Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Astroloogiline sünnikaart
 
Kaart 01. september 2013, kl 21.41
Kas keegi on endale tellinud astroloogilise sünnikaardi või muu astroloogilise ennustuse? Kellelt tellisite ja kuidas olete rahul?
Kui võimalik, siis kirjutage natuke rohkem, kui et lihtsalt läks täppi vms.
 
mele 01. september 2013, kl 22.02
Tegin endale Tähetorni kalendri põhjal kaardi, kui ilmus Saare jt "Täheatlas", olin siis 20-te teises pooles ja põhilised valikud elus juba teinud. Vaatasin kaardile ja nägin panoraamset nägemust oma elust. Paraku olin saatusele sõrme juba andnud, "saatuse sõrm" tööle hakanud. Olen otsinud viise oma kaardist mööda hiilida v vingerdada, mis pole aga õnnestunud.
Kui on huvi, loe mu teemat aspektide parandusest.
 
horoskoop 01. september 2013, kl 23.23
Koostan sünnikaarte.

Täpsem informatsioon: horoskoop@hotmail.com
 
..... 01. september 2013, kl 23.38
kõige kiiremini saab horoskoop.ee lehekyljelt, seal on isegi päris põhjalik. Parem kaart on otse astroloogilt tellitud, ta räägib palju huvitavat juurde, mida ise kaardilt välja lugeda ei oska.
 
quernica 01. september 2013, kl 23.41
oma minutitäpsusega sünnikellaaaega ja kohta peab teadma.
 
Kaart 01. september 2013, kl 23.50
Horoskoop.ee on ju päris nali. Saad terve pika loetelu erinevatest aspektidest ja need kõik räägivad üksteisele vastu.
Tahan just kogemusi, et kas konkreetselt on ka võimalik midagi teada saada kui tellida päris astroloogilt.
 
Kaart to horoskoop 02. september 2013, kl 04.07
Ma ei hakka kirja ekstra saatma. Küsin siinsamas, et mida sa seal sünnihoroskoobis räägid? Sest internetist ma leidsin kuidas üks inimene kirjutas, et tema sünnihoroskoop on 99,9% täppi, et kirjutati talle, et temast võib saada imeline juht ja soovib südames leida meest, kellega saada lapsi.
 
mele 02. september 2013, kl 13.33
Normaalne, et sünnikaardid aspektid üksteisele vastu räägivad. Ka inimene võib kihada aspektidest, mis üksteisele vastu räägivad. Või on niisugune inimese elutee: Jupiter tahaks heaga anda, aga Saturn pistab punni ette.
 
Kaart 02. september 2013, kl 14.32
Jah, kõik võib olla õige aga kui üks aspekt näitab, et olen pereinimene ja hea abikaasa ning teine,et tõenäoliselt olen liiderlik suheteotsija, siis mida ma pean sellest välja lugema? Tavainimesel on võimatu sellest mingit järeldust teha. Sellepärast uuringi, et kas professionaalsed astroloogid suudavad ikka midagi täpsemat koostada. Muidu ei ole ju sellel tellimisel mõtet. Loetakse erinevad seisud ja oled sama tark edasi.
 
Anny 02. september 2013, kl 14.44
no ega seda inimese elu ikka kandikuga ette ka ei kanta, endal peab ka ikka arusaamist olema.
 
Kaart 02. september 2013, kl 15.14
Mida sa arusaamise all silmas pead? Olen lugenud, mida astroloogid räägivad, et sünnikaardist loevad välja inimese põhiloomuse ja on inimesi, kes tõesti ütlevad, et nii täpselt pole veel keegi teda kirjeldanud. Vot see on see, millest mina olen huvitatud. Aga üldine jutt, millest kõik inimesed võivad midagi välja lugeda, see ei ole, mida ma tahaksin tellida.
Vaatasin foorumist, et ohhooloom tegeleb sellega. Väga huvitav oleks ka tema arvamust teada, sest vaatasin, et tema jutt enda koostatud kohta tundub olevat pädev.
 
