Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kalad naine
 
Mees 28. november 2013, kl 12.18
Millised on kalad naised?Äkki oskate aidata:)
 
no 28. november 2013, kl 13.58
näkki oled näinud? vot selline ongi
 
Teadja 28. november 2013, kl 15.32
Igaüks on omamoodi. Aitas see sind nüüd kuidagi?
 
oh 28. november 2013, kl 16.43
Kala naised ongi ne rõba ne mjasa, nad ei ole konkreetsed inimesed.Oma mõtlemist palju pole, mida öeldakse sellega ka nõustuvad.
See ongi paha, et sa ei saa kunagi aru, kas ta nüüd mõtleb seda tõsiselt v lihtsalt tahab sulle meeltmööda olla.
 
Kui vaid ta armuks minusse. 28. november 2013, kl 17.00
Väga kaunid ja naiselikud on kalad naised. Tugevad isiksused ja huvitavad ka mehele. Mul väga ilus kalad naine sõbranna, kunagi igav ei hakka ja elutark on ta ka. Suhetesse ei suhtu kerglaselt ja väärtustab häid inimsuhteid.
Oeh, äkki nõustub ühel päeval mulle naiseks tulema. :)
Kaunis hingelt ja välimuselt.
 
taevas aita 28. november 2013, kl 17.37
No su enda jutt on vägagi ne rõba ne mjasa. Mitte midagi ei saanud aru, mida ütelda tahtsid - ehk kui sul endal suud peas pole, et üle küsida, mida inimene mõtles, siis oled sa ise üks ilma oma mõtlemiseta.


oh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kala naised ongi ne rõba ne mjasa, nad ei ole konk
> reetsed inimesed.Oma mõtlemist palju pole, mida öe
> ldakse sellega ka nõustuvad.
> See ongi paha, et
> sa ei saa kunagi aru, kas ta nüüd mõtleb seda tõsi
> selt v lihtsalt tahab sulle meeltmööda olla.
 
meil tööl 28. november 2013, kl 18.03
On kahte sorti neid, üks on salakaval, kade, igals ammul proovib kellelegi käkki kokku keerata, salakaval ülemusele pugeja,intrigeerib, ebaviisakas.SEda sorti esineb kõige rohkem, olene lus kohandu seda. Teine on hoopis lahe ja mõnus kaaslane, lahendab kiirelt ülesaendeid ja on abivalmis, lõbus ja töökas.Neid on väga vähe.
 
kalad 28. november 2013, kl 23.38
viimasele: pugemine käib endale üle jõu ja paganama hästi näen läbi teiste pugemist...uskumatu kuidas inimesed on võimelised käituma ja veel uskumatum on see, et paljud ei oska pugemist läbi näha. Neid salakavalaid on kahjuks igas tähemärgis.
 
huvitav 29. november 2013, kl 00.50
eranditult kõik kalad-naised, kellega mina olen lähemalt kokku puutunud, on olnud õudsalt matsliku käitumisega. Lärmakad, üliemotsionaalsed, kahepalgelised, ebaviisakad, absoluutselt puuduvad lauakombed jm. Üks mu lapsepõlve-sõbranna on kalad ja kuigi meil on palju häid mälestusi, siis ma ei suuda temaga enam suhelda, kuna ta ei oska käituda.
 
huvitavale 29. november 2013, kl 10.03
ma olen ka näinud päris paljusid igasuguste tähemärkide esindajaid, kes on lärmakad, situvad tänavale või poti äärele, ropendavad, suitsetavad, petavad oma meest, ooravad mööda baare.

Väga vähe on selliste hulgas aga kalad naisi.
 
ebahuvitav 29. november 2013, kl 15.39
Mina jälle ei ole elus üldse lähemalt kokku puutunud nendega, kel ei ole lauakombeid, on ebaviisakad, lärmakad jne. See sõltub ikka tutvusringkonnast. Igas tutvusringkonnas on igasuguseid tähemärke, k.a kalasid. Küündimatute sõpruskonnas on loomulikult ka seal liikuvad kalad oma sõpruskonna nägu:)
 
ihiii 29. november 2013, kl 18.38
23.38 poeb 18.03 ees, just nagu 18.03 kirjutas, et poevad ja kohe järgmises kommis üks kalanaine seda näitabki, et on pugeja.IRW!
 
viimalsele 29. november 2013, kl 22.31
Meil on pugemisest erinevad arusaamad, lepi sellega ja ole õnnelik oma teadmises.
 
ihiii-le 29. november 2013, kl 23.40
Võiks arvata, et sina ka poed 18.03le, kuna pooldad tema väljaütlemist. Sel teemal saaks isegi mõttetult filosofeerida, kuid pole antud juhul vajalik.
 
