Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kalad naine ja veevalaja mees-sõbrad,armastajad?
 
Nikita 28. detsember 2011, kl 23.09
No,mis värk nende kahevahel käib?Aru ma ei saa?
Kas on siin sellist paari?Kogemused,sobivused?
 
Riina 29. detsember 2011, kl 00.24
Mul mees veevelaja, koos oleme olnud 15a. Läbisaamine hea,tülisi vähe ja kindlalt tean, et teisi naisi ei vaata.
 
ei 29. detsember 2011, kl 13.04
ei sobi horoskoobi järgi, ega ka muidu, kuna kalad on egoka ja enesekindla ning ülbe, tormaka veevalaja jaoks liiga nõrk märk ja varem või hiljem saab kala kannatada. kaladele sobivad paremini teised veemärgid. veevalaja aga sobb teiste õhu- või tulemärkidega kokku.
 
he 29. detsember 2011, kl 14.32
palju õnne sulle sellega, kogemus olemas. ja mitte veevalaja pole ego, vaid kalad on need ja veel hullem, ta ise ei pruugi märgata,kui ego ta on (reeglina ta ikka on teadlikult liiga ego)
Ma pakuks midagi sinna sõprade ja armastajate vahele.
 
juuni 29. detsember 2011, kl 20.43
kalad muidugi veevalaja jaoks nõrk, täiesti nõus. veevalaja tugeva inimesena ei mõista kalade hõljumist kusagil kõrgustes ja teiseks on kalad liiga tundelised ja uimased vv jaoks. arvan ka et ei sobi.
 
* 29. detsember 2011, kl 21.24
Mul õde kalad ja õemees veevalaja, koos umbes 16 aastat. Täielik tiimitöö kõik need aastad :), tülisid vähe - väga hea klapp omavahel.
Usun, et antud hetkel ei mängi rolli ainult päikesemärk, vaadata tuleks ka kuumärki, marssi ning veenust.
 
VEEVALAJA 30. detsember 2011, kl 10.51
suheldud kaladega ka, aga minu jaoks kalad liiga ludud ja unistajad, tasavägine suhe mul hoopis amburiga.
 
n veevalaja 30. detsember 2011, kl 11.39
Minul mees kala, ego missugune, oma maailmas kinni, kehtivad ainult tema arvamused ja mõtted.Mina vikne unistaja, teistega arvestaja ja oma arvamusi peale ei suru.Koos 17 aastat.Kuid ega meis mõlemas häid omadusi puudu ka pole.
 
VVn 30. detsember 2011, kl 14.43
nii uskumatu kui see ka pole minul selja taga 3 suhet kaladega ja no nii isetuid, selgrootuid ikka teisi ei ole.. mitte et nad halva iseloomuga oleks, aga no nii tagasihoidlikud ja kelgunöörid, eks ma selline domineerija-tüüpi ka, aga suhted kus teinepool pidevalt hõljub kusagil kõrgustes ja on kõigega nõus nagu lammas, siis lõpuks see ei ole enam huvitav kuskiltotsast. praegu olen koos veevalajaga, on küll suuri tülisid kuna mõlemad väga kange iseloomuga ja järeleandmisi ei tee, aga on ka häid ja huvitavaid aegu! niiet igaühele oma!
 
Vvn 30. detsember 2011, kl 14.44
kalad muidu hea iseloomuga, aga nende miinuseks on see, et nad sellised väheke arad, neid peab pidevalt tagant surkima ja julgustama, siis saab asja.
 
kalakese sõbranna 01. jaanuar 2012, kl 02.59
Mulle aga kalakesed meeldivad-egod on küll aga toob inimese julmalt maapeale tagasi.Ütleb otse inimesele näkku,kui on selleks täiesti õige aeg ja koht.Ma ei ütleks,et nad on unistajad aga omas seltskonnas super hea möllaja ja oma mure võin talle usaldada-head psühholoogid,sõbrannad!Araks neid küll pidada ei saa,pigem isegi ülbed-heal arvamusel endast aga ka see on kohati hea!
 
VVm 01. jaanuar 2012, kl 10.20
Võiks isegi nõustuda, et Kalad on otsekohesed, minu väikeste kogemuste põhjal on nad võimelised vägagi väljaütlevad ja täpsed olema oma ütlemistes. Isiklikult ma nendega muidu väga läbi ei saa, kalu kohates ma olen tähele pannud, et see on vastastikune tunne, et kumbki eriti ei tee välja teineteisest ja minnakse oma teed, pole mingit norimist ega sarkasmi ka, eraldi indiviidid. lihtsalt. Kuigi mul on kalad kuu märgis ja tõusumärk on vähk, veetase on päris kõrge, aga ei, mida ei ole, seda ei ole.
 
kalad on 01. jaanuar 2012, kl 15.00
kõige lahkem ja ennastohverdav sodiaagimärk. tihti on neil raskusi reaalsuse mõistmise ja omaksvõtmisega ning seljuhul peaksid tugevamad märgid , kes on palju kindlamad, andma neile tuge ja neid julgustama. kalade lahke ja ennastohverdav hing on tihti takistuseks tema enda võimaluste arengule. kalad on ümbritetud kui mingi roosa pilvega, kus nad pidevalt ise hõluvad, unistuste maailmas.
kusjuures ühist kaalude ja vähiga, ja need 3 märki on zodiaagi kõige õrnemad isendid.
 