praktik 02. september 2013, kl 15.27
Soovitan enne horoskoobi tellimist üle küsida, mida koostaja sinna paneb ning täpsustage üle, kas soovite mõne küsimuse põhjalikumat käsitlust. Tegija nägemus ja tellija ootus ei pruugi mõneti kattuda. Hiljem võib minna ütlemiseks. Näiteks mõni koostatud töö ei pruugi sisaldada kuigi põhjalikke prognoose, aga tellija loodab just väga sisukat eluprognoosi. Tellija küsimused võivad muuta töö mahukust märkimisväärselt ning soodsa hinna eest kvaliteetset tööd teha on suhteliselt heategevuslik, kuna asjatundlik astroloog panustab oma töösse üksjagu aega ning vaeva.

Soovitan kasutada laiemalt tuntud tegijate teenuseid, mis ei tähenda seda, et tundmatud on kindlasti ebakompetentsed. Veelkord: täpsustage töö tellimisel üle, mida te soovite ning kui põhjalikult.
 
Kaart to praktik 02. september 2013, kl 15.47
Head soovitused, olen nõus. Aga keda Teie siis soovitate?
 
praktik 02. september 2013, kl 15.52
Kaart Kirjutas:
-------------------------------------------------------
Sellepärast
> uuringi, et kas professionaalsed astroloogid suud
> avad ikka midagi täpsemat koostada. Muidu ei ole j
> u sellel tellimisel mõtet.

Jah, suudavad küll koostada, kuid astroloogi eesmärk ei ole inimest jõuliselt suunata, vaid aidata valikuid tegema. Igal inimesel on isiklik arengutee, millesse teadlik kamandav sekkumine ei ole õige, mina isiklikult ei pea õigeks ka hüpnoosiga programmeerimist, kuna see on loomuliku arengutee jõuline suunamine. Seetõttu pole astroloogi ja kliendi vestlus mitte astroloogi poolne *spikerdamine*, vaid efektiivsem viis jõuda inimese probleemide algjuurteni ning näha optimaalseid valikuvõimalusi, mida inimesele pakkuda.

Horoskoop.ee on isegi võimalike vastuoluliste interpretatsioonide puhul eesmärki täitmas, kuna ta paneb inimese juurdlema, missuguses olukorras ta võib olla ning aitab välja tuua uusi küsimusi. Küsimused ja keskendumine soosivad adekvaatsemate valikute tegemist.
 
praktik 02. september 2013, kl 16.01
Kaart to praktik Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Head soovitused, olen nõus. Aga keda Teie siis soo
> vitate?

Soovitan kasvõi siin juba teadaolevat Ohoolooma nime all tegutsevat astroloogi. Loomulikult võib usaldada Eesti Astroloogide Liidu kodulehel märgitud teenuse pakkujaid, nad on kogenud ja usaldusväärsed inimesed. Võite vabalt pöörduda ja küsida oma murele lahendust ning üsna kindlasti võite saada just Teile sobiva ning individuaalse lähenemise.

http://www.astroloogid.ee/index.php/liikmed
 
kahju kohe 02. september 2013, kl 18.30
Horoskoobid sisaldavadki endale vasturääkivaid asju. Sa oled hea pereinimene, aga seda õnneliku abielu ja head peresuhet võivad rikkuda sinu soov otsida pidevalt uusi suhteid. Sinu partner ei mõista seda. Pereinimesena oled sa igati ideaalne, aga see liiderlik suhteotsimine võib hakata mõrasid õnnelikule pereelule sisse lööma.
 
milles küss? 02. september 2013, kl 18.40
No ära otsi uusi suhteid, ole truu? :)
 
tpre 02. september 2013, kl 18.43
See ongi üks põhjus miks uurida oma sünnikaarti isegi siis kui enda meelest ei usu astroloogiat. Võibolla mingit moodi annab seda kaarti ise muuta, aga tavaliselt inimesed ei saa muuta ükskõik kui palju nad ka tahaksid.
 
