Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
kuidas aru saada, kas jäär-mees on armunud?
 
huvitav teada 25. jaanuar 2011, kl 15.50
Ta tiirleb vahelduva eduga mu ümber, ajame juttu. Vahel harva teeb mõne komplimendi ka. Kui tahtsin sellise tilpnemise ära lõpetada ja mitte suhelda, käitus nagu solvunud laps ja polnud nõus ära lõpetama. Omavahel olles tal silma säravad ja silmis pilk, et sööb mu kohe ära, aga peale kallistuste pole mitte midagi muud üritanud. Mis see on?
 
hmh 25. jaanuar 2011, kl 16.34
sama küsimus :D
 
a 25. jaanuar 2011, kl 17.55
aegamisi, kuhu kiiret? nii isegi leiad endale sõbra pikkadeks aastateks.
kuigi tähtkujust alati ei olenegi.
 
tjah3 25. jaanuar 2011, kl 22.46
Täpselt nagu "minu" Jäär. Aga ma olen juba tüdinud ootamast. Konkreetset lähenemiskatset ei tee, samas on väga solvunud, kui tahad temaga vähem suhelda.
Kas Jäär ongi Eriti Möku tähtkuju? Eeldabki, et naine murrab teda?
 
ei ole nii 25. jaanuar 2011, kl 22.49
Kui jäär mees on huvitatud tõeliselt, siis ei anna ta hetkekski asu. Ja enne ei jäta kui sihtobjekt on tema :)) Seega, nagu arvata võite, olengi nüüd tema. Tõeliselt romantiline ja armas mees on:)
 
Poppi 25. jaanuar 2011, kl 22.52
Tundub siiski, et su jäärake sinusse armunud on :)

Jäärad kui tulemärgid löövad armudes lausa lõõmama (muidugi ka muudes äärmuslikes olukordades). See tuli võib nii võimsaks paisuda, et hoia eest, et sind ennast ära ei põleta. Selline armupalang on vahva kui endal ka samad tunded tema vastu on.

Aga hoiatus! Kiire tuli võib sama ruttu vaibuda, kui tekkis. See on jäärade puhul üks paha omadus. Rõhutaksin siin sõna "võib", see ei pea nii olema.

Mul on jäärast abikaasa ja kooselu mulle temaga meeldib. Aeg-ajalt purskab tuld, mis mulle teeb nalja. Aga kerge on teda vajadusel maha rahustada.
 
tjah3 25. jaanuar 2011, kl 23.53
Poppi,
kui kaua seda Jäära lõõma oodata tuleks? Või see leige küdemine ongi see kiidetud "lõõm"? Ohmigod ...
 
Poppi 26. jaanuar 2011, kl 01.16
:)))))

Leige küdemine nüüd lõõm küll pole. Aga ega lõõma pruugigi igaühega tekkida. Ehk oleks tark selle teadmisega leppida.
 
tjah3 26. jaanuar 2011, kl 01.30
Aga miks ta siis mind rahule ei jäta?
 
Poppi 26. jaanuar 2011, kl 09.07
Ei oska nii vähese info põhjal tõesti öelda miks ta sind rahule ei jäta.

Iga inimene on erinev, peale selle on ka palju mõjufaktoreid miks me just sellised oleme nagu oleme. Vale oleks arvata, et kõik ühe tähemärgi esindajad ühtemoodi käituvad, neile on lihtsalt iseloomulikud teatud käitumisjooned. Pigem võiks astroloogia olla abistav, mitte ilmtingimatu tõde.

Mis tähemärgist sa ise oled, tjah3?
 
aga 26. jaanuar 2011, kl 09.16
Jäär mees on suur suhtleja ja võib lihtsalt oma meelt lahutada. Aga kui ta on kellestki ikka väga huvitatud, siis oi - oi - oi, seda tulisust ja temperamenti!
 
AmburN 26. jaanuar 2011, kl 10.31
Mul on kodus jäär. Suhe on meil olnud 5a. Ma ütleks, et mul äärmiselt rahulik jäär, kange küll, aga ei ta purska tuld ega möirga. Selline mõnusalt rahuliku sooja olemisega. Mina olen meie pere temperamentsem pool. Ambur on vist kuumaverelisem?
Meil loksus kõik ise paika. Oma esimesel kohtingul oli meil mõlemal vastastikune tunne, et nii see on nüüd see õige vahepeal oli küll tunne, et libiseb käest, ikkagi 200 km oli meie vahel, aga ma hoidsin rauad tules..... ja nii me olime 1,5a. kaugsuhtes. Asjast sai asja ja väga head.
 
teadja 26. jaanuar 2011, kl 10.48
jäär-mehed on enamuses flirtijad ja ei jäta kunagi juhust kasutamata, et naistele komplimente öelda või niisama naiste läheduses tiirutada. kui aga jäär armunud on, siis ei saa sa tast enam rahu. ta teeb sinu heaks kõik, toob ka tähed taevast, kui soovid. jäära puhul ei ole võimalik mitte aru saada, kui ta tõsiselt armunud on - ta vajab su tähelepanu 24 tundi ööpäevas :).

on olnud kokkupuudet üsna mitme jäär-mehega ja sellele kirjeldusele vastavad nad kõik.
 
nõustun viimasega 26. jaanuar 2011, kl 12.02
Armunud jäär mees ei jäta tõepoolest naist rahule, ta teeb kõik võimaliku ja rohkemgi. Pole võimalik mitte aru saada tema armumisest. Ja tõepoolest, enne ta ei jäta kuni naine on tema. Ta üritab isegi siis kui näeb, et naine eriti huvitatud temast ei ole. Ning seda tulisem ta on kui tunnetab, et ka naine on huvitatud. Muide, loeb soove naise silmist ja enne kui silma pilgutada jõuad, on see miski täidetud - tehtud. Väga tähelepanelik mees on.
 
tjah3 27. jaanuar 2011, kl 00.57
Poppi,
Kaksik olen.
 
