Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Sodiaagi nurgake
Kaljukits mees
 
naine 03. juuli 2014, kl 21.46
Lugu, siis selline ... aasta juba möödas, kui üks kaljukits hakkas huvi minu vastu välja näitama.Algselt olin passiivne, kuid lõpuks tekkis endalgi huvi tema vastu.Nüüd oleme 2 kuud tihedalt suhelnud ning kokku saanud.Käime üksteisel külas ja veedame tihti koos aega.Lõpuni pole asi kordagi läinud.Kõik oli väga hea ja tundus nii õige.Nüüd siis mees tõmbas eemale ja suhtleb minuga veidi üleolevalt ning tõrjub mind.Kui ise samuti eemale tõmbun, siis otsib kontakti , aga kaob peagi uuesti ning tema suhtlusviis pole samuti enam endine.Ei tea mida teha, kas hoidagi siis eemale või ikka üritada temaga suhelda.Kui olen küsinud,milles asi siis toob tobedaid vabandusi,mis ei ole eriti usutavad.olen mõned päevad eemale hoidnud temast ning lõpuks ikka otsib ise kontakti ,kuid poole lause pealt hakkab ignoreerima ja kaob.siis uurib mu sõbranna käest minu tegemiste kohta, aga minu endaga ei suhtle.
Varasemalt pole kaljukitsega kokkupuudet olnud ning mõistus on otsas,mis ja kuidas edasi peaks käituma.
ehk on kellelgi kogemusi kaljukits mehega ning teab soovitada,mis tegema peaks :)
 
Leinav lesk 03. juuli 2014, kl 22.59
Ta ei taha jumala eest näidata teistele, et hullult tunneb suuremat huvi kui võib-olla sina.. Teiste arvamus on talle tähtis, kuid see on ka ainus miinus minu kogemuste põhjal. Ei ole truumat meest kui Kaljukits! Aga sõnad tulevad suust raskelt ...
Ta on ääretult töökas, pühenduv. Kõike teeb perfektselt, võtku see aega palju tahes. Auto on puhtuse ja korra etalon, suurem osa muidugi enda tööga.
Kodutöödest võtab vägagi osa, seda enam, kui mainid , et temal õnnestub kõik paremini. Temalt võib isegi pühapäeva hommikul pannkooke saada.
Ja tähtpäevad ei unune iial, ammugi veel lilled, mistahes aastaajal.
 
nojah 03. juuli 2014, kl 23.05
oijah, täiesti mõttetu mees, mul oli TÄPSELT samamoodi, mängib ja mängib ja tunneb huvi ja kaob jne, sa pead suhteliselt külm olema ja eemale hoidma, näitama, et toimetad koguaeg ja sul kiire ja eriti aega ei leia jne, muidu vist tüdinevad ära. Ma ei saa siiani aru, kuidas tal sai olla suhe üle 3. aasta, aga jah, eks ta pani ikkagi kõrvalt ka, truu ta ei ole. Mina jätsin ta sinnapaika ja tegin südame kõvaks - tead, peale 4,5-e kuud kirjutas ta jälle, ma lihtsalt ei vastanud ja elu on lill, leidsin eluarmastuse ja olen õnnelik. Tee sama!
 
üks naine 04. juuli 2014, kl 01.07
Täpselt sama, suhtleme juba mitu kuud, samuti lõpuni pole läinud. Kõik tundus algul fantastiline, siis kaob äkki, ei suhtle. Kui mina saadan sõnumi või meili, et miks ta ühendust ei võta, siis alati kinnitab, et igatseb, aga lihtsalt pole aega olnud. Samamoodi mõistus otsas. Ei suuda kuidagi ise lõpetada, muidu oleksin seda juba ammu teinud.
 
Tõega? 04. juuli 2014, kl 07.39
Meil on samuti,et vahel lausa tüütab,aga siis kaob mingiks ajaks ja ilmub jälle.Mõtlesin,et asi minus,aga ta on ka kaljukits! Hakka või uskuma,et asi selles:
 
Naised 04. juuli 2014, kl 07.49
saage ükskord ometi aru, kui mees ei helista, ei kutsu sind välja ja te ei veed aega koos, siis ta ei taha püsisuhet ja sind võta sind tõsiselt.
Mees, kellele ikka naine väga meeldib jookseb nagu kutsikas järgi.
Viska ta eemale peast- küll tuleb mees, kelle jaoks oled a ja o.
Loe artikleid näiteks ajakirjast Buduaar- Villu Parveti kirjasalvest.

Siin väga palju kirjutatud meeste käitumisest jne.
Ja oma kogemusest võin ka lisada, see on tõde, mida siin kirjutatakse.
Me naised kujutame endale ette liiga palju.
 
