Oli yks imelik asi 1997 aasta martsis,siin,NJ-s.Oli 6htu,kyllalt hilja,nii pool kymme.valjas oli pime ning nagin jarsku eemal ylalt allalngevaid tugevaid valgusekiiri.Vahtisin nagu lummatud.Yleval tiirles v6i p66rles midagi suurt ja ymmargust,kolm erakordselt tugevat,kyllalt laia valguskiirt otse alla suundumas,pulsseerivalt.M6tlesin,mis see on.Et kas t6esti ufo?Olin yksi kodus.Televiisorist vaadatud ja raadiost kuuldud hirmutavad lood,kuidas inimesi kaasa viidud,soome naide jm.,takistasid mind valja minemast.Vahtisin seda k6ike labi laia,4-poolse terrassiukse.Tahtsin naabritele helistada,et julgust v6i selgust saada,kuid pidasin ebaviisakaks nii hilja helistada,pealegi kartsin,et m6tlevad,olen p6runud,ka m6teldes,ehk kaob ara,siis seda enam.
Nii ma siis vahtisin seda nagu n6iutud.M6tlesin,ehk on selle koha peal mingi vaike lennuvali.m6ni paev hiljem uurinult t6desin,selle koha peal pereelamud nagu ikka.
T6esti,siiani kripeldab,mis see oli.Pysis seal poolteist tundi.Lennuk see polnud,helikopter ka nii kaua ei seisa yhel kohal.Ja see kais ju ringiratast!Minu jaoks siiani m6istatus.Kunagi hiljem nagin USA TV_st ufo-saadet,kus oli juttu nagu oleks 97.a,martsis NJ-s ufot nahtud!Ma tean et nagin,kuid ei tea,mida.