kalad on 01. jaanuar 2012, kl 15.02
kindlasti pöörase ja jäärapäise veevalaja jaoks on kala liiga õrnake.
 
nudik 02. jaanuar 2012, kl 11.43
mul endal on kogemus VVn ja Km. ei hakka pikalt juttu tegema, ütleme nii, et keemia on, aga suhe on enamus ajast selline, et hoiad kahe käega peast kinni ja vaatad ainult kuidas halle karvu pähe juurde tuleb.
 
kogemus olemas 04. jaanuar 2012, kl 21.41
No,vot...minul oli 10 aastat tagasi suhe vm-ga ja see kestis 5 aastat.VM oli minus nii kinni,et ma ei saanud hingata ega normaalselt elada.Ja kui oma algatusel mitu korda lahku üritasin minna,sain tunda surmahirmu.Hullemat suhet pole minu elus olnud aga tunnistan,et muidu hoidis ja nunnutas mind nagu kristall vaasi. Kahju,kuid ei suutnud talle samaga vastata-küllap ma ei armastanud teda.
Tähtkujult kala-EGO
 
12 kuud 04. jaanuar 2012, kl 21.56
vabandan aga VM PALUN,ütle ausalt,kas tegelikult tunned ka nii nagu välja näitad?Kui suhe on lõpetatud jääb mulje nagu pole sul eelnevast sooja ega külma.Siiski arvan,et see on mask nagu keegi kuskil siin mainis,et oma tundeid ei näita aga partneri sisemuses on hea songida küll.
 
Kalad 26. jaanuar 2012, kl 18.46
Mu poisssõber on veevalaja ja me oleme nagu üksteise jaoks loodud, ei teki tülisid ja oleme kõik läbi arutanud, millest võikski tülid tulla, mõlemad mässumeelsed ja loomingulised veidi, ainult natuke liiga hajameelsed.
 
VVm 26. jaanuar 2012, kl 20.00
Hajameelsus tundub jah üks ühine iseloomujoon neil kahel olevat. Ma olen ise ikka tõsiselt hajameelne inimene, suhteliselt väiksest saati, aga see pole minu elu takistanud elamast muidugi. Lihtsalt kas on mõtet kogu seda ümbrust tähelepanelikult sisse võtta koguaeg. Vahest võid muidugi kogemata unustada mingi asja teise inimese kohta, siis saad küll natuke häbi tunda, aga ei tea, mind see nii väga ei häiri ja pole teisi inimesi ka eriti häirinud, pigem vahest võib naljakaid momente leida hoopis neist juhtumistest.

Kas kalad ja veevalaja m sobivad kokku? Mina ütleks, et jah ja ei, ühest küljest sobivad ideaalselt, teisest küljest absull mitte. Olen avastanud ennast täiesti võlutuna ühest kalad naisest, paraku oli ta ära võetud.Kuigi oli näha, et ka tema oleks võimaluse korral samaga vastanud. Üldjuhul polegi nii palju kokkupuuteid nendega enam olnud. Elu hakkab lühikeseks jääma juba.
 
hm 27. jaanuar 2012, kl 17.53
noo, need 2 on ju täiesti erinevad märgid - nagu öö ja päev. Veevalajad on väga elavad, energilised, domineerivad ja võimukad, tugeva iseloomuga ning külma olekuga, kalad aga on sellised õrnahingelised ja unistajad, kellel kogu elu on ainult üks suur roosa pilv, mis muudkui hõljub kusagil kaugustes. Veevalajale ikka sellist tallaalust vaja ei ole, pigem ikka midagi tasavägisemat laadi. Kalad ilmselt sobivad kõige paremini teiste veemärkidega või siis teise kalaga ja teise kalaga ilmselt kõige paremini.
 
veevalajast ja siis tuleb kala 29. jaanuar 2012, kl 20.18
Otsusta ise kas sobib või ei...naljaga pooleks aga väga täppi läheb ja võid sellega 80% arvestada.
Siinfoorumis on see juba välja toodud aga loe siit veel.

VEEVALAJA

Element: Õhk. Veevalaja Õhk on elektrist särisev ja etteaimamatu. Sa tead, et torm on tulekul, aga ei tea, millal või kui tugev.

Omadus: kindel. Veevalaja on inimversioon tornaadost, mis kandis Dorothy Ozi maale.

Sümbol: veekandja. Üleujutus. Uputus. Ülevoolamine.

Valitsev planeet: Uraan, äkiliste muutuste jumal ning Saturn, mahasurumise ja status quo jumal.

Lemmiktegevus: kellelegi näkku kargamine.

Lemmikraamat: “Surnud lemmikloomade mahaparseldamine lõbu ja kasumi pärast.“

Eeskuju: Kuldsõrm

Unelmate amet: küberinimene.

Domineeriv lause: „Vastupanu on mõttetu.“

Vastuvõtlik kehaosa: pahkluud, mis on pidevalt välja väänatud tänu kannapealt ümberpööramisele ja toast väljamarssimisele.