õhumärk 20. jaanuar 2014, kl 20.58
nähtud küll ja veel naid kalad naisi kui ka mehi ja nende kõigi kohta käib ainult üks - NÕRGAD ja selgrootud olevused. küll vaevlevad nad igasugu sõltuvuste küüsis millest nad ei suuda vabaneda, kuna pole piisavalt iseloomu ja enesekindlust, küll on nad muudkui rahahädas ja laenavad, küll ei saa nad oma eluga muulmoel hakkama.
ehe näide; kunagine sõbranna, kalad, - 6 last ja kõik nad on erinevate meestega, lisaks ei kasvata ta neist mitte ühtegi ise, kõik on kas isade juures ja osad lastekodusse antud. selline naine ei saa kohe kuidagimoodi kanda normaalse naise nime! sellistele ei oskagi mingit nime anda. siis üks teine kala on ennast pudelisse uputanud ja välja sealt kuidagi ei saa tuldud. tööl ka üsna mitu kala ja need pidevalt kusagil omas mullis ja masetsevad. no olen mina kõigi tähemärkidega suhelnud, aga kedagi nii saamatut ja nõrka küll ei ole näinud, kui kalad.
 
viimasele 20. jaanuar 2014, kl 22.09
tean ühte lõvi naist, kes ühe mehe voodist teise mehe voodi jookseb. tean ühte lõvi naist, kes väga räpane inimene. tean ühte kaalud naist, kes kunagi ei suuda otsustada, mida teha. tean ühte jäär naist, kes kunagi ei suuda olla stabiilne inimene. tean ühte vähk naist, kellel aina suu viltu ja vingub pidevalt. tean ühte veevalaja naist, kes kõikidele oskab julmalt ütelda ja kunagi ennast ei näe. tean ühte kaljukits naist, kes on nii kibestunud, et jube kuulata seda hala. tean ühte kalad naist, kes liiga palju pidutseb. tean ühte skorpion naist, kes lohakas ja laisk. tean ühte sõnn naist, kes ainult halba räägib teistest. tean üht neitsi naist, kes mängib ohvrit pidevalt. tean ühte kaksikud naist, kes ainult enda eluviisi ülistab, teised kõik elavad ja teevad kõike valesti. tean ühte kaalud naist, kes kunagi ei saa oma tööga hakkama. tean üht vähk naist, keda mees ei armasta. tean veel paljusid vähk naisi, keda mees petab. tean üht lõvi naist, kes on nii võimukas, et paha hakkab. tean ühte sõnn naist, kes meestega ainult raha pärast on. tean ühte kaksikud naist, kes ainult mäliseks teistega. tean üht kalad naist, kes mulle üldse ei meeldi. tean üht kaljukits naist, kes on vastik teiste vastu. tean ühte ambur naist, kes kahtlustab kõike ja kõiki halvas.

kas kõik inimesed on ühesugused?
milline sina neist oled?
 
vesine 20. jaanuar 2014, kl 22.18
Ja mis puhul õhumärk nii vanas teemas?
Kalad on hinge täis teinud?
Nõrk ja tugev on kõik suhteline, samuti nagu ka tõde.
Süvene veel rohkem, siis saad targemaks, paremaks, õiglasemaks, hingelt suuremaks jne.
(Sinu jutu põhjal - oled ise nõrk, kinni oma mätta otsas.)
 
jah 21. jaanuar 2014, kl 17.04
miskipärast on neid õrnakesi just kalade tähtkujus kõige rohkem, ju see ikka tähtkuju viga ole. mäletan kooliajastki, et kalad olid klassis need just mitte kõige esimeseste hulgas. olid sellised kuidagi arakesed ja tagaplaanil.
 
jahile 21. jaanuar 2014, kl 17.54
Võta siis möirgav lõvi omale, kõik õnnelikud. Ära pööra oma elus tähelepanu inimestele, kes sulle ei meeldi ja kõigi elu on ilusam. Milles probleem?
Tundub, et sa siiani kuidagi tahaplaanile jäänud, miks muidu sisustad oma elu mingi madala tähtkuju uskumisega ja alandad teisi siin? Oleksid sa suure südamega ja ilus inimene, oleks sul muudki teha, kui siin selliseid avaldusi esitada.
 
Siga naine-sõnn 21. jaanuar 2014, kl 18.04
Kalad naised: On head ja halba. Igal isikul on ka erinev psüühika, mis võib iseloomustada isikut. Lõpetasin samuti ühe kala naisega suhtlemise, kuna olid olukorrad, mida enam ei suutnud tema iseloomus taluda.
 
neitsi 21. jaanuar 2014, kl 18.21
minule jälle jääb täiesti arusaamatuks see kalade roosas mullis olek ja kuidagi liiga uimased, pidevalt kusagil pea pilvedes, mina realistina sellest aru ei saa.
 