üks paljudest 04. juuli 2014, kl 21.35
leinavale lesele vastupidine kogemus:
Ei ole truumat meest kui Kaljukits! VALE! eluaeg liiderdanud ja mitut armukest pidanud ja valetanud- naisel on selle koha pealt luulud ja kujutab ette(ilmselt ka kõik teised)
Ta on ääretult töökas, pühenduv. Kõike teeb perfektselt, võtku see aega palju tahes.ÕIGE
Auto on puhtuse ja korra etalon, suurem osa muidugi enda tööga. VALE Pole iial näinud lohakamat inimest oma auto suhtes, nii seest kui väljast
Kodutöödest võtab vägagi osa, seda enam, kui mainid , et temal õnnestub kõik paremini. Temalt võib isegi pühapäeva hommikul pannkooke saada. VALE ainuke asi, millega ta hakkama saab, on prügiämbri välja viimine
Ja tähtpäevad ei unune iial, ammugi veel lilled, mistahes aastaajal. VALE kui talle nädal enne rääkima ei hakka, et mingi tähtpäev tulemas, siis ei saa midagi
Looodan, et said palju targemaks :D
 
kuuuu 09. juuli 2014, kl 16.52
Loe sõnni foorumeid ka, mulle tundub, et nad on sarnase käitumisega. Mõtlevad, vaagivad, kui lahendus valmis, siis hakkavad liigutama.
 
... 09. juuli 2014, kl 16.59
Ma tean ühte kaljukat, kes on täiesti truu, töökas, pereinimene, kodune ja kõik hea, mida KK on kirjutatud. Teine on valelik, peab 3 naist korraga, endal ühega laps, aga oma armukestest ei loobu.
Esimene KK and is kohe teada, et tahab olla, tegi kõik endast oleneva, et aega koos veeta ja olla, teine aga vassis, kadus tihti isegi paariks kuuks, alati oli tegemist, kiire jne jne, ei vastanud ja siis äkki jälle ilmus välja. Minu kogemus- kui ta võtab tõsiselt ja on tõesti huvitatud ja armunud, ta teeb kõik, et olla koos, ka näpistab oma tegemiste ja tähtsa töö kõrvalt. Muidu aga, võtab ühendust, kui tahab lõbutseda, on igav või tahab lihtsalt vallatleda, aga midagi tõsist seal kohe kindlasti ei ole ja tuleviku plaane ka ei pea.
 
sõnn n. 13. juuli 2014, kl 13.30
minu kaljukitsel on auto nii puhas,et ei leia isegi tolmukybet seal.Käik mis tal autos kaasas on ,on mul jännud mulje ,et lausa joonlaua järgi asjad triiki pandud.Väga truu ja HOOLIV PARTNER.
 
KK abikaasa 23. juuli 2014, kl 07.05
... on väga paikapanev kommentaar, nagu kirjutaks minu kk-st.
Nii palju kui mina siin nende kohta lugenud olen, ongi neid kahte tüüpi (usun, et ka teiste tähemärkidega on sama lugu): on perearmastajad ja truud kk-d, on ka liiderdajaid.
Liiderdajatele on omane käitumine, pidevalt mõneks ajaks kaduda. Truude käitumine pigem, et kui naine ikka meeldib, ja talle tundub, et naine sama tunneb, siis mingil hetkel haaratakse ikka härjal sarvist (igal juhul ei minda mõneks ajaks eemale).
Samas meeldib mulle ka "Naised" kommentaar, see on väga tabav ning kehtib KÕIKIDE MEESTE KOHTA.
 
naine 24. juuli 2014, kl 21.08
Puhtuse armastaja on ta küll.Kas ka liiderdaja, seda ma ei oska öelda, kuid naiste tähelepanu naudib ta väga.Ehk siis edev meesterahvas.
nüüdseks oleme kontakti peaaeg täielikult kaotanud.vahepeal võttis ühendust, kuid kadus uuesti.Lõpuks kirjutasin talle ning ta oli väga eemalolev ning vältis minu vestlust.Lõin uuesti käega.Nädal tagasi kohtusime ning tundus, et ta oli mind nähes õnnelik.Jälle see sama keemia tekkis.Kohtusime veel ja kõik oli super.Peale seda kohtumist pole jälle suhelnud.Eile korraks juhtusin teda poes nägema ning tema pilk oli ikka sama, mis alguses kui ta mind vaatas.Kuid teod jällegi näitavad kohati muud.
Kummaline tegelane ja ei oska temast aru saada.Targem on asi sinna paika jätta ja edasi liikuda :)
 
Teemaalgatajale 24. juuli 2014, kl 22.12
Kui mees on huvitatud usu mind, siis sa saad sellest aru ja ta näitab seda välja igal erineval moel nii et sul ei teki kahtlust.
 