Lähene ettevaatlikult

Veevalaja, üheteistkümnes sodiaagimärk, paikneb Sõpruse, Intellekti ja Idealismi Majas. Lahke astroloogia kirjeldab Veekandjat kui kindlameelset, orginaalset ja idealistlikku individualisti, kes kohtleb kõiki inimesi võrdselt. Tegelikult on ta agressiivne ekstsentrik, kes kallab kõik, keda tal õnnestub nurka ajada, üle erinevate pentsikute ideoloogiatega.

Skorpioni kõrval on Veevalaja arvukuselt järgmine päikesemärk, kes kõige rohkem pidevalt kohalikku hullumaja külastab. Tema seisundi kohta mõeldi välja termin „isiksusehäire“. Kuna me oleme nüüd Veevalaja ajastus, siis võid enda lemmik-Veekandjas märgata rahutuse suurenemist. Harju sellega. Järgmise aastatuhande jooksul lähevad nad tihti üle piiri.

Veevalajad on Uraani ja Saturni kaksikvalitsemise all. Uraan, äkiliste muutuste planeet, toob endaga kaasa muutlikkuse. Saturn, dogmaatilisuse ja mahasurumise planeet, osutab paigalseisule. Veevalajas loovad need kaks raskeväelast etteaimamatu iseloomu, mis on lõhestunud muutuste loomise ja kindlustunde soovimise vahel. Veekandjad püüavad sundida maailma enda ümber muutma, et luua illusioon tavapäratust. Tegelikult nad kardavad muutusi.

Veevalajad on jahedad, mitte kirglikud. See on nii, sest nad kardavad, et lähedalt uurides saadakse aru, et nad ei oskagi kõikidele küsimustele vastata. Veevalajad ajavad tulevikku taga, selle asemel, et olevikus elada. Kuna nad on sündinud ilma eneseanalüüsi võimeta, siis on nad agarad teisi arvustama, aga ennast ei tunne nad üldse. Kui sa ei nõustu Veevalaja versiooniga tõest, ei pruugi sa neid enam kunagi näha. Tõesta, et ta on sama suur enesepetja kui teisedki ja ta variseb kokku nagu kõige õrnem klaas.

KUI SA ÜHTE NEIST ARMASTAD –Veevalaja-mees

Kui Veevalajast mees pole just suurepärane, siis on ta vähemalt loova mõtlemisega inimene, kes kujutab endale ette imetoredat tulevikku ning tavaliselt teeb selle ka tõeks. Tema vaimustavalt spontaanne pool teeb ta kindlameelseks ja stabiilseks. Ta loeb raamatuid, muretseb keskkonna pärast ning on samal ajal sinu parim sõber ja äärmiselt ebatraditsiooniline armsam. Kas arvad, et näed romantilist värsket hingust enda poole tulemas? See hingeldamine, mida sa kuuled läbi võsa ragistamas, kuulub dr. Strangelove’i ja Frankensteini ristsugutisele.

Parimal juhul on ta omavoliline, ärritav ekstsentrik, kes elab tema enda peas, aga ta on tavaliselt üsna kahjutu. Halvimal juhul on ta külmavereline, rõõmsameelselt nurjatu koletis, kes viib sind lõputute hingeliste kannatusteni ning vaatab siis rahulolevalt sinu kokkuvarisemist nagu psühhopaat. Tal võib olla sama salvav keel nagu W.C. Fieldsil, kes nimetas oma kuulsat Lõvist lavapartnerit „Torumehe ettekujutuseks Kleoptatrast“. Või elab ta aastaid nagu kõik teisedki, läheb siis ühel päeval piima ostma – ja kaob.

Meessoost Veevalajal on hiilgusest vale ettekujutus nagu Lõvilgi. Ta näeb ennast maailma päästjana, ükskõik kas maailm vajab päästmist või mitte. Ja ta ei kõhkle vajaduse korral oma muutuseplaane pahaaimamatutele inimestele peale surumast.

Võtame näiteks Veevalajast presidendi Franklin Delano Roosevelti, kelle hiilgav plaan leevendada nii kannatavat majandust kui ka aidata miljoneid töötuid ameeriklasi sisaldas endas New Deali programmi. Sotsialamaks, sotsiaalkindlustus ja Teise Maailmasõja võidu (tulu)maks on kõik tema mõte.

Ükskõik kas nõustud tema poliitiliste vaadetega või mitte, Roosevelti ei saa süüdistada tema humanitaarse püüde eest rahvast aidata. Kuid tüüpilise Veevalaja kombel polnud see kava pisiasjadeni läbimõeldud ega seadusega piiratud, seega pani see aluse segadusele. Tema soov oli nagu tublil dr Frankensteinilgi elu taastada, aga tulemuseks oli kontrolli alt väljunud monstrum.

Veekandja pole isekas ega võimukas, aga ainult sellepärast, et sa näed seda meest vähem kui rändkaupmehest Amburit. Ta ei lahku kodust füüsilises mõttes, sest ta reisib mõttes. Aga ta elab põhimõtteliselt garaažis või keldris, nokitsedes oma uue leiutise kallal, püüdes saada kontakti tulnukatega või helistada FJBsse ja pakub neile oma teeneid meisterspioonina.