neitsile 21. jaanuar 2014, kl 18.28
Mis sulle selle juures täpsemalt arusaamatuks jääb?
Vaata päevasel ajal jutusaadet. Ma pole nii lolle näinud, kui seal oma abielupetmistega naisi on. Ja kas mees ikka armastab. Leidub igast tähemärgist. Neitsid on päris paljud seal halanud.
Pigem roosas mullis, kui pidevalt halav ja vinguv eit.
Sina realistina ära usu igasugust horoskoobi jama, tunduksid kohe targa inimesena teistele ka.
 
lugege 22. jaanuar 2014, kl 01.24
kalade iseloomustust, seal kõik ära öeldud, et tegu pole just mitte kõige tugevama märgiga. muidugi inimese iseloomu määravad ka peale tähtkuju veel keskkond jne.
 
hahaa 22. jaanuar 2014, kl 13.13
keegi on kalade suhtes vist kibestunud, keegi kellestki kalade pärast ilma jäänud.

mis sind huvitab, kui keegi kuskil nõrguke on? kui nad nii nõrgukesed on, siis miks neid siin veel kiruda. kui nad nõrgukesed, siis peaksid ju tugevam olema?

aga ilmselt oled tugevam ainult oma sõnades ja taga kirudes. tegelikkuses oled ise üks õnnetuse hunnik, kes peab endast "nõrgemaid" halvustama, sest siis ei paista sinu sitt nii hästi välja.
 
veel 22. jaanuar 2014, kl 13.14
ammugi ju teada, et teisi kirutakse sellepärast, et ennast paremana tunda. aga eks elu näitab, kes need halvustajad ise on.
 
Siga naine-sõnn 22. jaanuar 2014, kl 18.03
Kala naisest kogemus: Muidu tubli, töökas, lahke, abivalmis inimene. Lõpetasin temaga suhtlemise, sest oli kavalalt valelik, halvustas mind ja valetas minu kohta teistele korduvalt, käki keeramised jne ja miks? Süüdistas alati teisi ja ei saanud aru, et temas endas on probleem, mida tema ei tunnista. Ütlesin seda ka temale otse ja julgen seda ka siin kirjutada. Olime kaua nn, ''sõbrannad'', aga enam ei taha sellise inimesega suhelda.
 
teemaalgatajale 23. jaanuar 2014, kl 01.16
Öeldakse, et Kala ei võrguta vaid püüab võrku. Kalad naisega koos olles on sul kogu aeg mulje, et sina oled juht ja pealik. Tema aga otsustusvõimetu ja õrnuke. Tunned end hästi, sest olukord näib olevat täielikult sinu kontrolli all.

Kalad naisega koos olla on meeldiv. Ta ei heida sulle ühtegi nõrkust ette. Võid olla selline, nagu tahad. Su ego paisub ja paisub. Oled Boss suure algustähega, kuni...

...ühel hetkel avastad, et oled laste isa ja abielus ning kodu külge köidetud. Siis saad näha hoopis teistsugust Kala...

Ma rohkem ei hakka ette rääkima. Las midagi jääb üllatuseks ka:)))
 
ei no muidugi 23. jaanuar 2014, kl 09.28
Milline abielus mees ja laste isa ei ole kodu külge köidetud? Tule taevas aita!!!

Muideks, ma olen neid kodu külge köidetud abielus mehi hunnikuga näinud, kes tulevad ja halavad, et kuidas naine ei mõista ja kodus on ikka õudne mõrd. Esimesel võimalusel põgeneksid nad kodust. Ja ühelgi neist ei ole kodus olnud kalad naine. :)

Kust küll nii targad inimesed tulevad? Targa inimesena sa muidugi teaksid, et igas suhtes on kaks poolt.
 
oi aha ah oi 23. jaanuar 2014, kl 11.42
Mida me sellest kalade horoskoobist lugema peame?
Normaalne inimene suhtleb teiste inimestega ja kui suhtlus sobib, siis saadakse sõpradeks, kui ei sobi, minnakse laiali. Mida siinkohal selle loetud horoskoobiga teha?
Normaalsed inimesed ei eelda teistest igasuguseid asju, vaid räägivad omavahel.

Sinusugused võivadki neid horoskoope lugema jäädagi, nähtud küll neid, muud elu neil pole.


lugege Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kalade iseloomustust, seal kõik ära öeldud, et teg
> u pole just mitte kõige tugevama märgiga. muidugi
> inimese iseloomu määravad ka peale tähtkuju veel k
> eskkond jne.
 
.... 31. jaanuar 2014, kl 16.21
Ilmselt jah on igas tähemärgis siiski igasuguseid inimesi. Ja oleneb ka tutvusringkonnast. Mina tean lähemalt kolme kalade tähtkujust naisterahvast, kõik nad töötavad juhtidena ning nõrgast iseloomust ja kalapilgust, samuti saamatusest on asi väga kaugel. Samas ei ole mul tutvusringkonnas aga ühtestki tähemärgist äput, meestevahetajat, lastepõlgurit vms, aga selliseid ju ometi on.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!