ohooloom 02. september 2013, kl 19.43
No ohooloom on samuti EAstroL kodulehel (www.astroloogid.ee) nõustajana kirjas, aga mitte ohoolooma nime all.
Kodulehele olen lühidalt kirja pannud ka, mismoodi mina kaarte analüüsin: http://www.astromaailm.edicy.co/noustamisest

Ei tule hetkel meelde, kuidas linki aktiivseks tehti:)
 
nd 02. september 2013, kl 20.00
Valisin endale kaardi koostamiseks tunde järgi astroloogi. See oli nii ammu, aga soovitan teha seda tunde järgi.
 
hoppa 02. september 2013, kl 21.11
no mina küll ei viitsiks mingite pauksonite ja uuesoode peale oma aega ja raha kulutada - need vist päikesemärgist kaugemale ei oska vaadata, arvestades millist iba nad ajakirjanduses varem kokku on ajanud :D
raamatud ette ja uuri ise!
 
ohooloom 02. september 2013, kl 21.19
ajakirjandusele nad ei saagi ju muud rääkida kui päikesemärkidest, keegi ei saaks muidu aru:)
 
Kaart 02. september 2013, kl 22.04
Aitäh kõikidele vastajatele! Kogemusi küll väga ei kirjutatud aga väga asjalikke vastuseid küll.
Ohhoolooma teenused tunduvad väga sobivad mulle. Aga ma natukene veel kaalun ja mõtlen.
Eks kellel on kogemusi, siis pange need kirja :)
 
To Kaart 02. september 2013, kl 23.31
Sünnikaart, mida koostan sisaldab:

12 astroloogilise maja ja planeetide seisu analüüsi Teie sünnihetkel.
12 astrolooglise maja:
1. Teie isiksus,iseloom-tugevused,nõrkused
2. Raha, sissetulekud
3. Intellekt, haridus
5. Hobid, lapsed
6. Töökoht,tervis
7. Abielu, suhted
8. Ohud, pärandus
9. Pikemad reisid
10.Elukutse, tööalane edu
11.Sõprussuhted
12.Raskused, vaenlased
 
huvitav 03. september 2013, kl 00.08
Palju maksab? Mitu lehekülge?
 
India astroloog 07. veebruar 2017, kl 19.36
Info@indiahoroskoop.ee
 
10€ around 40 pages 10. veebruar 2017, kl 15.28
http://www.dirah.org/chart.htm
 
shh 13. veebruar 2017, kl 09.28
olen tellinud sellise variandi. mõtlesin, et jess, odav. sain kätte ja oli ainult hunnik tabeleid, millest ei saanud midagi aru. järgmine kord lasen selle ära tõlgendada.
 
piisavalt näinud 13. veebruar 2017, kl 18.12
On olemas täiesti asjalikke, tõlgendustega versioone. Need ajad hakkavad vaikselt möödas olema, kus saadetakse ainult mõni tabel. Loomulikult on ka selliseid, kes ei näe probleemi kaaskodanike pügamises.

Vajadusel tasub abi paluda asjatundjalt, kui vajad põlveoperatsiooni, lähed ikka kogenud arsti juurde. Pinnapealne või poolik tõlgendamine pole raha maksmist väärt.

Kui leppida inglise keeles oleva tekstiga või otseühendusega (telefon, skype), on peale eesti tuntud ja kauaaegse praktikaga astroloogide veel üle maailma mitmeid elukutselisi tuntud astrolooge, kes teevad väiksemamahulisi töid isegi eestlasele üsna soodsalt.

Ei kujuta ette, miks peaks näiteks sobivuse või suhteprobleemi puhul minema küsitava teenusepakkuja juurde. Tähtsaid asju tuleb minna parimate käest küsima.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!