Ta on sündinud kindla Õhumärgina ning nagu tema nõbudele Lõvile, Sõnnile ja Skorpionile ei meeldi ka talle teistega koos mängida. Ta on sama põikpäine, visa ja tähelepanu otsiv kui need tüübid, aga ta on ka leidlik mõtetega mängija. Arvatavasti oli see Veevalajast mees, kes sundis õigussüsteemi kasutusele võtma terminit vaimne julmus.

Ta on rahutu. Enamikul meessoost Veevalajatel on näol närviline grimass, mida inimesed peavad eksikombel vildakaks naeratuseks. Tema elektriseeritud isiksus teeb ta parimaks kiirete hinnangute tegijaks, lõputute kõnede pidajaks ja pikkade vastuste andjaks küsimustele, mida sa pole temalt kunagi küsinud. Eriti hulludel päevadel paneb ainuüksi tema nägemine koerad ulguma ja kassid sisisema.

Talle võib meeldida liiga palju ette võtta – mitte selleks, et ennast petta nagu Kalad, vaid lilhtsalt enda rahustamiseks ja töökoha hoidmiseks. Ja tööde hulk, mida ta võib ette võtta, jäädes samas ikka ellu, sunniks teisi päikesemärke koomasse langema.

Ta on paranoiline. Ta hoiab kardinaid kinni, telerit uudistekanali peal ja automaatvastajat seees. Ta tahab, et sa räägiksid talle kõigist kummalistest juhtumustest toidupoes või töö juures ning ta seostab selle koha oma uue katastroofifantaasiaga. Ta vestleb tihti inimesega, kes seisab meetri kaugusel sinu selja taga, sellega, keda ainult tema näeb.

Kuigi talle meeldib su armsamana alasti mööda maja ringi tormata, eelistab ta head raamatut, kui sa just ei püüa tema tähelepanu, rõhudes tema perverssusi armastavale poolele. Mida kummalisem sa välja näed ja mida imelikumalt käitud, seda rohkem see talle meeldib. Teesklemine, et hõbedane pannal sinu rihmal on tegelikult tilluke tuumarelv, mis võib samal ajal plahvatada kui tema, äratab temas seksuaalmaniaki. Kinnita rihm tema ümber, ütle, et ta on suur seksimasin ja võid oodata paljude naudingutega ööd.

Ta on leidlik, originaalne ning oma Saturni poolega tasakaalus olles lausa pidurdamatu. Võtame näiteks tõeliselt šokeeriva rokkari Alice Cooperi. Tänu oma Uraani mõju all olevale poolele võttis ta väidetavalt oma nime seitsmeteistkümnenda sajandi nõialt, kes rääkis temaga taldriku keerutamise ajal. Oma ansambli kohta ütles ta: „Meile meeldis lõbu, seks, surm ja raha... ja me lõime Armastuse Põlvkonnale teiba otse südamesse.“

Cooperi metsik ilme, õudsed juuksed ja jumestus ning kirg kasutada laval leegitsevaid esemeid ja jubedaid etendusi, näiteks võltsi võllatõmbamist ja pea maharaiumist, seda kõike lõbu nimel, on Veevalajale täiesti tüüpiline. Ja tõelisele Veekandjale omaselt uskus ta, et tema töö on panna publikut ennast tundma nagu nad oleksid „oma elu suurimal peol“.

Tema lavatagune elu sobib kenasti Saturni poolega Veevalaja loomusest. Cooper on sama naisega kakskümmend abielus, tal on kolm last, ta on kohaliku laste pesapalliliiga ja jalgpallilmeeksonna treener, kirglik golfimängija ning ta kogub aastas üle 150 000 dollari heategevuseks.

Ükskõik kas sinu oma on veider, kahjutu geenius või sarkastiline anarhist – elu Veevalaja tähtkujus sündinud mehega on nii kummaline teekond nagu planeedil Maa on üldse võimalik.


KUI SA ÜHTE NEIST ARMASTAD – Veevalaja-naine

Ta on vaba hing, kes on lõpmatult uudishimulik ja alati sõbralik. Veevalaja naine võlub sind oma nõidusliku sarmiga ja ta otsib meest, kes on nii romantiline kui ka tark. Ta pole omandihimuline ega armukade ja usub, et armastus algab sõprusest. Ta on ka täielik individualist, kes tegutseb oma trummipõrina taktis. On see siis džässbändi või tam-tami rütm, mis kuulutab sind lähimal sipelgapesal enda omaks, seda peaksid enne pulmi endale selgeks tegema.

Hea uudios on see, et ta on üks maailma kõige toredamaid inimesi. Halb on see, et ta teeb alati seda, mida tahab. Veevalajast naine on mässumeelne, põikpäine ja vastuolulise iseloomuga. Ta võib olla isekalt iseseisev ja ärritav, eriti kui ta jookseb mööda maja ringi, karjudes: „Vabadus!“.

