb hommikul kl 05 ja nii iga nädal 3 korda, siis ütleb ta, et kui ei sobi, siis koli minema.
Juba suhte alguses sain aru, et kavalusega ja salakavala manipuleerimisega seda meest ei püüa ja ei hoia, sest nad kuidagi tajuvad ikka su tegelikku loomust ja kavatsusi. Mitte üksi mees varem ei suutnud sellest aru saada, aga tema kahjuks saab.
Kokkuvõtteks: hästi ülbe ja kange maailmakodanik. Aga samas, kui on head päevad, siis on ta ülihea mees..