Sodiaagi nurgake
Ainult amburitel paluks teemat kommenteerida.

??? 27. august 2010, kl 20.53
Aga kui on ühine laps ja elatakse koos? Kas siis ka petmist ei andesta?

ambur olen 27. august 2010, kl 21.29
siis on parem osa kooselust läbi saanud, läheb halvema poole.

kütt 27. august 2010, kl 22.19
Mina ei andestaks, olgu või kümme last ja kooselul oleks lõpp. Reeturiga mina ühe katuse alla ei mahu.

ambur 27. august 2010, kl 22.33
Olen nagu Ann

Nambur 28. august 2010, kl 11.43
Lapsega kokku saada laseksin, aga sinuga oleks igasugune soe läbisaamine lõppenud: ela elu, mille valisid!

küttttt 12. september 2010, kl 01.19
ja kui liiga palju armastad 10 lapse reeturist isa , siis jääd tema juurde, kuna sellised kergeusklikud , naiivsed me oleme .

Ma loodan alati paremat ja et järgmine kord ta nii ei tee ning lõpuks mõistan, kui loll naiivne ma olin ja lahkun ise.

amburi tõusumärgiga 13. september 2010, kl 03.46
Nii mu õde kui mina oleme Amburi tõusumärgiga ja eelnimetatud omadustest paljud täkkesse: ausad ja otsekohesed ning ebaõiglust ei salli silmaotsaski, valetada ei oska - ei näe mõtet ka.
Ja kõiksugu loomapiinajad olen ka valmis esimese hooga maha lööma, loomad-linnud ja ka putukad lähevad mulle väga korda.
Huvitav, et peaksin tähtkuju järgi rohkem maamärkidega sobima, aga parim klapp on olnud meestest Amburi ja Jääraga, siiski Skorpioni ja mitme Kalaga ka.

Thenipitiri 03. oktoober 2010, kl 15.55
Olen samuti ambur, N . Neid möningaid kirjeldusi lugedes, leidsin ka end ülesse. Kui teemaalgataja ütles et "Tuhnin pidevalt raamatutes, loen kõikvõimalikke artikleid, uudiseid ja kui midagi jääb arusaamatuks, pean kohe välja uurima. Olen väga emotsionaalne, kui rõõmustan siis nii,et paljud vaatavad,et olen totu, kui vihastun siis võin maja ära lammutada :).Hindan inimestes siirust, ausust, hingelisust ja emotsionaalsust.
Minu lihtsus,siirus ja avatus on tihti ka minu hukatus, kuna minusse kiindutakse väga kiiresti ja kergesti.
Siis need on täitsa minu moodi. Kui juba ülbus ja selline kaitsepositsioon jutuks tuli, siis mulle öeldi selle kohta, et Amburitel on halb iseloom. Ja seda ütles veel eriti inimene, kes ei teadnudki mind õieti vaid ta tõi põhjenduseks selle, et kui ta sõbrad Amburid käituvad nii, siis on kõik Amburid sellised. Täielik absurdsus, selle järgi ei saa kõigile silti külge panna! Aga ma ei saagi muud teha, kui ma selline olen. kui inimene mulle ei meeldi, siis ma ütlen selle otse välja, ma ei keeruta selllega.
Kui "kütitar" rääkis et suudab poole tunniga inimese rääkima panna, siis on ka mul selline nö vöime olemas. See lihtsalt on minus olemas. Ma nö lähenen neile mingi nurga alt ja suudan nad rääkima panna sellistel teemadel, mida nad ei julgeks ka oma lähedastematele inimestel rääkida, ehk on see tingitud sellest , et võõrale inimesele või kellegile keda sa vähe tead , on asi lihtsam ära rääkida. Kui tänu nendele rääkimistele olen ma paljudele usaldusisikuks - nad räägivad mulle oma muredest ja probleemidest, ma aitan neid. Isegi kui see ka väga vöimatu on, räägin ma nejndega, olen toeks neile ja teen kõike, et nad oma tegemistes alla ei annaks.
Samas kui inimene on millegi eriti hulluga hakkama saanud, milles mina olen kannataja. Siis neil on tükk tegemist et minult andestust saada. Ma ei jaga neid andestusi suvalt, kiirelt või nii lihtsalt.. Ma olen pika vihaga, vöin andestada , kuid ei nusta elaes, mida mulle tehtud on.
Muidu olen ka selline abivalmis , sõbralik , julge. Tavaliselt olen mina see kes peab kellegiga rääkima minema või tegema midagi , sest teised ei julge, ei taha või kardavad.. mis kohati on mõne kohapealt vaadates üsna naljaks.Üldjoontes ilen ma selline rõõmsameelne, kuid jah , tuleb ette ka sellised halbu päevi, kus ma vöin inimestele nii halvasti öelda , et hiljem kahetsen seda. Tuleb ette päevi või nädalavahetusi , kus ma terve pääv lihtsalt nutan patja , nagu täitsa tõsiselt. See võib ju muidugi olla sellest, et kõik on nii üle kooormatud, et ühel hetkel ma lihtsalt murdun ja ei leia oma muredele ja asjadele põhjust..

HAHA 28. november 2022, kl 20.00
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!