Vihasena võib ta oma raevu välja lasta agressiivselt ja lapsikult. Ta võib jalgu trampida, sind majast välja kihutada või isegi tujuka meelepaha tulemusena maja pea peale pöörata. Aga tavaliselt suhtub ta vihasse sama kummliselt nagu kõikidesse teistesse asjadesse elus, eelistades vaidlemist ja sinu provotseerimist. Nagu kõik õhumärgid, tüdineb ta kiiresti ja naudib tüli õhutamist, eriti kui ta usub, et see ajab sind vihale.

Ta on etteaimamatu ja teda hüvastijätuks suudeldes ei või sa iialgi teada, kes või mis sind naastes tervitab. Ta on üsna vabameelne. Mõnedel naissoost Veekandjatel on rohelised juuksed, lillad juuksed või on nad üldse kiilakad. Ta kannab ninarõngast, varbas sõrmust või kuut kõrvarõngast ühes kõrvas ja keeles neeti. Ta riietub nii nagu tahab, olukorrast hoolimata ning võib teksastes ja T-särgis, millel on kiri „Tiibet vabaks“, ilmuda pidulikule õhtusöögile, kus ta vestleb vabalt igal teemal, sealhulgas surmast, poliitikast, kannibalismist või surnud poliitikute söömisest. Tema iseloom on segu šokiteraapiast ja karmist individualismist.

Naissoost Veekandjale meeldivad kuulujutud samapalju kui nõbu Kaksikule. Kuid tema kummaline uudishimu sobib ka kõige jälgimate pisiasjade väljauurimiseks, et sellega siis sind kohutada, lastes oma maniakaalsel naerul kõlada. Ta hoiab sind ka öö läbi üleval, analüüsides mõttetuid teemasid, näiteks, kuidas tolmurullid moodustuvad ja kas Vähist Alex Trebek on tegelikult robot.

Tal on tohutult erineva vanuse, soo, vaadete ja iseloloomuga sõpru. Ja ta on igal ajal, ööl ja päeval, valmis neile nõu, tasuta süüa või sooja voodit pakkuma. Kui sa tahad ta südant võita, ole valmis elama kohas, mis on segu bussijaamast ja psühholoogi kabinetist.

Mida veidram sa oled, seda suurema tõenäosusega õnnestub sul ta voodisse saada. Ütle, et sa teed uurimustööd vampiiride seksrituaalidest Los Angeleses ja ta tunnistab, et harrastab Bela Lugosilt pärit uusi Kamasuutra poose. Teeskle, et sa oled tulnukast seksmaniakk Halcyoni planeedilt ning ta mähib end elektriküünaldesse ja langeb sinu jalge ette. Aga kui sa pole just piiritu kujutlusvõimega Jäär või Skorpion, kes oskaks rõhuda tema perverssele poolele, siis leiad varsti end tüdinenud partneriga, kes eelistab seksist lugeda, mitte seda harrastada. Aga ära pea tüdimust eksikombel huvi kaotamiseks seksi vastu.

Veevalajale ei paku huvi läbinähtav tundelisus. Seega – kui sa oled jumaldamist vajav Lõvi või üdini dramaatiline Veemärk, siis on sul varsti tunne nagu oleksid läbinud elektrit täis keeristormi kus sind raputatakse, keerutatakse ja siis rekordiliselt kiire ajaga välja sülitatakse – liiga rumal, et temaga tegemist teha.


Preili Veevalaja on hinges ka rahahimuline. Kuigi ta pole nii läbinähtav nagu Kaljukits, kes kontrollib sinu varalist seisu, usub ta siiski vanasse klišeesse, mille kohaselt on rikast inimest kergem armastada kui vaest. Võluv, imekaunis ja üheksa korda abiellunud Zsa Zsa Gabor ütles kunagi: „Ma pole kunagi ühtegi meest nii palju vihanud, et oleksin tema kingitud briljandid talle tagasi andnud.“

Gabori külalisroll vana „Batmani“ seriaali viimases osas oli sobiv jutt Veevalajast naisele. Võib-olal sellepärast see ongi talle eriliselt meelde jäänud. Zsa Zsa mängis Minervat, õelat naist, kes omas meeste tervisekeskust, kus ta uuris nende ajusid eriliste föönide abil. „Mulle meeldis see roll väga,“ rääkis Gabor. „Kostüümid olid kõik kirevad ja hõbedased ning sellest pole midagi põnevamat. Need föönid tõmbasid inimeste ajudest kõik saladused välja. Üks mees oli juveliir ja ma sain teada tema seifi koodi. Tegin selle lahti ja mulle valgusid teemandid kaela. Mulle meeldis see väga.“

Tema autobiograafia pealkiri „Ühest eluajast pole küllalt“ võtab kenasti kokku kõikide Veevalajatest naiste elufilosoofiad, sealhulgas ka sinu oma.


Väikesed näpunäited hädaolukordadeks:

Veevalajad vajavad palju ruumi.
Heategevus aitab tal arendada endas kaastunnet.
Saavuta oma eesmärgid aususe ja mõistliku, faktilise vestluse teel.
Neile meeldivad ootamatud või ebatavalised kingid.
Ärrita neid, öeldes, et sa nägid just lendavat taldrikut.
 
kalakesele 29. jaanuar 2012, kl 20.21
KALAD

Element: Vesi. Kalade Vesi on ohjeldamatu. Tasane ookean näib kutsuva ja kahjutuna. Aga kui sa liiga kaugele kahlad, haarab sinust reetlik voolus ning kannab sind kaugele.