Poppi 27. jaanuar 2011, kl 08.57
tjah3,

ooo, no siis peaks teil klappi olema. Kaksik on suht paindlik ja igas olukorras hakkamasaaja. Sa oskad inimestele meeldida.

No hoian pöialt :) Kevad varsti käes, siis lähevad jäärad natuke hulluks (heas mõttes).
 
tjahile 27. jaanuar 2011, kl 09.26
oled ennegi murdama läinud nigut rasvunud buldooser mis siis nüüd on? oled ennem üle elanud kui su kohta rasvunud iseliikuv lihakombinaat öeldaks elad ka edasipidi üle ja muutumatult.
selline iga hinna eest meeldimine, näitab olematut enesehinnangut, alaväärsuskompleksi ja oma mina puudumist. sellised igaühele meeldida tahtjad ja teiste arvamust isegi mingi tühise salli ostmiseks vajavad ( peaasi et teistele meeldib) tüütused
 
puppile 27. jaanuar 2011, kl 10.05
oled hull selle halvas tähenduses kogu aeg,
 
sõnn 05. märts 2011, kl 15.22
Minu jäär ka ei jätnud rahule.. nüüd on purikas kodus .. isegi välismaale tööle ei lähe. Valvab oma kindlust siin :D Sa näita talle välja et oled huvitatud.. kui see ei aita ja kui ta on tõeliselt huvitatud siis saada ta pikalt. Tuleb tagasi su ukse taha kraapima. Võid kindel olla :DMInu omal läks 7 kuud aega ja siis oligi pumps ukse taga :D
 
Armunud n 20. mai 2015, kl 17.25
Mul sama teema, mis autoril. See lõputuna näiv nillimine on nii ära tüüdanud. Alati tahab suhelda aga ei puutu. Solvub kui ignoreerin. Ei jaksa teda enam ainult vaadata - tahaks enamat.
 
Kaal 20. mai 2015, kl 20.34
No ma ei tea, mis jääradest te siin räägite. Need on ikka tormakad mehed, kes tahavd kõike nüüd ja kohe ja piiravad väga aktiivselt. Valmis kohe kolima sinna, kus oled sina, töötama seal ligidal, kus oled sina, tegema plaane kohe, abielluma ruttu, kui on sinus kindlad. Selle mehe puhul ei tohiks küll kahtusi tekkida eriti.
 
Lõvi N 17. juuni 2015, kl 03.50
Tean üht Jäära meest, kes pidevalt vaatab ja imetleb ja tundub olevat armunud, kuid ta ei julge läheneda ja nagu ei soovikski juttu teha.
Eelmistest kommentaaridest järeldades olen komistanud siis ainult sellist Jäärade otsa, kes pole minusse tõeliselt armunud olnud, alguses nagu olid huvitatud, aga hiljem erilist huvi enam üles ei näidanud ja olid kohati külmad ka..
 
Lõvi naisele 17. juuni 2015, kl 11.18
Olen ka lõvi naine ja seis on täpselt sama :) Vahtis ja vahtis, lõpuks võtsin teema ise käsile ja kirjutasin talle. Käisime kord koos ka väljas (tema algatusel), pärast seda on vaikus olnud. Ju siis oli kaugelt parem vaadata või jumal teab, mis tal viga on, mida ta ootab?
 
küsimus lõvi naisele 17. juuni 2015, kl 11.24
Tundub olevat armunud? Millest sa seda küll järeldad? Ega iga vaatamine ju huvi tähenda.
 
.. 17. juuni 2015, kl 14.17
Sa saad sellest lihtsalt aru. Nagu Kaal kirjutas.
 
ehh 03. juuli 2015, kl 21.04
minu kogemus jääraga rääkis suht ringitõmbajast, kes vallutas igal rindel. see,mitu rauda tules oli korraga, ei tea ja ei tahagi teada-kogu toimunu rääkis enda eest ise. samas ma siiski leian,et asi ei ole tähtkujus, pigem ikka isikus endas. jäärad võivad ka väga erinevalt käituda, lähtu ikka inimesest endast, mitte tähtkujust. kui on kadunud, siis ei ole järelikult huvitatud, see on ju loogiline. seda enam kui enda poolt näitad huvi ja ära kaob, on kidnelt,et huvi puudub ja kui pikalt saadad, võib olla see ka selline põnevus, saab jahtida jälle. tuleb tagasi ja kui asi tõsisemaks kisub, on kadunud jälle.
kogemusi on inimestel kindlasti erinevaid, aga viimane, millele peaks tuginema, on küll tähtkuju.
 
sõnn 04. juuli 2015, kl 00.11
Kogemused 3 jääraga ja kõigi kohta saan öelda järgmist: päris alguses olid häbelikud/kohmetud, ju siis hindasid olukorda ning siis ootamatult muutusid ääretult pealetükkivaks oma kõnede, sõnumite, kutsetega ning edasi läks väga läilaks :)
 
Jäär mees 26. oktoober 2018, kl 19.06
Enda kogemusest ei nillinud väga kaua aega eemalt lõvi naist.
Kui sain aru et asi võib olla vastastikune siis andsin ka kohe mõista sellest
et aru saada kas raiskan aega või mitte. Nüüdseks olemegi koos ja väga hea kogemus.
Lõvi naine on ikka midagi erilist mille nimel tasub pingutada!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!