petmise võib ju seljanärviga ära tunda, aga kui mees seda eitab, ütleb, et tal pole kedagi ja Sa mõtled asju üle, kas siis lahutaksid ikkagi abielu ära, lihtsalt nii igaks juhuks, et äkki...?
seda enam juhul, kui enamasti ollakse ikka ka sinu vastu piisavalt kena, et mehe käitumisest osa, mis Sulle väga ei istu, tema veidruste hulka arvata, millega tuleb abielus olles leppida ja parimal juhul saab sellele ehk vaid n.ö tähelepanu juhtida, et see või teine asi Sinus ebamugavust tekitab ja parema meelega Sa ei soovi selle kordumist...
muide, minu ambur oli suuteline oma kätumist korrigeerima, kuid nii, et uute harjumuste lisandudes sain alles peale abielulahutust teada, et need "uued harjumused" ja tema uued põhimõtted olid vaid pettemanöövrid, et minus kahtlusi ei tärkaks ja tema ikka rahulikult saaks "sõpradega" väljas käia.
tundsin teda kui põhimõtetega ja perest hoolivat meest ja ta kasutas seda minu usku temasse 100% minu vastu ära. kogemus see mulle oli ja oi missugune, kuid teistele sellise õppetunni saamist ei soovi - elust õppida ja targaks saada võib ka teisiti. ja loodan, et minu ambur oligi ehk erandeksemplar, kuigi millegi pärast kahtlen selles väga... kah seljanärv, mis selles kahtlema paneb. :)