Omadus: muutlik. Kalad ei tea kunagi, kas nad tulevad või lähevad.

Sümbol: kalad. Kahtlased asjad. Põhjakalad. Piraajad. Haid.

Mõjutav planeet: Neptuun, jampsi ja kõrbemiraažide jumal.

Lemmikhobi: käsimüügist saadud ravimite kokkusegamine, et testida nende hallutsinogeenset mõju.

Lemmikraamat: „Sedona käsiraamat planeetidevaheliseks suhtlemiseks.“

Unelmate amet: elukutseline leinaja.

Domineeriv lause: „Ma olen nii segaduses“.

Vastuvõtlik kehaosa: jalad. Kannatab lampjalgsuse all, kuna jookseb ära elu enese eest.


LÄHENE ETTEVAATLIKULT

Kalad, kahetesitkümnes ja viimane sodiaagimärk, asub Kurbuse, Saladuste ja Enesehävituslikkuse Majas. Astroloogiaraamatud maalivad harilikult Kaladest kena pildi, kirjeldades neid kui unistavaid, hea kujutlusvõimega ja tundelisi hingi, kes mõistavad inimesi. Kui kraapida kogu see sära ära, leiad alt reaalsusest eemale hoidva unistaja, kes on heausklik, hooletu, pidevalt hullunud ja täiesti abitu.

Neptuun, illusioonide jumal, valitseb Kalade üle, andes neile naiivse, kõige eest põgeneva iseloomu. Kalad kõnnivad elust nagu tunnelist läbi, kasutades igaks juhuks veel silmaklappe ka. Iga tegu on sõelutud läbi Kalade marli. Kõik vastikud tõeklombid jäävad pinnale ja need hävitatakse. See paneb Kalad luusereid ligi tõmbama. Nad lõhnavad tasuta lõunasöögi ja bensiiniraha järele. Kalasid jäetakse teistest sodiaagimärkides rohkem maha. Aga neil pole selle vastu midagi, sest see on ainus kord, kui neid üldse märgatakse. Nad taluvad kõike, kuna ei oska midagi selle vastu peale hakata.

Kalad on muutuste vastu, mitte realistlikud. Hirm muutuse ees pidurdab Kalu. See tõkestab nende loovust ja võimet oma unistusi edukalt tõeks muuta. Kalad eelistavad tundmatusega riskimisele status quo’d, isegi kui see on kahjulik. Kuna nad on sündinud ilma ma-olen-selle-ära-teeninud geenita, on nad jäetud omaenda põgeneva loomuse meelevalda. Kui sa satud temaga vaidlema, hakkab Kala sinu arvamust kohe tagant kiitma. Tõesta oma argumenti ja ta taandub lihtsalt mugavasse fantaasimaailma.


KUI SA ÜHTE NEIST ARMASTAD – Kalad-mees

Kui ma peaksingi olema šovinistlik siga, siis ma tahaksin olla kõige tähtsam siga. Bobby Riggs (25. veebruar)

Ta on unistaja, kes elab romantika nimel ning tema hüpnotiseeriv karisma võtab sul põlved nõrgaks ja jätab hingetuks. Ta võib olla kaugelenägev nagu Kopernikus või naljanina nagu Billy Crystal, aga Kalade tähtkujust mees on alati tundeline, hoolitsev ja kaastundlik. Ükski teine mees universumis pole võimeline niivõrd sügavaks armastuseks ja pühendumiseks. Õnnetuseks on ta endasse nii armunud, et sinul pole temaga võimalustki.

Meessoost Kala on universumi tunnete must auk. Viska oma süda, hing ja autovõtmed talle ning need kaovad igaveseks. See tüüp õppis juba kohutavalt noorelt, kuidas töötegemisest välja vingerdada ja naisi voodisse meelitada.

Ta on kahtlemata sensualane, seksikas ja armas – omal veidral moel. Ära lase pealispinnal ennast haneks tõmmata. Kodus võib ta olla väike vaikne Kala, ujudes ümber õllepudeli, aga armuasjades on ta sodiaagi suur valgehai. Skorpioni tähtkujus sündinud mees teeb sulle haiget, sest ta tunneb kabuhirmu hülgamise ees. Sinu Kaladest kutt teeb seda ainult seetõttu, et hoida oma hambad teravad.

Ta on sündinud valevorst. Ja ta täiustab oma oskust niikaua, kuni petab ära ka iseenda. Näiteks istub ta oma lemmikbaaris, vaadates spordikanalit ja piiludes kuumi kehasid, aga sisendab endale, et kogub materjali romaani jaoks, mida ta kavatseb kirjutada. Ainus asi mida see luuser kunagi kirjutab, on laialivalguv telefoninumber salvrätikul.