naine 27. juuli 2014, kl 17.43
Teada tuntud tõde.Lihtsalt tekkis kahtlus tema osas.Kuid jah , peaks endale seda tunnistama, et ta pole lihtsalt huvitatud.
Sattusime ühisele üritusele temaga.Koguaeg otsis minu pilku ja võimalust mulle läheneda, kui olin kuskil omaette.Kuid seltskonnas teeb näo nagu mind poleks seal.Hiljem olime kahekesi eemal ja ta oli väga hoolitseb ja super hea minuga.Hoidis rohkem kui kunagi varem.Ei üritanud ta mind voodisse saada, lihtsalt hoidis.Päev hiljem teeb näo nagu ei tunneks ja suhtub minusse üleolevalt.Minu ego seda enam välja ei kannata ja hoian temast kaarega eemale.
 
naine 29. juuli 2014, kl 16.50
phhhhhh, hakkab kerge põlgus tema vastu tekkima.Olen tööasjus linnas kus temagi töötab ning enamus oma ajast veedab.Need paar päeva, mis ma siin olen veetnud, olen temaga kokku sattunud.Kõnnib mööda nagu postist...vaatab korra ja isegi tere ei tule.Nähes, et ma vastu tulen siis kaugelt passib silmad peast välja, kuid mulle lähenedes hakkab taskust midagi otsima või võtab telefoni kätte ning hakkab kribama.Okei, saan aru, et ta pole huvitatud.Aga no minu arvates oleks võinud ju öelda, et pole huvitatud vms.Lihtsalt hakkab ignoreerima ning kaob ja nüüd olen mina tühikoht.Mingi väikegi austus võiks ju olla inimesel.Kas viisakas "tere" on vähe nõutud??!!!!
Kas see ongi kaljukitsele omane käitumine või peaks ma selles ennast süüdistama? pole mina kellessegi nii suhtunud ja minu arvamus sellisest inimesest on tühi 0.
 
mhmmm 29. juuli 2014, kl 17.19
Ju sa siis oledki tema jaoks tühi koht. Lepi sellega ja ära hüsteeritse.
 
Leinav lesk 29. juuli 2014, kl 21.59
Kle "üks paljudest" 04. juuli 2014, kl 21.35,

mina elasin oma Kaljukitsega koos 39 aastat enne kui äkksurm ta jala pealt ära viis.
Ise olen Ambur, 1 päev Skorpionist puudu ja töötanud elupäevad ametikohal, kus sinisilmne naiivitar ei saa mitte olla, seega sinu kogemused minu silmaringi kuidagi ei avardanud, kahjuks...

Ainuke "puudus"oli tal, et oma seisukohtadest ja otsustest teda kallutada oli peaaegu võimatu, kangekaelne sikk ja sokk, noh...
Aga naine ongi ju selleks kaelaks, kes pead pöörab ehk mulje jätab, kes suunda näitab... :)
 
Arvan teema algataja mure peale 20. august 2014, kl 18.22
Kaljukits käitub siis nii kui ta pole eriti huvitatud, lisaks kui on ebaviisakas, siis on tal ebapiisav lastetuba.
 
kaljukitse tundev 24. august 2014, kl 09.35
Nüüd teete küll kaljukitsele ülekohut. Ta on võluv ja sarmikas. Välimus alati ideaalne ei salli lohakust. Kindlameelne ja aus mees.
Naisi, keda ta austab ja usaldab võib rahus temaga rindele minna. Ei jäta kunagi kedagi hätta.
Aga vALIV ON TA KÜLL, KUI MISKI NAISES TEDA HÄIRIB SIIS TA KONTROLLIB FAKTE JA SIIS ON TA TÕRGES JA ENDASSE TÕMBUNUD .Talle ei meeldi labased naised,Ta tahab ruumi ja õhku suhtesse. Laske tal toimetada omi asju, siis olete ta südame võitnud. Tundeid ta eriti välja ei näita, kuid seda enam ta teeb oma tegudega Sinule selgeks kui väga ta Sind armastab ja hoolib. Ta soovib rahu ja tasakaalu oma ellu. Palju nõudvad ja lärmakad naised teda ei köida.
 
