Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
kaljukits/draakon mees
 
Marina 06. mai 2012, kl 22.08
Oskate iseloomustada? Mis puust see mees tehtud on? Käitub väga segadusse ajavalt :)
 
1 naine 07. mai 2012, kl 15.48
Vot tak..Võttis muigama lausa .12 aastat tutvust, 6 aastat kooselu, ja lapse isa.Egotsentrik.üksik hing kes seikleb terve elu tegelt üksi.Truu kaaslane,naistele läheb peale küll ja kuidas veel..Alguses see ikka mulle meeldinud kohe yldse..Aga siis kui kindlus tuli ja vist ka armastus, ei läindu mulle enam korda.Aga see et täna siin homme seal, tyyypiline...VÄGA KINNINE ja et temani jõuda ...kas yldse on mõtet, sest SUHTES sellise inimesega olla..omamoodi katsumus mõlematele osapooltele.
 
oijah 09. mai 2012, kl 21.23
Raske iseloomuga tüüp, oma vigu ei tunnista ja ise omaarust kunagi milleski süüdi ei ole. Kaaslaseks sobimatu, ei või ta peale kunagi kindel olla. Miks sa tema üle üldse pead murrad, meeldib sulle, millega su ära suutis võluda?
 
tahaks teada.. 09. mai 2012, kl 21.28
kas keegi kk/draakoniga suhtes ja rahul ka on?
 
Kuldkala 30. juuli 2012, kl 16.51
Mina Kala/Ahvi aastal - abielus 20 aastat.
Parim asi, mis minuga elus juhtunud. Miks?
Ilmselt mõlemad liiga otsekohesed, liiga täpsed ja nõudlikud nii enese kui kaaslase suhtes. Tugev kaaslane kelle kõrval saad ise ka tugevamaks kui sa seda juba ei ole. Märksõnad - õiglane, heasüdamlik, hea huumorisoonega, alati abivalmis ja lastele ideaalne Isa selles parimas tähenduses. Aga see kõik vaid pereringis.
Väljaspoolt võib paista kõrk, kauge; kindlöasti on tööandjana sallimatu laiskade ja saamatute inimeste suhtes - tulepurskamine on vajadusel omast käest võtta.
Kui juled riskida ja oled valmis draakonilennuks taeva all (koos äkiliste languste ja tõusudega)- siis parim suhe eluks.
 
kuuldavasti 03. august 2012, kl 09.11
kaljukitsedel olevat palju pappi :D
 
Draakon Kaljukits. 06. märts 2017, kl 18.54
Tekst on siin v. Ainult, et inglise keelena aga see peaks seletama ära. :) (Link on kõige all kui tahad rohkem teada)

Again, aspects in the birth chart is going to play a big role in compatibility with others, but the sign of Capricorn Dragon is so strong that there are going to be certain traits that stay the same regardless. The first thing to know about Capricorn Dragons is that they are extremely loyal. Loyalty is a big part of their internal code of laws and nothing will raise their ire faster than disloyalty. At the same time, Capricorn Dragons often expect too much loyalty from their friends and family. For example, if a member of this sign get into an argument they will expect all friends and families to side with them, regardless of whether they are right or wrong.

After a few disappointments in the trust department, Capricorn Dragons begin to be more cautious entering into new relationships. They may be gregarious and outgoing, but they will reserve the vulnerable parts of themselves until they are at least fairly certain that they can trust someone else. This can make starting romantic relationships more difficult, but in the end a little caution is good for this sign.

Since Capricorn Dragons attract others so easily, they will have little trouble finding mates, especially those who are equally idealistic. Young Capricorn Dragons aren’t likely to get too serious in relationships, in part because they are already quite serious about their own ideals and ideas. Members of this sign don’t typically marry at a young age and often meet their long-term partners later in life, after they have achieved some of their goals and can settle down a bit.

http://astrologyk.com/zodiac/chinese/combinations/dragon/capricorn
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!