Talle meeldivad seksimängud. Sa võid vabalt meditsiiniõe vormi selga panna, aga tema mängib alati patsienti, mitte arsti. Osta koera kaelarihm ja ta hakkab haukuma. Tutvusta teda oma parimale sõbrannale, kui julged, aga ära jäta neid omapäi. Tal on armusuhted igal pool, igal ajal, kõigiga, kes küllalt kaua paigal püsivad. Ja isegi nõbu Kaksikut varju jättev jäine eemalolev suhtumine. Kala võib sind surematute armastusavaldustega üle külvata ning sõita sejärel otsejoones oma lemmikpüügikohta ja esimese ettejuhtuva keha kaasa haarata.
Või hüppab ta heatujuliselt oma Cadillaci ning suundub lähima prostituudi juurde.

Ära arva, et Sinu Kala toob paju raha koju. Mõned Kaladest mehed hakkavad varakult karjääri tegema, aga kui sinu oma pole kehkümnendate eluaastate lõpuks teleripulti käest visanud ja teaduskraadi saanud, siis võid selle ära unustada. Sa oled seotud hädapätakaga, kelle arvates varanduse teenimine võrdub loteriivõiduga ning kelle meelest tõsielu-telešõud on kultuuriliselt harivad. Kui sa oled töökoha, maja ja tšekiraamatuga Neisti või Vähk, kes mängib meelsasti kogu elu poputajat, siis see mees on sinu jaoks.

Ta on tüütu. Tal on kalduvus kasutada samu sõnakõlkse keskkoolist saadik ning jututeema võimalikult lühikese aja jooksul igavaks muuta. Kui sa ütled, et ta pole igav, saab ta sellest ainult indu juurde, sest ta ei taha sind naerma ajada vaid provotseerida.

Härra Kalal pole mingit sisu, see kõik on bluff, ta mängib tuhandeid rolle, isegi ta ise ei tea, millist stseeni ta järgmisena etendab. Aga kuna talle meeldivad rollimängud, siis võid teeselda, et oled Üksik Ratsamees ning edasi ratsutada.


KUI SA ÜHTE NEIST ARMASTAD – Kalad-naine

Hei, kas sa püüad mind üle kavaldada? Usu, kullake, sa ei taha seda teha. Queen Latifah (18. Märts)

Tema ümber on vastutulelikkuse aura, mis sind koheselt rahustab. Naissoost Kalad on klassikalised romantikud, kes otsivad kaaslaseks õrna meest. Ta eelistab pidutsemisele privaatsust, kvantiteedile kvaliteeti ja ülejäänud inimestele ainult sind. Kas arvad, et oled kõige õnnelikum mees maailmas? Aga kui ma ütlen, et tema hüüdnimi sodiaagis on Horisotnaalne Mamba Kuninganna ning et tema suhe sinuga ei ole talle takistuseks?

Preili Kala aeleb samapalju ringi nagu Kalapoisski, aga kui viimane paneb oma armukesed uskuma, et ta on prints konnanahas, sisendab naine endale, et iga mees, kelle ta linade vahele või paljundusmasina peale tõmbab, on tema tõeline armastus, vähemalt paariks tunniks. See naine on hingekaaslase otsinguil suudelnud kümneid kärnkonni. Häda on selles, et ta tõstab harva silmi soost kõrgemale. Muidugi on see sulle hea uudis, kui oled nõdrameelne, töötu, lootusetu memmepoeg või põgenev kurjategija.

Tema loomus on nagu kujutletav akvaarium, kus suur hulk erinevaid kalu rüseleb parema koha pärast. Liiguta akvaariumi kohal oma näppe ja sa ei tea iial, kas pinnale ilmub armas delfiin, et sa tema selga patsutaksid või napsab hai su sõrmed endale lõunasöögiks. Vihased Kalad purskavad auru välja nagu Moby Dick, sukeldudes seejärel lähimasse pimedasse paika. Ta ärritub silmnähtavalt kui sa avaldad talle survet ning võib paar sarkastilist märkust teha. Kuid tõenäoliselt hakkab ta lihtsalt kriiskama ja puhkeb siis hüsteeriliselt nuuksudes pisaraisse.

Alguses jumaldad sa ohtrat tähelepanu, mida ta sulle osutab. Kuid peatselt hakkab sul rinnas pitsitama kui ta näägutama kukub. Ja Kalade tähtkujust naine on näägutamise oskuse sellisele tasemele viinud, et see meenutab hiinapärast veega piinamist. Ta torgib ja avaldab survet, püüdes sinust oma ideaalset kaaslast vormida. Häda on selles, et tal pole endal aimugi, milline see inimene peaks lema. Kõik naissoost Kalad idealiseerivad oma issit, eriti kui too pole seda ära teeninud ning suhtuvad sinusse samasuguse mõistmatu loogika alusel. Sel pole midagi pistmist kangelastega, asi on hoopis selles, et ta pelgab tõeliselt lähedaseid suhteid.

Kaladest naine näib pealtnäha hapra, abitu ja ebamaisena. Kuid selle süütu naeratuse taga on terasest selgroog. Võtkem näiteks Elizabeth Taylori, kuulsa Kala, keda astroloogid kasutavad meelsasti eksootiliste, õrnade Kalade kirjeldamiseks. Taylor elas üle tosinaid lõikusi ja mitmeid eluohtlikke olukordi. Ainuüksi tema tervisehädad oleksid nõrgema inimese maha murdnmud, rääkimata tema tugevusest abielurandadel. Lisaks mitmetele lahutustele ja lesepõlvele elas ta üle kaks abielu sama Skorpioni, Richard Burtoniga. Kas ta tundub teile hapra naisena?