Kalju Kits 28. august 2014, kl 22.53
Et kk mees täitsa norm mees jh?
 
kk abikaasa 09. september 2014, kl 09.20
kaljukitse tundev- väga õige kommentaar
Minu enda kk ütles kord: "talle ei meeldi rumalad ja saamatud naised". Ja muidugi see, et paljunõudvad ja lärmakad- tõesti pole kk stiil.
Kuna kk on töönarkomaan, siis kindlasti ei meeldi talle, kui töösse lohakalt suhtutakse. Kui teed tööd, tee seda südamest ja korralikult. Kui suhtud töösse lugupidamatult, oled tema jaoks samuti out.
Minu kk läheb lausa põlema, kui näeb et tööd on tehtud sihilikult lohakalt.
Naistes hindab kk üldjuhul n.ö "ilus, tark ja osav"- kk mõistes. Ilu on teatavasti vaataja silmades.
Kk armastab tegudega, mitte sõnadega. Ning kui armastabki sõnadega (seda harva) siis mõtleb seda siiralt.
Põikpäised on nad vahel küll, kuid vaatame tõele näkku. Mul on elus olnud paar juhtumit, kus KK põikpäisus on päästnud totaalsest kaosest. Samas, eks temagi on riske võtnud ja ega riskid alati ilma tagasilöökideta ole.
KK hindab väga ka seda, et kui peres/suhtes on rasked ajad, siis ollakse teineteise jaoks olemas. Mitte ei sööda teineteise närve. KK-d on sisemuselt veidi ürgmehed, neile meeldib kui naine neid VAHEL n.ö alt üles vaatab.
Samuti on kk auasi see, et tema on peretoitja ja raha sissetooja. Neil käib ego pihta, kui mingil põhjusel ei suuda nad pere heaolu eest seista. Materiaalselt heal järjel olek, on ülimalt oluline kk jaoks. Ning raha peab olema piisavalt (ka säästetud), kui pangaarvel on numbrid juba kolmekohalised, siis kk jaoks on see kui pankrott.
Ning mu kk arvab, et tema naine min.palga eest oma tervist rikkuma tööga ei peaks. Et naise panus koduses elus on rohkem väärt, kui min.palgaga orjamine. Samuti saab ta aru sellest, kui inimest elu sunnib min.palgaga tööd tegema, et kui lihtsalt muid valikuid pole ja elada on vaja.
Mina igatahes tunnen end oma kk-ga turvaliselt ja kindlalt, tean, et saan temaga rääkida ja tema peale kindel olla.
Samuti püüan tema elu ka muul viisil paremaks, mugavamaks ja lihtsamaks teha. Kodutöödel aitan teda maksimaalselt- näiteks muru niidan mina, tema saab samal ajal midagi muud kasulikku (mida mina ei oska) teha. Või kui uut aeda ehitasime: mina vedasin materjali ette ja värvisin aia. Tema saagis materjali õigesse mõõtu ja paigaldas. Tööjaotusega hoiab üsna palju aega kokku ja jõuab lõpptulemusena rohkem.
Ja mis eriti oluline, minu meelest on kk maailma parim isa. No vähemalt ei oskaks mina oma lapsele küll, enam paremat isa soovida. Tore on see, et ka laps arvab/tunneb sama ;)
 
Siis 10. september 2014, kl 19.08
Et kui ta on pidevalt olemas olnud juba üle aasta, võib kindel olla tema tunnetes ja huvis kuigi sõnades seda otseselt väljendanud ei ole?
 
Pgy 13. september 2014, kl 22.25
Kaljukits mees on üks võimatu mees! Ma ise olen ka kaljukits aga naine.
 
Sõnnitar 14. september 2014, kl 16.24
Ei loe tähemärk, vaid mehe teod. Kui ikka eemale hoiab, siis järelikult ei ole Sina talle see, kellega ta tahaks end jäädavalt siduda. Samas aga, kui poes kokku trehvate, siis millisele mehele ei meeldiks näha, et naine ikka temast on sisse võetud? :) Ära lase ennast hullutada tema pilgust, usu tema tegusid.
 
ja 14. september 2014, kl 17.20
Mis tegusid peaks tegema?
 
VV naine 09. oktoober 2014, kl 22.14
KK mees on egotsentrik, ilmeksimatu enda meelest. Enda vigasid ei tunnista ja kompromisse siin ei ole, teiste vigasid näeb ta kuubis.
 
eelmisele 09. oktoober 2014, kl 22.33
ok, täiesti nõus, aga kuidas see sind torgib?
 
eelmisele 09. oktoober 2014, kl 22.57
Mõned kunagised kogemused näitasid, jäi selline arvamus.
 
eelmisele 09. oktoober 2014, kl 22.59
Aaaa, siis mõistetav. Mõtlesin, et siiani torgib.
 
kk 10. oktoober 2014, kl 08.48
VV naine Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> KK mees on egotsentrik, ilmeksimatu enda meelest.
> Enda vigasid ei tunnista ja kompromisse siin ei ol
> e, teiste vigasid näeb ta kuubis.


Õigem oleks öelda, et sinu kogemused on sellised juhtunud :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!