Preili Kala on iseenda suurim vaenlane ning eelistab enesehaletsust mõistlikule jutuajamisele. Kui sa temaga vaidled, muudab ta õhu paksuks nii roppude sõnadega, et need paneks ka meremehe punastama või viskub lähimale mööbliesemele ja ulub nagu hull. Sa mõistad üsna ruttu, et talle meeldib draama ja korralik tülitsemine. See annab talle võimaluse oma näitlejameisterlikkuse viimistlemiseks ning samal ajal saab ta oma lõõre puhastada.

Kuigi ta on tavaliselt väga intelligentne, paneb tema kummaline ellusuhtumine sind imestama, kas tema närviimpulsid töötavad ikka kõik korralikult. Ta sõidab bensiinijaama kütuseaurude ja palve toel ning vannub, et külmkapp oli alles eile toitu täis. Kui sa tahad saada korralikku pensioni ja regulaarselt süüa, siis pead rahakotti enda käes hoidma ja õppima süüa tegema.

Ükski teine naine universumis ei tundu esialgu nii pühendunud, isetu ja mõistvana, pigistades lahkudes oma roosade sõrmeküünte vahel suuremat osa sinu veritsevast südamest. Ja ta lehvitab neid kunstnikukäsi veel kaua pärast seda, kui sina oled karjudes lähima psühholoogi juurde tormanud.


Väikesed näpunäited hädaolukordadeks:

Kalad vajavad privaatsust.
Kui tõeline elu muutub liiga raskeks, vii ta kinno, antikvariaati või lähima veekogu äärde.
Pea meeles romantikat.
Kiida teda sageli.
Ärrita neid, paljastades nende blufi.
 
1 neist 29. jaanuar 2012, kl 21.22
no ei tea, nõustun vaid osaga ;)
 
76 05. veebruar 2012, kl 00.01
no kle kala naist kirjeldatakse nagu debiili, poolearulist...
 
:D 05. veebruar 2012, kl 16.08
Kalad ju ongi debiilid, lausa debiilselt tagasihoidlikud , vaiksed, nagu mingid ufod , hõljuvad kusagil omas maailmas pidevalt ja nõrga iseloomuga lisaks.
Veevalaja kohta kirjutatu küll päris täppi, nad ongi sellised pöörased, aga seevastu tugeva iseloomuga ja huvitavad ning temperamentsed inimesed. Liialt äkilised on, aga see nende eripära.
 
piinlik :D 06. veebruar 2012, kl 00.55
vabandan,et teemasse sekkun st. ei ole VV ega KALA.lihtsat tahan eelnevale,kommenteerijale :D mainida,et ta on ikka eriline debiil (tundub,et esindab omast arust VV-T.
To:D oma kiiksud ära too tähemärkidesse vaid ürita ise areneda.
 
klad ja veevalaja humoorikas lugemine on olemas 10. oktoober 2016, kl 01.50
... aga kust leian teised, siin kunagi oli, aga ei leia enam. Palun linki :)
 
Kalakene 22. oktoober 2016, kl 21.19
Olen ise kalad naine ja see pikk kirjeldus kalade kohta minu puhul on ikka kas pool või päris palju igatahes jumala mööda. Muidu mul oli viimane tõsisem suhe veevalajaga, me tegelikult sobisime hästi ja klapp oli hea, nii füüsiline kui ka vaimne, mina tundsin, et sobin hästi selle võimuka veevalajaga, üldse mulle meeldivad võimukamad mehed, sest ma suht hästi tasakaalustan enda rahuliku olekuga seda suhet. Olen alati olnud see järeleandlikum pool, tülisid tänu sellele ikka kõvasti vähem. Olen selline, et vanu asju ei puuduta, ei taha üldse mingit riidu, pigem unustan teema kiiresti kui see saab mingi lahenduse ja asi saab selgeks räägitud. Ainult ei talu neid asju mis nagu hingel on ja mida ei saa välja räägitud ega lahendatud. Kuid kohe kui see lahendatud siis tõenäoliselt ei too ise seda teemat enam kunagi ülesse kui partner seda ei tee. Ma ütleks, et meie küll sobisime.
 
lynx 20. november 2016, kl 14.07
Kalad ei sobi Kaladega v siis mitte eriti.
Mis puutub sellesse solgiämbrisse, mis siin Kaladele pähe on valatud, no , ei ole kõik nii must-valge. Mõelge karbist välja ka vahel.
Olen ise Kalad ja Vv tunnen ära lõhnast ja võimalusel põgenen ummisjalu. Ei sobi suhtlus nendega, isegi Vv kolleeg on raske välja kannatada, enamus neist sellise juhmi olemisega. eks ole ka erandeid.
 
Veevalaja ja armastan kalade täht kujust naist 20. mai 2018, kl 23.07
Palun lisa mind facebookis nimi :iff allmere .tahaksin abi. Ja veel inimesi kes osgvad aitata palun lisage
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!